tatlım gözün aydın bende 6+3 de dr gittim ve keseye 0.69 cm yani 6.9 mm di ama bana kesen küçük haftana göre dedi sonra bhcg istedi oda 6483 cıkınca kan değerine göre kese orantılı dedi şimdi yarını bekliyorum kalp atımı için gidicez seninde benimde bebeklerimiz bizimledir canım inş. rabbimize emanetslm kızlar bende pazartesi günü doktora gittiğimde 6 haftalık dedi bebeğime son adet tarihine bakarak.ama ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için bu ay ne zaman yumurtladığımı biliyorum.benim siklusun 22.gününde gerçekleşti ovulasyonum.o yüzden bana göre bebeğim 5 haftalıktı.
neyse 1 haftanın aramızda lafı olmaz.sadece keseyi görebildi.0.45 cm miş.yani 4.5 mm.önümüzdeki hafta için tekrar çağırdı.bakalım hayırlısı olur inşallah.benim içinde dua edin olur mu.
canım bende 2 tane bebeğimi kaybettim ne cektiğini cok iyi anlyorummm rabbim sabır versin hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsinkızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
tatlım ben günde 3 tane progestan kullanıyorum ve 6+3 de 26.45 cıktı canımmkızlar perogesteron hormonunuzun değeri kaç ben dr hesabına göre 4 benim hesabıma göre 2. haftam bitti. benim 15 küsür normalmi merak ediyorum
ay ben bebeğim için işden ayrıldımm ev kusu olsummmmgünaydın femolovee :119: maaş günü bugün :119: rabbim kesemizin bereketini versin inşallaahhhh.. hesap işlerine basladım hemen
kızlar ben dün çok kötü bi akşam geçirdim...bazı insanların yüzünden saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı resmen... ankaranın soğuğunda sinirimden ağlaya ağlaya yürüyerek yarım saatte vardık eve... çok korktum bebeğime bişey olacak diye... Ama rabbim günahsız meleğimi korudu onu bana bağışladı İnşallah da bebeğim beni hiç bırakmaz... Ama Rabbim o kadar büyükki hamile bi bayanı üzen kişiler ve sebepler onun izniyle sonuç buluyo.. dün üzüldüğüm olayla ilgili sabah uyandığımızda eşime kötü haberi telefonla geldi ben beddua bile etmemiştim.. Rabbim sana sığındım sana güvendim sen bizleri ve minik bebeklerimizi koru Allahım.. fırsatçılara ve kötü insanlara fırsat ve imkan tanıma Allahım....
Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi
Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.
Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet
İşlem tamamdır kızlaaar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delilah[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lioness07[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deragun[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aliatabak[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan6638[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Punpun[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]12 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tgbesr[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
doktorum miden bulanırsa çubuk kraker,leblebi,nohut ya da tuzlu bisküviler bulantını bastırır demişti canım,öyle bişeyler ye bence.benim bulantılarım başlamadı heralde olmayacak.
bir hafta öncesine kadar benim de birşeyim yoktu.bir haftadır mide bulantılarım oluyordu o tavsiyelerinden yiyordum.ama bugünki çok başka.inşallah daha da artmaz :26:
zannedersem 11. hafta 2 li tarama 14. hafta 3 lü tarama 4 ay ve 6 ay arasıda şeker yükleme testiydi ilkinden hatırladığım kadarıyla..Selam hanımlarrr.Şeker yüklemesini falan kaçıncı haftada yapıyolar acaba bilgisi olan var mıı
zannedersem 11. hafta 2 li tarama 14. hafta 3 lü tarama 4 ay ve 6 ay arasıda şeker yükleme testiydi ilkinden hatırladığım kadarıyla..
bu ikili uclu testler nedir??ne icin yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?