2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

hayırlı olsun topiğin canım araya alırsanız sevinirim 68.kiloyum 58-59olmak istiyorum 60altı olsunda farketmez

Merhaba...
Bende artık bu gidişe bir dur demek istiyorum...
Boyum 1.64 .kilom. : 70
ilk hedefim. yılbaşına kadar 5 kilo vermek.
Mümkünmüdür acaba
Sorunum hareketsizlik. ve sağlıksız beslenme.. (
İstikrarlı paylaşım yapılacaksa bende aranıza katılabilrimiyim.

merhaba kızlar. ilk defa diyete başlayacağım inşallah. boyum 1.61 kg 64 bende 58 olmak istiyorum. ve şimdiye kadar göbeğim yoktu son 4 aydır göbeğim var kurtulmak istediğim. 2 ay oldu 5 aylık bebeğimi doğumla kayybetim. ordan kaldı göbeğim. bildiğiniz göbek hareketleri varsa akşamları yapabilirim. çalışıyorum. memurum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)

evet tanıtıyorum
ben istanbulda yaşıyorum muhasebecıyım özel bır sırkette
4 yasında dunya tatlısı bır kızım var 30 yaşındayım
memlun oldum şimdideennn :)))

Zeynocuum tamam hatırladım o kadar cok kişi geldigittiki bilemedim bir an :)

hayırlı olsun topiğin canım araya alırsanız sevinirim 68.kiloyum 58-59olmak istiyorum 60altı olsunda farketmez
ne demek hoşgeldin

i sen bol bol paylaş

hallederiz hepsin

canım Allah sağlık versin yine olur inşallah üzüldüm..çok fazla göbek hareketi var google yaz ya da youtube binlerce cıkıyor

ne demek hoşgeldin

i sen bol bol paylaş

hallederiz hepsin

canım Allah sağlık versin yine olur inşallah üzüldüm..çok fazla göbek hareketi var google yaz ya da youtube binlerce cıkıyor

hoşbulduk canım hepimize kolay gelsin liste yapacakmısın:26:

akşam yemeğimi saat 5 de yaptım bir kase patates yoğurtlusu 3 yemek kaşığı taze fasulye bu kadar

hayırlı olsun topiğin canım
yaza kadar bu iş bitecek di'mi yaaaa
bazen sanırım yine yapamıcam 2 3 kilo verip bırakıcam diyeti diye düşünüyorum ama yok yok bırakmayacağım

Günaydınnnn Kızlar..
Bugün kahvaltıda 1 adet yumurta , 1 çay ve bir dilim ekmek yedim..
Ama hala açım..:44::44:
Şimdi işteyim..Çayımı ilk defa şekersiz içiyorum
.Ama biraz önce yanıbaşımda duran
"Benimo" dan bir adet kaşla göz arasında mideye indirdim...

kahvaltıda 1 fincan yeşil çay
1 dilim domates

Selam bende geldim yaza citir olacağım ne yazı ben somestra citir olacam yaaa gevşemek yorulmak bıkmak yok bakmayın çizelgeme 61,5 a düştüm yani tam 10 kg verdim kaldı 7 kg cogu gitti azı kaldı hedef 54 durmak yok yola devam :))

hoşgeldinizbncede yaza çok var daha

hayırlı olsun topiğin canım
yaza kadar bu iş bitecek di'mi yaaaa
bazen sanırım yine yapamıcam 2 3 kilo verip bırakıcam diyeti diye düşünüyorum ama yok yok bırakmayacağım
bırakmayacgız
olsun şekere say ama tekrarlamamaya çalış :)

Seliciğim süpersin ama bu işin birde koruma kısmı var

hoşgeldinizbncede yaza çok var daha

gec olsun güç olmasın di mi ama?

Herkese Merhaba,
Ben yeni üye oldum, benim için bu ilk topic ve bu da ilk mesajım :)
Şahsi bir günlük tutmak istemiyorum, herkesin birbirini motive edeceği toplu günlük gibi bu tarz bir konu ararken gördüm, süper oldu :81:
Ben de yaza kadar kilo verme serüvenini bitirip korumaya geçmek istiyorum 75 kg ile başladım 65'e düştüm ama son bir kaç haftanın sonunda (malum bayramda var tabi) 68,7kg oldum, (ilk 3-3,5 kg yeni aldığım için çabuk gider diye umuyorum) katılım şartlarını sağlıyorum yani
Bugün itibariyle tekrar başladım, beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

merhaba kızlar nasılsınız?
kahvaltım
1 parça peynir
2 zeytin
1-2 kaşık pekmez
1,5 dilim ekmek

dolayısıyla çok açım yemeğe gidiyorum ara öğünde yapamadım

Çok yer kapladığı için havasını indirdiğim plates topumu tekrar şişiriyim barı bu akşam.. Belki bir- iki hareket yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…