ben geldim demiştim akşamdan akşama yazabilirim diye
SABAH: Kornflakes süt
ARA ÖĞÜN: 4 kuru kayısı
ÖĞLEN 5 kaşık pırasa 1 kase yoğurt
ÖĞLEDEN SONRA 1 YEŞİL ELMA
AKŞAM YEMEĞİNİ KAÇIRDIMve de maalesef 2 baklava götürdüm ne güzel gidiyordum akşama açlıktan dayanamadım yemeğin saatini kaçırmasaydım yarın akşam da bozmayacam :)
nerdesiniz kızlar..istikrarlı ve çok paylaşımda blunacak kişiler aranıyor
Kızlar ben bugün yeni bir başlangıç yapıyorum, desteklerinizi beklerim
Dün eve nesfit ve special k aldım paket paket, sabah-akşam 2 kase olayını denicem bakalım, işe yarar umarım, diyetisyene gidiyordum ama ramazanda ara verip dondurmuştum yapamıyorum diye haftaya cumartesi başlıcam tekrar, gidene kadar en azından aldığım kiloları vermem gerek
Bu cumartesi de spor salonuna yazılmayı düşünüyorum,evde de eliptik bisikletim var spor salonuna gitmediğim günlerde de onu yaparsam süper olur :)
dün bana 300gr'a maloldu, 69kg olarak başlıyorum maalesef
Sabah: 5 kaşık nesfit + 125ml süt
eger gidebiliyorsan diyetisyene git.kendi yaptıgımız şeylerle verdiğimizi tekrar alıyoruuz..
Haklısın canım, diyetisyene 68 kg ile ara vermiştim sonradan kendim 3kg verdim ama dediğin gibi anında geri geldi o 3 kg da, neyse umutsuzluğa kapılmamak gerek hepimiz istediğimiz kiloya düşücez inşallah :)
benimde regl bitsin diyetisyen ve spora başlayacagım..nuriz kendinden bahseder misin?
süperikimizde diyetisyen ve spora başlıcaz, yaptıklarımızı paylaşırız burada
bahsedeyim tabi :) ben aralıkda 29 olcam ama bir süre daha 28 yaşındayımankara'da yaşıyorum, kamuda uzman olarak çalışıyorum,
kilo hikayeme gelirsem basit :) bebeklikden kiloluyum yıllarca malum ver-al şeklinde ilerleyen bir süreç
tanıştığıma memnun oldum, aslında sende bahsedersen daha memnun olurum:)
pdr öğretmeniyim tatlım.bende çocukluktan beri balık etliyim :)İstanbuldayım..bebek aşkıyla yanmaktayım.kilo vereyim biraz koruyum o kiloyu bebek düşünüyorum..bu sefer ruhen ve bedenen hazırım.dikkat ediyorum şimdilik haftaya da tam gaz başlarız bende memnun oldum
adın nedir nuriz mi diyeyim?
Dün ki menüm:
Sabah: 5 kaşık nesfit + 125ml süt
Öğle: 2 paket çabuk çorba
Akşam: 5 kaşık + 125 ml süt
2 minik mandalina(cidden minik ama)
1/2 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?