kendi sayfama gelemiyorum yoğunluktan iş yerinde de internet gitti neyse nasılsınız kızlar
duymadım cnm merhaba nasılsın bende randevu alıyodum.bir aksilik 12 kasımda diyetisyene gidiyorum :)ak zaten
12 kasım milat olacak zaten..
kızlaaaaar filiz ve ben yaza kadar zayıflıyoruz, bizden başka "YAZA KADAR BU İŞ BİTECEK" diyen kimse yok mu?
süper tatlım, ben de diyetisyene 10 ya da 13 kasımda başlayacağım, ama o zamana kadar boş durmak yok mutlaka dikkat edelim yediklerimize :)
ben varım :) diyetisyene gitmeye korkuyorum paparayı yiyecem ondan sonra 6 kilo aldımbişeyler yapmam lazım yoksa 70 olacam verdiğim 9 kilo boşa gidecek biri beni gaza getirsin :)
ben varım :) diyetisyene gitmeye korkuyorum paparayı yiyecem ondan sonra 6 kilo aldımbişeyler yapmam lazım yoksa 70 olacam verdiğim 9 kilo boşa gidecek biri beni gaza getirsin :)
dikkat etmeye calısıyorum ama bir gram gitmiyor ama gr almıyorum cok şükür sanırım ben haftaya kadar bole devam ederim.alt yapıyı hazırlıyorum dolaba köfte falan attım :)
menülerimi diyetisyene başladıktan sonra yazacagım.
hafta sonu nasıl gidiyor sizin menüler..ben akşama ızgara balık yiyecegim sabah kahvaltı ettim cokk acıktım
canım almaman ne güzel korumak daha zor zaten ben verip-alıyorum
dediğin gibi diyetisyensiz zor olacak bu iş, benim hafta sonu menüm pek içi açıcı değildi dün bütün gün aç kaldım akşamda ablamlar bizdeydi dozu tutturamadım maalesef, nesfit 2 öğün falan yalan oldu
bugünde ortalama gitti, ama yarından itibaren 5 gün dukan yapacağım inşallah :)
ızgara balık, senin akşam menün güzel olmuş canım
Merhabaa kkızlar.. doğum yapalı beş buçuk ay oldu ama bir türlü kafamda bitirip kilo verme isteği ile uğraşmıyordum... Son dönemde canım sıkılmaya başladı mutsuz olduğumu fark ettim.. Daha önce (evlenmeden önce 35 kilo verdim) başardım şimdi neden olmasın dedim.. Sizden kiloluyum .. gerçi geçen perşembe gününden beri 2 kilo verdim kızlar.. İlk gün biraz mutsuzdum ama :)) Şu an alıştım günde 2 litreye yakın su içiyorum. Yarın Allah kısmet ederse kargodan spor aletimde geliyor... Doğum sebebi ile vücudun kendini hakikaten toparlaması en az iki sene diyorlar. Bende yaza kadar toparlanacağım :))
Şu an kilom 91...
İnancım tam....
aa görmememişim :))) beni ilgilendiren kısmı yazı duyunca atladım hemen :)))) sağolasın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?