2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

kendi sayfama gelemiyorum yogunluktran iş yerinde de internet gitti neyse nasılsınız kızlar

kendi sayfama gelemiyorum yoğunluktan iş yerinde de internet gitti neyse nasılsınız kızlar

bende aynı şeyi düşünmüştüm sen kendi sayfana uğramazsan olmaz ki :) arada bakıp çıkıyorum yeni bir şeyler var mı diye ama yalnız kaldım burda,
ben mesai saatleri içinde burdayım akşam pek fırsat olmuyor, haftasonu da yazmaya çalışırım belirteyim dedim :)
haftasonu da geldi sen dinlen bir bekleriz, kendi sayfan gibi rahat ol herkese iyi tatiller :)

filiz merhaba :) başka sayfalara bakıyordum bir de baktım burdaymışsın, kilo verme ile ilgili bir şeyler okuyordum da p90x diye bir fitness programı varmış hiç duydun mu? baya iyi görünüyor ama araştırmak gerek :)

duymadım cnm merhaba nasılsın bende randevu alıyodum.bir aksilik 12 kasımda diyetisyene gidiyorum :)ak zaten
12 kasım milat olacak zaten..

Son düzenleme:
duymadım cnm merhaba nasılsın bende randevu alıyodum.bir aksilik 12 kasımda diyetisyene gidiyorum :)ak zaten
12 kasım milat olacak zaten..

süper tatlım, ben de diyetisyene 10 ya da 13 kasımda başlayacağım, ama o zamana kadar boş durmak yok mutlaka dikkat edelim yediklerimize :)

kızlaaaaar filiz ve ben yaza kadar zayıflıyoruz, bizden başka "YAZA KADAR BU İŞ BİTECEK" diyen kimse yok mu?

kızlaaaaar filiz ve ben yaza kadar zayıflıyoruz, bizden başka "YAZA KADAR BU İŞ BİTECEK" diyen kimse yok mu?

ben varım :) diyetisyene gitmeye korkuyorum paparayı yiyecem ondan sonra 6 kilo aldım bişeyler yapmam lazım yoksa 70 olacam verdiğim 9 kilo boşa gidecek biri beni gaza getirsin :)

süper tatlım, ben de diyetisyene 10 ya da 13 kasımda başlayacağım, ama o zamana kadar boş durmak yok mutlaka dikkat edelim yediklerimize :)

dikkat etmeye calısıyorum ama bir gram gitmiyor ama gr almıyorum cok şükür sanırım ben haftaya kadar bole devam ederim.alt yapıyı hazırlıyorum dolaba köfte falan attım :)

ben varım :) diyetisyene gitmeye korkuyorum paparayı yiyecem ondan sonra 6 kilo aldım bişeyler yapmam lazım yoksa 70 olacam verdiğim 9 kilo boşa gidecek biri beni gaza getirsin :)

zaten birileri bizi kontrol altına almazsa ZOR olacak bu iş.diyetisyen kaç gunde bir çagırıyor ben 2 haftada 1 gideceğim ole alıyormuş

menülerimi diyetisyene başladıktan sonra yazacagım.
hafta sonu nasıl gidiyor sizin menüler..ben akşama ızgara balık yiyecegim sabah kahvaltı ettim cokk acıktım

sevgicim eğer yapamıyorsan bir an önce git en azından verdiğin tüm kiloyu almadan, yapabiliyorsan da 1-2 hafta kadar ama daha fazla değil sık dişini aldığın kiloları verip başla, bu 1-2 hafta içinde veremezsen de git artık en azından kalan kiloları kurtarırsın canım :) benim planım bu şekilde :) 12 kasımda diyetisyendeyim bu hafta da dukan diyeti ile biraz vermeye çalışıcam gidene kadar inşallah...

dikkat etmeye calısıyorum ama bir gram gitmiyor ama gr almıyorum cok şükür sanırım ben haftaya kadar bole devam ederim.alt yapıyı hazırlıyorum dolaba köfte falan attım :)

menülerimi diyetisyene başladıktan sonra yazacagım.
hafta sonu nasıl gidiyor sizin menüler..ben akşama ızgara balık yiyecegim sabah kahvaltı ettim cokk acıktım

canım almaman ne güzel korumak daha zor zaten ben verip-alıyorum
dediğin gibi diyetisyensiz zor olacak bu iş, benim hafta sonu menüm pek içi açıcı değildi dün bütün gün aç kaldım akşamda ablamlar bizdeydi dozu tutturamadım maalesef, nesfit 2 öğün falan yalan oldu
bugünde ortalama gitti, ama yarından itibaren 5 gün dukan yapacağım inşallah :)
ızgara balık, senin akşam menün güzel olmuş canım

Merhabaa kkızlar.. doğum yapalı beş buçuk ay oldu ama bir türlü kafamda bitirip kilo verme isteği ile uğraşmıyordum... Son dönemde canım sıkılmaya başladı mutsuz olduğumu fark ettim.. Daha önce (evlenmeden önce 35 kilo verdim) başardım şimdi neden olmasın dedim.. Sizden kiloluyum .. gerçi geçen perşembe gününden beri 2 kilo verdim kızlar.. İlk gün biraz mutsuzdum ama :)) Şu an alıştım günde 2 litreye yakın su içiyorum. Yarın Allah kısmet ederse kargodan spor aletimde geliyor... Doğum sebebi ile vücudun kendini hakikaten toparlaması en az iki sene diyorlar. Bende yaza kadar toparlanacağım :))

Şu an kilom 91...

İnancım tam....

merhaba canım bugunde benim gitti kızartmalar falan tum gun dışardaydım yedikte yedik neyse yarın dikkat edeyim bari

öncelikle hoşgeldin evladını Allah bağışlasn verirsin inşallah..sıkma canını ben 70 kilo altı olursa iyi olur demiştim ilk mesajımda ama katılmak istersen devam edebilirsin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…