canım sıkma canını böyle densizler her zaman vardır..
benim de eve arkadaşlarım gelmişti 1 yaşında bebeği vardı ben ve eşim resmen yerlerde sürünerek oynadık onunla ama nasıl seviyoruz
çocuk 5dk. sonra kalktı koştu ve hafiften düştü annesi bir hışımla kalktı nazar değidi sonunda dedi e çocuğu kaptı kucakladı
eşimle ben donduk kaldık o kadar zorumuza gitti ki
biz şimdi bebek istiyoruz bunu d herkes biliyor sevmezsek kıskandık oluruz, seversek nazar değidi olur....şaştık kaldık yani
demek ki onların içinde var fesatlık üzülme bence canım
Csnbebek tebrik ederim cnm.Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşAllah.Darısı buradaki tüm dostlara olsun.
kirazcım dr.a gittin mi canımm.
hayırlısı kirazcığım.Reglin gecikirmiydi senin peki.
sevgimeleğimden haber yok.k.pederi ameliyat olacaktı oldumu acaba.test yaptımı.
cnm iyi akşamlar ben adını feriha koyduma bakıyordum ama bu sezon bıraktım şimdi biraz öyle dila hanıma bakıyorum iyi bir film olmazsabu akşam yalan dünya var ...Çok severek izliyorum izleyen var mı..
bu akşam yalan dünya var ...Çok severek izliyorum izleyen var mı..
bu akşam yalan dünya var ...Çok severek izliyorum izleyen var mı..
kızlar maşallah hep oğlan anasıyızOğlum doğduktan sonra nerdeyse her ay. Acaba hamişmiyim diye düşünmeye başladıktan sonra da tamamen sapıttı,Allahtan test denilen birşey var, yoksa ben hamişim diye gezinir, sonra da elegüne rezil olurdum
evet yaa bazen baydığı oluyor kopup gidiyorumBende izliyorum hatirlattigin iyi oldu bazen sıksada bakıyorum hala
Allahım kendi çocuklarınızı doya doya sevmeyi nasib etsin inşAllah.
cnm sende benim gibi ikiz istiyorsun her halde inşşş allahım hepimizin gönlune göre versinAyyyy bu avatar çok güzeeel,tam benim istediğim, yapanın ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?