2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kendini okadar şartlamışkı arkadaşın nazar değicek diye çocuk da düşüvermiş çocuk bu zaten düşer kusura bakma canım ama arkadaşın gerçek yüzünü çıkarmış ortaya salla gitsin patavatsız insanları kale alma.Benim eltimin kızı var 5 aylık doğumdada hastanede ben kaldım yanında onu doya doya seviyorum ısırıyorum bacaklarını kucağımda bir ciyaklıyor annesi hiç almaz bile ben de diyorum ağlıcak tabi ağlasın oyuncak bebekmi bu :)) ay çocuk aşkım depreşti gene

hayırlısı kirazcığım.Reglin gecikirmiydi senin peki.

sevgimeleğimden haber yok.k.pederi ameliyat olacaktı oldumu acaba.test yaptımı.

beeeeeennnnnnnnnnnnnnnn çok seviyorum hem de.. eşimle mümkün oldukça kaçırmıyoruzzz

mrb kızlar iyi akşamlarrrr ben geldim gunduz iyi kaynatmışsınız hepinizi öpuyorum cahilce davranan o insanlara kulak asmayın herşeyin zamanı vardır inşşş hepiniz allahın izniyle hamile kalacaksınız

hayırlısı kirazcığım.Reglin gecikirmiydi senin peki.

sevgimeleğimden haber yok.k.pederi ameliyat olacaktı oldumu acaba.test yaptımı.

Oğlum doğduktan sonra nerdeyse her ay. Acaba hamişmiyim diye düşünmeye başladıktan sonra da tamamen sapıttı, Allahtan test denilen birşey var, yoksa ben hamişim diye gezinir, sonra da elegüne rezil olurdum

Ya gelmeyen arkadaşları ben de merak ediyorum, sevdem, beyazlım, fatmaipek, sunay ve şimdi aklıma gelmeyem bütün arkadaşlar niye gelmiyorlar acaba:44:

Oğlum doğduktan sonra nerdeyse her ay. Acaba hamişmiyim diye düşünmeye başladıktan sonra da tamamen sapıttı, Allahtan test denilen birşey var, yoksa ben hamişim diye gezinir, sonra da elegüne rezil olurdum
kızlar maşallah hep oğlan anasıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…