düzelttim cnm ismini.Arapça bilmeyenler okunuşundan okuyabilir ama bir şartla önce netten okunuşunu iyice dinleyip varsa bir hata telafuz düzelterek.Allah kabul etsin inşAllah.rainbowcum cnm adımı yanlış yazmısın :) kızlar birde ben ayetel kürsiyi okumak istiyorum ama arapça okuyamıyorum
canım iyiyim şükür.Dişlerim malesef benim çok canımı sıkıyor çok memnun değilim sonuçlardan 2 dolgu yaptırmıştım biri sızlıyor kanal tedavisi yapılabilir.pazartesi randevum var belli olacak bakalım.reglim neredeyse geldi ama tedavim bitmedi.hoş buldum canım,nasılsın, dişlerinin tedavisi nasıl gidiyor
Arkadaşlar merhaba ben de 28 aylık evliyim. haziran dan beri bebek düşünüyorum ama çok fazla deneme fırsatımız olmadı, her ay gün aşırı deneyemiyoruz, normalde 31-32 günde regl oluyorum... ancak iki ay önce 8 gün gecikti bebek var sandık ama sonuç hüsrandı. bu ay da 3 gün gecikti... doktora gitmek de beni korkutuyor bebek düşünmeye başlayınca doktora gitmiştim, hormon testi yaptırayım diye kadın hemen geç alttan bakacam deyip acımasızca tıpa gibi bir şeyi tıpalayınca bağırdım ve azarladı, 2 gün kanamam oldu , kocaman yaran var dedi bebek düşünemezmişim bu durumda...şimdi de gitmeli miyim bilmiyorum((
Arkadaşlar merhaba ben de 28 aylık evliyim. haziran dan beri bebek düşünüyorum ama çok fazla deneme fırsatımız olmadı, her ay gün aşırı deneyemiyoruz, normalde 31-32 günde regl oluyorum... ancak iki ay önce 8 gün gecikti bebek var sandık ama sonuç hüsrandı. bu ay da 3 gün gecikti... doktora gitmek de beni korkutuyor bebek düşünmeye başlayınca doktora gitmiştim, hormon testi yaptırayım diye kadın hemen geç alttan bakacam deyip acımasızca tıpa gibi bir şeyi tıpalayınca bağırdım ve azarladı, 2 gün kanamam oldu , kocaman yaran var dedi bebek düşünemezmişim bu durumda...şimdi de gitmeli miyim bilmiyorum((
kızlaaaaaarr nasılsınız bakalım, herkese iyi hafta sonları
biz eşimle çıktık avm de gezdik alışveriş felan yaptık şimdi evdeyiz, ne yazık ki yarın nöbetçi
o nöbetçiyken hiiiçç bişe yapasım gelmiyo
ablacım ayen ve kps için de 20'şer tane okurum
çok korktum birini atlayacağım diye, çünkü herkese 1 tane bile olsa dua okumak istiyorum
öptüm çok çok
iyi akşamlar gelen giden yk değil mi.iyi akşamlar hanımlar :) 2 gündür giremedim malesef uzak kaldımarkadaşlarımız için banada 20 şer yazabilirsin rainbow
iyi akşamlar gelen giden yk değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?