Hay Allah ya.nane limon kaynat bolcada yoğurt ye her ihtimale karşı.çok geçmiş olsun cnm.Dikkat et kendine.Allah kabul etsin duaları inş.günaydın cnmmüşütmüşüm sanırım yada bişey dokundu..sabah beri çıkarıyorum bugün de en yumoş günüm..biran önce iyileşmem lazımm
sen beni üç arkadasa da 20 şer yaz cnm..
hem zıyaret hem zıyafetttçok yakın aile dostumuzun oğlunun askerlıgı buraya cıktı bızde onu karsılamaya gıttık wede sonraa biraz kendımıze wakıt ayırdıkkk
çok guzel bı haftasonuydu we malesef bıttıııı
Rabbim hayırlısını nasib etsin inşAllah.günaydın kızlarrrr
dünkü ağrılarım geçti,sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
ayın 6sını bekliyorum merakla,o gün hem bat.hem de Allah izin verirse bir sıkıntı kalkar inş. üzerimizden ailecek.
bu ay bu topicten çok hamiş çıkacak gibi geliyor bana da inş.
bu arada gunu gecenler nerdeee artık hamıleyız deyip gelseler yaaaaaaaaaaa (
gunaydın kızlar nasılsıniz ben çok yorgunum dun butun gun evişiyle uğraştım en sonunda bitirdim bugun hava burda çok guzel sizin oralarda nasıl duası okunmuş ve okunacak butun arkaşlarımn allah kabul etsin bugunsırasıyla okurum okudukça yazarım inşşş şimdilik benden bukadar
Aminnnnnnnnn inşAllahh..Koly gelsin cnm sana çok yorma kendini :))evet canım bencede,çok sağlıklı hamilelik ve bebekler gelecek Allahın izniyle.
çıkarsız içten gelerek dua ediyoruz birbirimize kabul olsun inş.
bugün benimde çok işim var,kim yapacak ne zaman yapılacak bilmiyorum hiç iş yapasım yok bugün.
ama kalkma vakti :126:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım hep uzaktan takip ediyordum sizi en sonunda bende yazmaya karar verdim. 1 senedir bebek istiyorum bende inşallah allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ...
a.s evet dün gece bende çok denedim giremedim.Dua her kapıyı açar dualarımıza devamSelamlar hatunlar dün gece foruma giremedim çalışma varmış.dualarim tamamdir.kızlar birbirimize edilen duanın kabulü ile ilgili birçok hadis var gönülden inanıyorum hayırlı evlatlarimizin olacağına dua ümit veriyor.bende hala kirmizliar yok bakalim ne olucak.bizde dışarı çıkıyoruz arada bakarım size opuldunuz
arkadaşlar bira çok soruyorum ama kusura bakmayın artık:)) bugün bir bakayım dedim 2010 dan bu yana birkaç ayda baktırdığım prolaktin sonuçlarım hep 10.0 üzerinde çıkmış sanırım 4 ü geçince hamile kalınamıyormuş bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?