malesef dün en yakın arkadaşım istanbula ablasının yanına gelmişti orda kaldım ablasıda kendiside hamile bana ikiside hamilesin kesin dediler heycanlandım bugün test yaptım ama negatif
dün okadar inanmıştımki hamile olduğuma adet gecikmesi kasıklarımda ağrı göğüslerde hassasiyet ama demekki psikolojikmiş :) bu arada ablası çok zorlu dönemlerden geçti ameliyat felan oldu çocuk şansı çok düşüktü o dönem ev aldılar unuttu felan o ay hamile kaldı oyuzden psikoloji çok önemli gerçekten
cevap veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim... bu ay dişlerimi tedavi ettiriyorum , aynı zamanda 1,5 yıl önce göğsümden 3 adet fibroadenom alınmıştı, prolaktin değerlerim yüksek çıkıyor genelde ilaçla tedavi gördüm sonraları da...şimdi önce genel cerraha ardından bir jinekoloğa gitmeye karar verdim... doktor fobisi oluştuğundan karar vermek bile çok zor oldu benim için...
inşaallah isteyen bütün anneler olarak sağlıkla kolay bir hamilelik ve kolay bir doğumla bebişlerimizi ellerimize alırız....
Günaydınnnarkadaslar herkese gunaydınnnnnnnnnn eşimle şehir dışına cıkmıştık bugun dondukkk bende dua okumakkkk ıcın geldımmm hemen bır baktım kendı adım warrr bı heycanlandım kııı (ben abdest alıp gelıyorummmmmmmmmm bende baskasına okuyayımm
Tembellik yok kalkin bakimmm
Günaydınnn
aile ziyaretimi yoksa kısa bir tatilmi:) Evet sıra sana geldi Rabbim kabul etin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?