bnm durumm pozitifff gıbııııııııııııı (
Valla canım belirti bişeyler var ama hormonların hain bir oyunu olabilir :))
mrb kızlar ben geldiiiimmmmmm :) dün çalışma yapmadık ara vermek lazım biraz, çok peşpeşe oldu bu aralar :) normal şartlarda 10 gün var adetime ve benim için bunalımlı günler yavaş yavaş başlıyor demektir. Olcak mı olmicak mı diye strese girerim ben şimdi.. adete 3-4 gün kala test yapsam belli olur mu acaba ? nasıl beklicem 10 gün bilemiyorum
iyi akşamlar canım.İnsan bir heyecanla bakıyor değilmi varmı bir müjde diyeİşte güzellikte burada başkası için bu derece heyecanlanana Rabbim nasip eder inşAllah hemde sağlıklı hayırlı evlatlar.mrb kızlar iyi akşamlar napıyorsunuz bakalım bugun annem gunduz bendeydi giremedim akşamda eşimin ailesi geldi beraber yemek yedik onlarda şimdi gittiler makinaya bulaşıklarımı dizdim bir koşu geldim hemen guzel haber varmı diye kimseden tık yok daha ama ben bu aydan çok umutluyum cnm arkadaşlara 20 tane benim için yazabilirsin hemen okumaya başlıyorum bitirince yazarım zaten özlemcim evin çok guzelmiş ne guzel bahçeli tam bebişlik inşşş bebişin tez zamnda gelsin cnm şimdilik benden bu kadar iyi akşamlar
mrb kızlar ben geldiiiimmmmmm :) dün çalışma yapmadık ara vermek lazım biraz, çok peşpeşe oldu bu aralar :) normal şartlarda 10 gün var adetime ve benim için bunalımlı günler yavaş yavaş başlıyor demektir. Olcak mı olmicak mı diye strese girerim ben şimdi.. adete 3-4 gün kala test yapsam belli olur mu acaba ? nasıl beklicem 10 gün bilemiyorum
evet cnm ya inşş enkısa surede buun arkadcşlarımn annelik duygusunu tatsın istiyorum onlara kendimden çok istiyorum hiçi sırada bizler olalım inşş evt cnm bugun biraz öyle oldu biz eşimin ailesiyle aynı apt oturuyoruz tatlım sen nasılsıniyi akşamlar canım.İnsan bir heyecanla bakıyor değilmi varmı bir müjde diyeİşte güzellikte burada başkası için bu derece heyecanlanana Rabbim nasip eder inşAllah hemde sağlıklı hayırlı evlatlar.
Maaşallah aileler ziyaretteler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?