ayetel kursi yi kac adet okunmasi lazim ???
senin haftanda çok güzel geçsin cnm.Günaydın arkadaşlar :)Hepinize güzel bir hafta diliyorum..Listeye baktım günü geçen çok arkadaş var güzel haberler alırız umarım..
Haftasonu güzel geçti skyful şu yeni James bond filmini ziledik.Çok kalabalıktı en önde yer bulduk gözlerim şaşı olacaktı en önde film izlemeyinFena değildi,Türkiye fazla oryantalist gösterilmiş.Gerçi onlar öyle görmek istediği için sanıyorum öyle.Arap ülkesi gibi gösterilmişti.Sanki 70 li yıllardan kalma Türkiye gibiydi.Onun dışında aksiyon sevenlere öneririm.
Sahilde oturuyoruz denizden önce bir park var evimizin önünde; öğlen türk kahvesi almak için evden çıktım.İçi nilüfer çiçeği ve kurbağalar olan bir süs havuzu var parkta,3-4 yaşlarındaki bir kız (kot eteği pembe çorapları çok şirindi ilgimi çekti)bu kurbağalara bir sopa uzatmış oynarken dizlerinin üstüne suya düştü.Ben farkedince koştum kızı çıkardım.Nasıl ıslanmış şoka girmiş bebek daha ,su sığdı ama boğulabilirdide.. 50 mt uzaktanda bir kadın sahildeki cafeden çıkmış kıza koşuyor.Çıkardım havuzdan kadın yanımıza geldi kıza allah...nı versin demezmi.Ben kendimi zor tuttum kadına bişey söylememek için.Aklımdan geçenleri tahmin edersiniz.Ve şunu diliyorum Allah isteyen herkese evlat versin ama Allah o evlada bakabilme gücüde versin.
herkese merhaba ve geçmiş olsun dilkelriniz için çoookk teşekkürler.
20 lik dişimdi dolgu yapılacak dr. olmazsa çekelim dedi ben çekim istemeyince ilaçla tedavi edelim o zaman kanal tedavisi olmaz dedi geçici dolgu koydu 3 hafta bekleyeceğiz.O arada diğer dişlerim biterse yumurtlama zamanına yetişebileceğim:)) hayırlısı artık.
senin haftanda çok güzel geçsin cnm.
Evet günü geçenler çok ama arada haber vermeyenlerde var.İnşAllah hepsinden iyi haberler gelir listemiz şenlenir.
Filmi izlemedim ben türkleri farklımı giydirmişler yani.Merak ettim şimdi:)kıyafetmi yoksa diyaloglarmı bunu hissettirdi.Epeyce yer aldı o zaman.
Ben anlayamıyorum bazı anneleri 50 mt uzaktan nasıl izleyebiliyor kızını.Pessssssssssss .ya biri gelip alsa götürse ya boğazına bişey kaçsa ya dediğin gibi çırpınsa su yutsa vs...Offf off.üstüne üstlik gelincede söylediği o laf.
benimde bir komşum var iki oğlu var biri 7 diğeri 5 yaşında onları sokağa salar arada bir balkondan bakar otırduğum yerde apartman site falan değil birde tam yol kenarı..Ne cesaret hiç anlamıyorum.Ben bir dakka elini bırakmam yavrumun.Değilki ağaşıda yanlız bırakacağım bazen bişey unutmuş oluyorum eve çıkmam gerekiyor onuna yanında götürüyorum apartmanın kapısında bile bırakmam.Benmi çok pimpiriğim bazıları çokmu rahat anlamadım .
Filmi burada çekme amaçlarıda bu olsa gerek bizi karalamak!! neyse konu derin karıştırmayalım bu platformda fazla:))
yxliz
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
asbelove:50
RainbowColors:33
missyaman:30
8scorpions:20
rmzeynep:20
firarperst:20
oz_lem:20
raginda:20
nese77:30
kiraztepe:50
feryalnur:30
leyla123:10
Toplam:333 kısmeti fazla geldi maaşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?