ok feryalcim.bugün geç geldiğim için yinede 10 fazlası var arkadaşın.oda onun kısmeti:))
canım test yaptınmı bugün dün:))
Arkadaşlar ben bu ay ilk denememi yapıyorum.Benim merak ettiğim bir konuda gebelik ne zaman belli olur en erken?Yani BAT tarihi geçtikten sonramı?öğrenmenin daha erken bir yolu var mıdır?
okadar araştırdımki bu konuyu daha önce öğrenenlerde oluyor ama genelde bat geçince öğreniliyormuş.Zaten hormon önce kanda artıyormuş sonra idrar yoluyla atıcazki testte çıksın.Önce öğrenenlerde çok var sonrada :) benim eltim tek seferde daha adete 1 hafta varken kan testiyle öğrenmişti şimdi bebeğimiz 5 aylık :) bebişin tohumunun atıldığı tarih ve saat birebir belliydi :)
Senin eltide nokta atışı yapmış sanki maşşallahAllah tüm isteyenlere nasip etsin uğraştırmadan gelsin bebeişler :) Senin Bat geçmiş canım ben olsam o testleri bitirmiştim şimdiye kadar :)))
valla canım kendimle savaştayım eve de götürmedim testi eşim de kızıyor buraya getir her gün yaptırcak bana götürmüyorum o yüzden.Benim adetlerim hep düzensizdi 15-20 günde bir olurdum son aylarda 30-34 gün arasını bulmaya başladı o yüzden biraz daha geçsin diyorum.Sorma diğer eltimde öyle o yüzden bende diyorum benimkide öyle olursa ne ka güzel olur :)
selam kızlar nasılsınız
eşim dün nöbetçi olduğu için yine sabaha kadar uyumadım ve doğal olarak diş randevusu için de kalkamadım
ama sabah eşim geldi kapıyı açtım, yanında yavru bi köpek valla gözlerim doldu, kaç saattir onunla oynuyoruz, ama ben dokunamıyorum, huylanıyorum
evimiz bahçeli, geldiğimizden beri köpek arıyoduk, çok mutlu olduk, bi de bebek yaa nasıl bakıyor melul melul
oyy yavrum benimm.Bende hayvanları çok severim ama uzaktan :)) dokunamam bende.Bahçeli olmak büyük avantaj ohhh bebiş olsunda dolansın çıplak ayak oralarda öyle:)
asbelove:50
RainbowColors:53
8scorpions:20
rmzeynep:20
firarperest:20
oz_lem:20
raginda:20
nese77:30
kiraztepe:50
feryalnur:20
leylam123:10
arkadaslarrrrrrrrrrr çok tesekkur ederımmm..Rabbım bu duaları okuyan herkesı 2013 gırmeden hami,ş etsinnnnnnn aminnnnnnnnn (
bnm durumm pozitifff gıbııııııııııııı (
Canım adetlerinin düzeni değişkense biraz daha beklemelisin,yoksa birçok arkadaş hayal kırıklığı yaşamaktan sıkılmış durumda .Umarım bebeğin seni çok bekletmez :)..Hamilelik belirtisi yaşıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?