Haklısın senin çocuğun var ve çocuk olunca tüm planlar ertelenir.O halde sen yinede çok iyisin.. çocukla bu kadar işi yapabiliyorsan bu da başlı başına başarı bence :)) ve sen 2.yi düşünüyorsun ben ne yapacağımı tam kestiremiyorum ama sadece bebek istiyorum :))
Rabbim yardım ediyor cnm.Ben yavrumu kendim büyüttüm eşim gece yarıları gelirdi bazende gelemzdi şehir dışındaydı ve kolik bir bebeğim vardı değil temizlik yemek yemeyi unutuyordum.Bayılmışlığımda oldu bu yüzden.Doğum yaptığımın 6.ayında 48 kiloydum annem beni görünce ağlardı ne oldu sana böyle diye.Ama işte herşeye değiyor anne olmak Rabbim herkese nasip etsin inşAllah.
Benim temizlikte olmazsa olmazım banyo ve mutfak tezgah parlayacak.Evin dağınık toz alınmamış olsun yer süpürülmemiş olsun çokta önemli deil yediğin ve ...:)) yer pırıl pırıl olsun tamam:)) öncelik bebeğin ondan vakit kalırsa yemekte yap tozda al yerde süpür paspasta yap:))
sahi varmı öyle insanlardayapı mselesi tabiki..
neyse konu değiştirelim.Bebeğiniz kızmı erkek mi olacak içinize ne doğuyor yada hangisi olsun istersiniz sağlıklı hayırlı olsunda cevabı kabul edilmiyor bilesiniz sağlıklı hayırlı olsun ama hangisi olsun :))
Mrb kızlar. Ya bu turşu olayı ne olucak böyle ? ben hayatımda bu denli turşu yediğimi görmedim, caanım sürekli ekşi şeyler istiyor. Valla günüm yaklaştıkça psikolojik mi yoksa gerçekten bi durum var mı anlayamadım. Eskiler canı turşu isteyen olunca hemen hamile kesin diye düşünürlermiş, eski çağda yaşamak istiom beennnnn
Mrb kızlar. Ya bu turşu olayı ne olucak böyle ? ben hayatımda bu denli turşu yediğimi görmedim, caanım sürekli ekşi şeyler istiyor. Valla günüm yaklaştıkça psikolojik mi yoksa gerçekten bi durum var mı anlayamadım. Eskiler canı turşu isteyen olunca hemen hamile kesin diye düşünürlermiş, eski çağda yaşamak istiom beennnnn
yok yaw aşermek olarak düşünmedim zaten ben bu olayı, iyi daha. Ortada fol yok yumurta yok dahaben hani acep bi belirti olabilir mi die düşündüm, çünkü ben turşu severim ama 40 yılda 1 yerim yani. öle canım çekip de yiyesim geldi felan dememişimdir. İlgimin çok dışında bişeyi canımın çekmesi garip geldi ve inşallah dedim ya ALLAH'ım inşallah vermişsindir onu bana...
Rainbowcum aybikekara,Alpıın ve biiiir arkadaşlarımız için 20şer tane okuyacağım birazdan.yazarsın canım
arkadaslaaarrr ben geldım 10 kasım kan testı dıen bnm doktorummm Öz-lemm (turşu olayına gelınce inşAllah belirtidirr canım bence bat'a yakın canımızın tatlıyı hiç istememesi en guzel belırtı
sahi varmı öyle insanlardayapı mselesi tabiki..
neyse konu değiştirelim.Bebeğiniz kızmı erkek mi olacak içinize ne doğuyor yada hangisi olsun istersiniz sağlıklı hayırlı olsunda cevabı kabul edilmiyor bilesiniz sağlıklı hayırlı olsun ama hangisi olsun :))
Aminn canım,dua okurken hepimizin test elinde hamile olduğunu öğrendiği anı hayal ediyorum.
o günleri de görürüz Allah izin verirse inş.
canım sende bir gelişme belirti vs.varmı
cnm bende fazlaca belirti war.bn zaten hep bu ay bebegım war gıbı hıssedıyorum..hadı hayırlısı..bnm gögülerimin şimdiye kadar acısıının gecmesı lazımdı..we canım hıc tatlı ıstemıo..sabah namaza kalkınca hafıf bı bulantı oluo..rahatsız edıcı bırsey ama cok dgl..Rabbım mutlu etsın hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?