köpeğin hayırlı olsun canım. benim de 5 aylık chinchilla - iran kırması bir kedim var. resmini eklemiştim, profilime baktıysan görmüşsündür. Gebelik düşündüğüm için herkes bu ne olacak falan dedi ama ben kedimi sokağa bırakacak değilim. geçende veterineriyle görüştüm, gebelikte evcil hayvan beslemek çok faydalıymış, bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Normalinden daha sağlıklı ve daha dayanıklı bir gebelik geçirirsin, daha da kolay doğum yaparsın dedi. çocuk olduktan sonra onun gelişimi için de çok faydalı oluyormuş. mamasını suyunu verecek, oynayacaklar ve kendinden daha aciz bi varlığın sorumluluğunu alma hissi uyanacak dedi. :)
ismide güzelmiş badem bende göbek adını koydum badem efe olsun :) büyüklere bile efeleniyor baksana.Köpek eğitimi ile ilgili ufak tefek şeyler oku istersen canım pekte şımartmamak lazımmış o sana değil sen ona lafını geçir :) oda büyük beceri ister.Canım eşim benden 5 yaş büyük 32 yaşında ama hala şımarık bir velet gibi sağolsun:)
Başın sağolsun canım büyük geçmiş olsun Allah yüzünü güldürsün inş.
Amin canım benim inşAllah.sizler ve gelecek bebişlerimiz sağ olsunlar rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsünn kimseyi çağresiz koymasın aminn
tamam teyzesi badem efe olsunlafım geçiyo şükür, biraz hırlıyo ama hemen kuzu gibi oluyo
yaa feryal çok üzülüyor biz içeri girince ağlayıveriyor hemen, napcaz yaa
özocum biraz sabır edin her ağladığında alırsanız bunuda huy haline getirir daha ilk günlerdesiniz alışacaktır tvde köpek eğitmeni vardı onu çok izlerdim ilk geceler köpeklerin ev içinde bile olsa yalnız kalınca ağladıklarını söylerdi ve bu ilk geceleri atlatınca alışacaklarını söylerdi daha bebiş badem efe :) eğitmesi daha kolay olur
Canım özel fırçası var, onunla taradığımız zaman hiç tüy dökmüyor, hem tararken hem de tıraş ediyor gb sanki. dünyanın parasını verdik valla bi fırçaya, çünkü evde tüy felan istemem. Çizme tırmalama konusuna gelince de benim kedim çok sakin, normalde kedi su sevmez ama biz onu her hafta yıkıyoruz ve tırmalamıyor bile. yapısı gereği yırtma dalma huyu yok, bi de eğitmek çok önemli. yaptığı her yaramazlığa karşı bi yöntem keşfettim, 1 kere daha yaparsa odaya kapatırım, bi şekilde öğreniyor, hiç bi zaman çiçektir biblodur kaldırmadım evimden, eğite eğite zarar vermemeyi öğrendi. benim kedimin adı da kavun.
özocum yap sen hazırlıklarını biz sonradan arap atı gibi açılıyoz galiba muhabbete :) Yehancım kedin çok tatlı sağlıkla büyüt.Benimde küçük papağanlarım var onlarda benim canlarım heleki profil resmimdeki papim kuş deyip geçme zeka küpü canım benim yerim onu :) ama yaklaştırmıyor kendine uzaktan seviyorum ve ona gökselden uzaktan şarkısını söylüyorum hep hiperaktifim benim :) çokta kıskanç
teşekkür ederim canım benim, kardeş istiyoruz işte buna :) ya bi de bişi sorucam size, 2-3 gecedir oluyo bu, gece yatınca yüzüm nasıl yanıyo anlatamam sana, ateşim çıkmış gb sanki. bunun gebelikle bi alakası olabilir mi acaba
nagihan başın saolsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah.Ne kadarlıktı tavrun düşük yaptın sanıyorum değil mi cnm
Zaman zaman yaşanan ateşlenme hamilelik belirtilerinden olabilir canım bunu okumuştum.Umarım öyledir :) Eğer öyleysen gördüğüm en erken belirti gösteren bünye ilan edicem senibirde turşu isteğin vardı. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım umarım bebeğin seninledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?