kızlaaaaaaaarrr bizim eşimle tanışmamızın 10. yıl dönümü 27 Kasım
BAT ise 23-25 Kasım
ne olur dua edin de eşime 10. yıl hediyesini bebişle vereyim
bnm eşim hiç öle yapmazzz çünkü sonunda bnm cooook uzulecegımı bilircesaret edemez yanı ( ama senın galıba ılk deneme demı Rabbım son eylesınn hamış haberını alalımm..bn sadece iş yaparken yardım ıstıorym agır kaldrmıyorum yada kendımı cok yormuyorum..zaten kaç gundur hiç halim yokk..aksam 6da uykumgelıo desem yerı war..eşim hazırlıyo yemegı falan..
wawwww canım benim ya inşallah 10.yıl hediyesi süper olur bizimde seneye 10 yıl dolacak kız sen daha küçücük bir kızçeykenmi tanıştın kocişinle
evet canım 14 yaşında tanıdım eşimi
ilk ve son göz ağrım, 6 sene flört4 sene evlilik :123:
Bu arada bişi dicem. Konuşup burda en özellerimizi paylaşıyoruz ama ben daha 2 aylık üye olduğum için kimseyi tanımıyorum haliyle. sadece dertleşiyoruz, derman arıyoruz hep birlikte. belki siz kendi aranızda birbirinizi tanıyorsunuz ama ben de tanımak istiyorum sizi. Facebookta kadınlar kulubu diye bi sayfa var, orda da var mısınız ? ben de ordayım da sizi tanımak istiyorum yaa.. kimlerle konuşuyorum, kim nerden bilmek istiyorum yani. ekleşsek diyorum, sizler de uygun görürseniz tabi :)
arkadaslaaarrr ben geldım 10 kasım kan testı dıen bnm doktorummm Öz-lemm (turşu olayına gelınce inşAllah belirtidirr canım bence bat'a yakın canımızın tatlıyı hiç istememesi en guzel belırtı
cnm bende fazlaca belirti war.bn zaten hep bu ay bebegım war gıbı hıssedıyorum..hadı hayırlısı..bnm gögülerimin şimdiye kadar acısıının gecmesı lazımdı..we canım hıc tatlı ıstemıo..sabah namaza kalkınca hafıf bı bulantı oluo..rahatsız edıcı bırsey ama cok dgl..Rabbım mutlu etsın hepimizi...
inşAllah abilerine cekerrrrrrr.... (gercekten beklemek cok zorrr... her ay her ayyyy (
maşallah canım Rabbim nice yıllara mutlulukla kocaman bir aile olarak girmenizi nasip etsin.Birlikte büyümüşsünüz valla bende 17 deydim lise yeni bitmişti :) eşinle yaşıtmısınız canım
özocum köpüşün nasıl yürüyüş nasıldı?cinsine baktım çok şirin bizede geçen bir av köpeği yavrusu geldi dalmaçyalı nasıl sevdim ben huylanmıyorum canım mıncık mıncık ettim onu ama köye götürdük evde bakamazdık apartman dairesi bütün gün tek başına ziyan olurdu yavrum.Hafta sonları sevicez artık benim hayalim golden yada labrador hastasıyım onların ya.Senin içinde bir eğlence uğraş olur gezersiniz sahilde.erkek mi dişimi isii koydunuzmu?
özlemcim çok erken tanışmışsın eşinle ne güzel maaşallah evliliğe gitmiş.Sıra bebekte artık oda geliyor Allahın izniyle.
Feryalcim gelen giden yok değilmi cnm.
merhabalar arkadaslarr benide eklermisiniz bugun adetten sonra 11.günüm çalışmalara start veriyoruz bakalım bat 23 kasım ıns hayırlısıyla hamıs kalırız kızlar
bu arada 3 ay once bebegımı kaybettımm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?