2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kızlaaaaaaaarrr bizim eşimle tanışmamızın 10. yıl dönümü 27 Kasım

BAT ise 23-25 Kasım

ne olur dua edin de eşime 10. yıl hediyesini bebişle vereyim

kızlaaaaaaaarrr bizim eşimle tanışmamızın 10. yıl dönümü 27 Kasım

BAT ise 23-25 Kasım

ne olur dua edin de eşime 10. yıl hediyesini bebişle vereyim

wawwww canım benim ya inşallah 10.yıl hediyesi süper olur bizimde seneye 10 yıl dolacak kız sen daha küçücük bir kızçeykenmi tanıştın kocişinle

bnm eşim hiç öle yapmazzz çünkü sonunda bnm cooook uzulecegımı bilir cesaret edemez yanı ( ama senın galıba ılk deneme demı Rabbım son eylesınn hamış haberını alalımm..bn sadece iş yaparken yardım ıstıorym agır kaldrmıyorum yada kendımı cok yormuyorum..zaten kaç gundur hiç halim yokk..aksam 6da uykumgelıo desem yerı war..eşim hazırlıyo yemegı falan..

saolsun sana yardım ediyor eşin.ya ben zaten her konuda kendimden çok onu telkin etmeye alıştığım için üzüldüğümü gene belli etmem onu teselli etmeye çalışırım heralde adam alıştı çünkü rahata :) evet canım ilk denemem ama eşim önceden pek ilgili değildi şuan çok istiyor birde çok umutlu abileri tek seferde tutturduğu için onları kendine örnek alıyor galiba ama kısmet bu işler anlat anlat bir hal oldum

wawwww canım benim ya inşallah 10.yıl hediyesi süper olur bizimde seneye 10 yıl dolacak kız sen daha küçücük bir kızçeykenmi tanıştın kocişinle

evet canım 14 yaşında tanıdım eşimi

ilk ve son göz ağrım, 6 sene flört 4 sene evlilik :123:

Bu arada bişi dicem. Konuşup burda en özellerimizi paylaşıyoruz ama ben daha 2 aylık üye olduğum için kimseyi tanımıyorum haliyle. sadece dertleşiyoruz, derman arıyoruz hep birlikte. belki siz kendi aranızda birbirinizi tanıyorsunuz ama ben de tanımak istiyorum sizi. Facebookta kadınlar kulubu diye bi sayfa var, orda da var mısınız ? ben de ordayım da sizi tanımak istiyorum yaa.. kimlerle konuşuyorum, kim nerden bilmek istiyorum yani. ekleşsek diyorum, sizler de uygun görürseniz tabi :)

evet canım 14 yaşında tanıdım eşimi

ilk ve son göz ağrım, 6 sene flört 4 sene evlilik :123:

maşallah canım Rabbim nice yıllara mutlulukla kocaman bir aile olarak girmenizi nasip etsin.Birlikte büyümüşsünüz valla bende 17 deydim lise yeni bitmişti :) eşinle yaşıtmısınız canım

canım bende face yok ama twitter var bizde senin gibiyiz çok fazla tanışamıyoruz malum forum herşey naklen google da :))

inşAllah abilerine cekerrrrrrr.... ( gercekten beklemek cok zorrr... her ay her ayyyy (

özocum köpüşün nasıl yürüyüş nasıldı?cinsine baktım çok şirin bizede geçen bir av köpeği yavrusu geldi dalmaçyalı nasıl sevdim ben huylanmıyorum canım mıncık mıncık ettim onu ama köye götürdük evde bakamazdık apartman dairesi bütün gün tek başına ziyan olurdu yavrum.Hafta sonları sevicez artık benim hayalim golden yada labrador hastasıyım onların ya.Senin içinde bir eğlence uğraş olur gezersiniz sahilde.erkek mi dişimi isii koydunuzmu?

arkadaslaaarrr ben geldım 10 kasım kan testı dıen bnm doktorummm Öz-lemm ( turşu olayına gelınce inşAllah belirtidirr canım bence bat'a yakın canımızın tatlıyı hiç istememesi en guzel belırtı

inşAllah abilerine cekerrrrrrr.... ( gercekten beklemek cok zorrr... her ay her ayyyy (

Canım sen hamilesin işte bal gibi.bir test yapsan idrar testide bizide şenlendiresen ne olur sanki:))

senin 3.bebeğinmi olacak bu cnm.

özlemcim çok erken tanışmışsın eşinle ne güzel maaşallah evliliğe gitmiş.Sıra bebekte artık oda geliyor Allahın izniyle.

Feryalcim gelen giden yok değilmi cnm.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]Ayetel Kürsi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esenglvedat[/td]
[td][/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr] [td]lex[/td]
[td]30[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]raginda[/td]
[td][/td]
[td]6 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29 [/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zkaya[/td]
[td]26 [/td]
[td]9 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]25[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALPPIN[/td]
[td]24[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aybikekayra[/td]
[td]26[/td]
[td]11 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nese77[/td]
[td]35[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]28[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td][/td]
[td]14 Kasım[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elfida[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]

[/tr]
[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td]25[/td]
[td]21 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oz_lem_[/td]
[td]24[/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asaletlim[/td]
[td]24[/td]
[td]24 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]26 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]Bu ay ara verdi[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]kadikoy810[/td]
[td]31[/td]
[td]Kasım ?[/td]
[td]Çalışmaya devam [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylam123[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

Aybikekayra

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

asbelove:50
RainbowColors:23
raginda:20

Kalan:220

zkaya

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lem:20
seaside:10
nese77:20
8scorpions:20
kiraztepe:50
missyaman:10
feryalnur:20
sevdemm:10
alminna:20

Kalan:40

ALPPIN

nese77:30
rimel84:10

kALAN:180

Son düzenleme:
maşallah canım Rabbim nice yıllara mutlulukla kocaman bir aile olarak girmenizi nasip etsin.Birlikte büyümüşsünüz valla bende 17 deydim lise yeni bitmişti :) eşinle yaşıtmısınız canım

amin canım,tüm isteyenler inşallaaaaaaahhh...yaa ben de liseye yeni başlamıştım eşime sorsan "anasınıfından aldım büyüttüm hanımı" der , eşim 31 yaşında, 7 yaş fark var aramızda, senin eşinin yaş kaç?

köpüş bugün çoooooookk hareketliydi, bi sürü boyundan büyük köpeklerle dalaşıyor, oyun oynamak istiyor sürekli, baktım zaptedemiyorum yarım saatte eve geldik.oyun oynicam diye saldırıyor yaa..bi de deniz kenarına götürdüm, dalgalar vurdukça korkup geri kaçtı adını BADEM koydum, erkek kendileri, sinirlendirdi beni bugün
apartmanda hem zor olurdu canım, bi de işe gidiyosun..ayy bak bugün bahçede olmasına rağmen ağlıyodu çözelim diye

merhabalar arkadaslarr benide eklermisiniz bugun adetten sonra 11.günüm çalışmalara start veriyoruz bakalım bat 23 kasım ıns hayırlısıyla hamıs kalırız kızlar
bu arada 3 ay once bebegımı kaybettımm ((

köpeğin hayırlı olsun canım. benim de 5 aylık chinchilla - iran kırması bir kedim var. resmini eklemiştim, profilime baktıysan görmüşsündür. Gebelik düşündüğüm için herkes bu ne olacak falan dedi ama ben kedimi sokağa bırakacak değilim. geçende veterineriyle görüştüm, gebelikte evcil hayvan beslemek çok faydalıymış, bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Normalinden daha sağlıklı ve daha dayanıklı bir gebelik geçirirsin, daha da kolay doğum yaparsın dedi. çocuk olduktan sonra onun gelişimi için de çok faydalı oluyormuş. mamasını suyunu verecek, oynayacaklar ve kendinden daha aciz bi varlığın sorumluluğunu alma hissi uyanacak dedi. :)

ismide güzelmiş badem bende göbek adını koydum badem efe olsun :) büyüklere bile efeleniyor baksana.Köpek eğitimi ile ilgili ufak tefek şeyler oku istersen canım pekte şımartmamak lazımmış o sana değil sen ona lafını geçir :) oda büyük beceri ister.Canım eşim benden 5 yaş büyük 32 yaşında ama hala şımarık bir velet gibi sağolsun:)

Başın sağolsun canım büyük geçmiş olsun Allah yüzünü güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…