sevdem dünür olacagizda cünkü beklenen regl tarihimiz ve yumurtlama günlerimiz ayni
ama ya ikimizinde kizi olursa nolacak simdi yada oglumuz olursa
ekliyorum cnm ilkhamişsen olursun belki:))Cnm ben bu ayin 8inde olmama lazmdi nasil olck
canım farklı yerdenmi alıntı yaptım acaba mesajaRainbow canim ben listede bi ara vardim ama sonrakilerde yoktum:26:
ama diyim tekrardan 28 yasindayim ve 14. denem desek,tam belli olmaksizin ayin 27 falan olabilir
Moralim bozuldu simdi benim ya yumurtlama olmazsa bebek olmaz ama niye yumurtlama olmuyo ya niye bu kadar uzun surdu bu dongu
Moralim bozuldu simdi benim ya yumurtlama olmazsa bebek olmaz ama niye yumurtlama olmuyo ya niye bu kadar uzun surdu bu dongu
canim simdi senin döngün nasil :44:
Öyle bir durum olursa dünürünü değiştiricen o zaman
Bebegim stres yapma ya yaptikca gec adet oluyosunn. Sen simdi bugunden itibaren hesapla 12.gununden hesap yap yumurtlama gununun
Bende anlamadim canim soyle soyliyim sat 13 ekim bi onceki 3 eylul digeri 5 agustos nolur boyle bisey olmasin ya
bu yanıltıcı olabilir arkadaşlar..Ben bir dönem yumurta takibi yaptırdım 10.gündede 18.gündede çatladığı oluyordu.Hatta hiç çatlamadığı :))Bunu kendim nasil hesaplarim peki tatlim nete bagli kalmadan
Bunu kendim nasil hesaplarim peki tatlim nete bagli kalmadan
loorim son iki regl arasi biraz uzamis.saydigima göre 41 gün sonra regl olmusun..ama bence cok ta abartilacak bi süre degil.....o zaman sen gec yumurtlamisin,iliskiyi sonuna kadar devam ettirmelisin,cünkü yumurtlama günlerin belli olmaya bilir...sali günü zaten doktora gidecen bi de yumurta takibi iste...zaten hormon tahlilindede cikar yumurtlayip yumurtlamadigin.....onunda yapilmasini iste....
Canım oktorum kurban bayramına kadar yokmuş. Acaba dr mu değiştirsem diye düşünüyorum :26:üzülme canım bir dahaki aya denersin, bir aydan uzun sürmez herhalde
canım bende dolgu yaptıracağım röntgen haricinde sorun olmayacağını söyledi dr.um
Canım benim de keske sadece dolgu olsa , kanal ted. + 20likler alınacakmış ameliyatla
Ama listede olmak bile beni heyecanlandırdı
Bebegim stres yapma ya yaptikca gec adet oluyosunn. Sen simdi bugunden itibaren hesapla 12.gununden hesap yap yumurtlama gununun
O zaman ben adet bitiminden sonra gun asiri iliskiye giricem taaa ki ne zamana kadar Allahim yardim etsin bize hastalandim ya canim sali gidemicem persembeye alicam termini soylicem onuda. Bu ay yumurtlamama engel mi sence ?
loorim bence degil,cünkü 40 günden kirk güne adet görenleri duydum.onlarda yumurtluyodu...bebisleri bilem oldu....tamam persembe git yasadiklarini bi güzel anlat...ama lütfen senin yapacagin en önemli sey hic bisey hesaplamadan diger adete kadar günasiri iliski....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?