canim benim ben almanyadayim acaba ayni isimmi bilmiyorum.....
kızlarrrrrrrrrrrr ben de varım 2013e hamiş girmek isteyen.pkoluyum 2 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım
hmmm anladım canım belki senin kullandıgın farklıdır.
canim benim öyle yap iste sakin birakma bebisinin sagligindan önemli degilya.ama yatarken yutmayi unutma sakin ...
yinede yazim canim benim...
femibion ve
folsäure heumannn 5 mg.....
dedigin gibi farklidir ama..
ok kuzu unutmamya calisacagim
benolma hayalleri kurup burda heyecanlaniyorum,birde sahiden olsam ne olur
herhalde cok duygusal olurum,zaten duygusalim.
bende 2013 e hamile girmek istiyorum kızlar:) babychoice takvimi aldım ama daha denemedim ilk önce sağlık önemli olan tabi ama kızım olmasını çok istiyorum ne yalan söliyim:)
ok kuzu unutmamya calisacagim
benolma hayalleri kurup burda heyecanlaniyorum,birde sahiden olsam ne olur
herhalde cok duygusal olurum,zaten duygusalim.
Selam canim,hayirlisi olsun.
Peki doktorlar ne diyor?
tedavi görüyormusun?
Allah hayırlısını versin canım kız bebekde güzel tabii kıyafetleri bile süslü püslü oluyo herşeyi
evet canım eriyip bitiyorum resmen o pembe şeyleri gördükçe kasımda çalışmalara başlıycaz artık kısmette ne varsa o olur tabi ama ben yinede dayanamadım belki tutar diye aldım takvim:)
selam canım hoşgeldin aramıza sende bat ve yaşını yazarsan arkadaşımız senide listeye ekler
beyazlim canim benim bak....
Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.
tabiki hayal kur,kurki rabbimde versin....
Aynen canım hayali bile çok güzel gerçeği kimbilir nasıldır insanın içi kıpır kıpır oluyo valla
daha yeni öğrendim canım tiroid sorunum var benim devamlı hap kullanmam gerekiyor.
tedavi olarak da klomen başlayalm dedi doktorum ama adet olmayı bekliyorum
Isallah hepimiz 2013egireriz
moralini yüksek tutmaya calis canim,bir sürü hamileler var bu forumda pcos lu
kizlar ben cikiyorum...insaallah yarin görüsürüz..... iyi geceler...
kizlar ben cikiyorum...insaallah yarin görüsürüz..... iyi geceler...
moralim dalgalı canım ya bazen diyorum ki bırak boşver isteme ama bazen de yanıp tutuşuyorum bebek bebek die
benimde mayıs ayında tiroit hastası olduğum ortaya çıktı şimdi ilaç alıyorum hergün rutin testler yapılıyor ama ilaçları düzgün kullandığın sürece bebek için hiç bir sıkıntı olmaz dedi doktorum bende iyi düşünmeye çalışıyorum yoksa ara sıra moralim bozulmuyor değil ya birşey olursa diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?