2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

bende 2013 e hamile girmek istiyorum kızlar:) babychoice takvimi aldım ama daha denemedim ilk önce sağlık önemli olan tabi ama kızım olmasını çok istiyorum ne yalan söliyim:)

ok kuzu unutmamya calisacagim

benolma hayalleri kurup burda heyecanlaniyorum,birde sahiden olsam ne olur

herhalde cok duygusal olurum,zaten duygusalim.

beyazlim canim benim bak....

Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.

tabiki hayal kur,kurki rabbimde versin....

Son düzenleme:
bende 2013 e hamile girmek istiyorum kızlar:) babychoice takvimi aldım ama daha denemedim ilk önce sağlık önemli olan tabi ama kızım olmasını çok istiyorum ne yalan söliyim:)

Allah hayırlısını versin canım kız bebekde güzel tabii kıyafetleri bile süslü püslü oluyo herşeyi

ok kuzu unutmamya calisacagim

benolma hayalleri kurup burda heyecanlaniyorum,birde sahiden olsam ne olur

herhalde cok duygusal olurum,zaten duygusalim.

Aynen canım hayali bile çok güzel gerçeği kimbilir nasıldır insanın içi kıpır kıpır oluyo valla

Selam canim,hayirlisi olsun.

Peki doktorlar ne diyor?

tedavi görüyormusun?

daha yeni öğrendim canım tiroid sorunum var benim devamlı hap kullanmam gerekiyor.
tedavi olarak da klomen başlayalm dedi doktorum ama adet olmayı bekliyorum

Allah hayırlısını versin canım kız bebekde güzel tabii kıyafetleri bile süslü püslü oluyo herşeyi

evet canım eriyip bitiyorum resmen o pembe şeyleri gördükçe kasımda çalışmalara başlıycaz artık kısmette ne varsa o olur tabi ama ben yinede dayanamadım belki tutar diye aldım takvim:)

evet canım eriyip bitiyorum resmen o pembe şeyleri gördükçe kasımda çalışmalara başlıycaz artık kısmette ne varsa o olur tabi ama ben yinede dayanamadım belki tutar diye aldım takvim:)

Canım kasıma daha var sen biran evvel başla Yılbaşında göbüşümüzde olsunlar inşallah

beyazlim canim benim bak....

Hz.Osman (r.a) buyurmuş ki: Allah(c.c) vermeyeceği şeyi kuluna hayal ettirmez.Herşeyin en güzelini hayal edin ki Allah(c.c) en güzelini versin.

tabiki hayal kur,kurki rabbimde versin....

Aynen canım hayali bile çok güzel gerçeği kimbilir nasıldır insanın içi kıpır kıpır oluyo valla

Isallah hepimiz 2013e gireriz

daha yeni öğrendim canım tiroid sorunum var benim devamlı hap kullanmam gerekiyor.
tedavi olarak da klomen başlayalm dedi doktorum ama adet olmayı bekliyorum

moralini yüksek tutmaya calis canim,bir sürü hamileler var bu forumda pcos lu

kizlar ben cikiyorum...insaallah yarin görüsürüz.....iyi geceler...

benimde mayıs ayında tiroit hastası olduğum ortaya çıktı şimdi ilaç alıyorum hergün rutin testler yapılıyor ama ilaçları düzgün kullandığın sürece bebek için hiç bir sıkıntı olmaz dedi doktorum bende iyi düşünmeye çalışıyorum yoksa ara sıra moralim bozulmuyor değil ya birşey olursa diye(

evet canm tiroid için düzenli ilaç kullanımı çok önemli ve doz ayarlaması da.
ben bi kaç gün ilaç bulamadım tsh 11lere çıktı ama şimdi yine indi çok şükür.
senin tsh kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…