Canım oktorum kurban bayramına kadar yokmuş. Acaba dr mu değiştirsem diye düşünüyorum :26:
canım bende dolgu yaptıracağım röntgen haricinde sorun olmayacağını söyledi dr.um
Canım benim de keske sadece dolgu olsa , kanal ted. + 20likler alınacakmış ameliyatla
Ama listede olmak bile beni heyecanlandırdı
Çok geçmiş olsun canım.bendede 20lik diş problemli çekmeyelim dolduralım dedi dr.um bakalım ne olacak.
ekliyorum cnm ilkhamişsen olursun belki:))
canım farklı yerdenmi alıntı yaptım acaba mesajatekrar ekliyorum şimdi.
Sagolun kizlar iyi geldi bu isimiz zor desene ben hep nete bagli olarak yapiyodum calismayi senedir bunla yapiyodum ama olmuyodu simdi bide bagli kalmadan gun asiriyi denicem cok sagolun benim cikmam lazim iyiki varsiniz valla doktor gibisiniz hayranim size iyi geceler kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusmek uzere
Cok sagol yasakhayal kesinlikle oyle yapicamm
Canım oktorum kurban bayramına kadar yokmuş. Acaba dr mu değiştirsem diye düşünüyorum :26:
Çok geçmiş olsun canım.bendede 20lik diş problemli çekmeyelim dolduralım dedi dr.um bakalım ne olacak.
Sağol canım. Allah senin de yardımcın olsun. İnşallah çabucak iyileşiriz.. Hele benim ki direk planlarımı uzaıyor. Ne kadar sürer ki acaba bu işlemlerin toplamda geçmesi..:26:
kuzummm sen beni iki kere eklemissin,yoksa ikizlerim mi olacakkkkkk
ya kizlar sahiden en iyisi adetten sonra gün asiri olsa gerek,o zaman hesaba kitabada gerek kalmaz belkim:26:
Kızlar folik asit kullanıyorsunuz değilmi ihmal etmeyin sakın çok önemli.
kiz sendemi hesap yapiyodun...:44:
kizlar bunu yapmayin cünkü hic ummadigimiz bi gündede yumurtlama olabilir isi sansa birakmayin..en iyisi bastan sona kadar gün asiri iliski....ondan sonrasi rabbime kalmis...
canim ben aldim bundan 3-4 ay önce,iki üc tane icip biraktim kenara...
cünkü bi akrabanin esi dedi ki: ya filanca ne zamandir aliyordu ama cocuguda olmadi,ona sordum bir gün sen bunu böyle hep devam mi alacan,yillarca cocuk gelmesede....
bende bu laftan etkilenip almadim devam.
canim ben aldim bundan 3-4 ay önce,iki üc tane icip biraktim kenara...
cünkü bi akrabanin esi dedi ki: ya filanca ne zamandir aliyordu ama cocuguda olmadi,ona sordum bir gün sen bunu böyle hep devam mi alacan,yillarca cocuk gelmesede....
bende bu laftan etkilenip almadim devam.
ben yumurtlama akintisina bakiyorum bu son bir kac aydir ve ona göre yapmaya calisiyorum.
beyazlim sen o diyene bakma istersen yillarca alinsin zararli bi hap degilki...zaten fazlasi idrarla atiliyo diye duydum...bebegin icin yutmalisin...ama sana sunu söylüm yatarken al cünkü istah acip kilo aldiriyo....en azindan bende öyle yapiyo,uyarmak istedim....
beyazlim sen o diyene bakma istersen yillarca alinsin zararli bi hap degilki...zaten fazlasi idrarla atiliyo diye duydum...bebegin icin yutmalisin...ama sana sunu söylüm yatarken al cünkü istah acip kilo aldiriyo....en azindan bende öyle yapiyo,uyarmak istedim....
Evt ya iştah açıyo benimde açıldı iştahım valla şuan midem kazınıyo tutuyorum kendimi gecede alsak oluyo mu ??
kızlarrrrrrrrrrrr ben de varım 2013e hamiş girmek isteyen.pkoluyum 2 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım
Sen hangisini içiyosun canımm ???
yasakim cok dogru aslinda vitamin ama önemli bir vitamin.
evet sevdemmcim öyle yapacagim hayirlisi olsun artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?