2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

ekliyorum cnm ilkhamişsen olursun belki:))

canım farklı yerdenmi alıntı yaptım acaba mesaja tekrar ekliyorum şimdi.

kuzummm sen beni iki kere eklemissin,yoksa ikizlerim mi olacakkkkkk

ya kizlar sahiden en iyisi adetten sonra gün asiri olsa gerek,o zaman hesaba kitabada gerek kalmaz belkim:26:

Evt canım birde öyle dene takvim yöntemi her zaman tutmuyo geç yumurtlama olabiliyo. Sanada iyi geceler canım

Cok sagol yasakhayal kesinlikle oyle yapicamm

iyi geceler loorim....insaallah rabbim sanada bebis nasip edecek....cünkü hepimiz bunu hakediyoruz...rabbimde bunu görüp biliyor, yavrularimizi hayirli günde gönderir insaallah....

kuzummm sen beni iki kere eklemissin,yoksa ikizlerim mi olacakkkkkk

ya kizlar sahiden en iyisi adetten sonra gün asiri olsa gerek,o zaman hesaba kitabada gerek kalmaz belkim:26:

kiz sendemi hesap yapiyodun...:44:

kizlar bunu yapmayin cünkü hic ummadigimiz bi gündede yumurtlama olabilir isi sansa birakmayin..en iyisi bastan sona kadar gün asiri iliski....ondan sonrasi rabbime kalmis...

Kızlar folik asit kullanıyorsunuz değilmi ihmal etmeyin sakın çok önemli.

canim ben aldim bundan 3-4 ay önce,iki üc tane icip biraktim kenara...

cünkü bi akrabanin esi dedi ki: ya filanca ne zamandir aliyordu ama cocuguda olmadi,ona sordum bir gün sen bunu böyle hep devam mi alacan,yillarca cocuk gelmesede....

bende bu laftan etkilenip almadim devam.

kiz sendemi hesap yapiyodun...:44:

kizlar bunu yapmayin cünkü hic ummadigimiz bi gündede yumurtlama olabilir isi sansa birakmayin..en iyisi bastan sona kadar gün asiri iliski....ondan sonrasi rabbime kalmis...

ben yumurtlama akintisina bakiyorum bu son bir kac aydir ve ona göre yapmaya calisiyorum.

Canım çocuk niyetine yeni girmiş olanlar başlaması lazım ama uzun süredir çocuk olmuyorsa tabi onuda ayrıca doktorla görüşmek lazım ama bebeğin gelişimi için doktor veriyor folikasiti.

beyazlim sen o diyene bakma istersen yillarca alinsin zararli bi hap degilki...zaten fazlasi idrarla atiliyo diye duydum...bebegin icin yutmalisin...ama sana sunu söylüm yatarken al cünkü istah acip kilo aldiriyo....en azindan bende öyle yapiyo,uyarmak istedim....

Evt ya iştah açıyo benimde açıldı iştahım valla şuan midem kazınıyo tutuyorum kendimi gecede alsak oluyo mu ??

kızlarrrrrrrrrrrr ben de varım 2013e hamiş girmek isteyen.pkoluyum 2 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım

Sen hangisini içiyosun canımm ???

yasakim cok dogru aslinda vitamin ama önemli bir vitamin.

evet sevdemmcim öyle yapacagim hayirlisi olsun artik.

Evt ya iştah açıyo benimde açıldı iştahım valla şuan midem kazınıyo tutuyorum kendimi gecede alsak oluyo mu ??

canim valla ben öyle yapiyorum olur herhalde bi sakincasi olmaz diye düsünüyorum...yoksa sabah yada ögle alirsam herhalde otur sadece yemek yada cikolata cips gibi seyler yerim... bide kiloyla ugrasmak zorunda kalmayalim.

yasakim cok dogru aslinda vitamin ama önemli bir vitamin.

evet sevdemmcim öyle yapacagim hayirlisi olsun artik.

canim benim öyle yap iste sakin birakma bebisinin sagligindan önemli degilya.ama yatarken yutmayi unutma sakin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…