2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Kızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]Ayetel Kürsi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esenglvedat[/td]
[td][/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr] [td]lex[/td]
[td]30[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]raginda[/td]
[td][/td]
[td]6 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29 [/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zkaya[/td]
[td]26 [/td]
[td]9 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]25[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALPPIN[/td]
[td]24[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aybikekayra[/td]
[td]26[/td]
[td]11 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nese77[/td]
[td]35[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]28[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td][/td]
[td]14 Kasım[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elfida[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]

[/tr]
[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td]25[/td]
[td]21 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oz_lem_[/td]
[td]24[/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nagihan_14[/td]
[td][/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asaletlim[/td]
[td]24[/td]
[td]24 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]26 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]endozlem[/td]
[td][/td]
[td]27 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]Bu ay ara verdi[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]kadikoy810[/td]
[td]31[/td]
[td]Kasım ?[/td]
[td]Çalışmaya devam [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylam123[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

Aybikekayra

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

asbelove:50
RainbowColors:43
raginda:20
oz_lem:20
seaside:10
8scorpions:10
missyaman:15
nese77:40
kiraztepe:50
feryalnur:20

Kalan:35

biiirrr

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lem:20
RainbowColors:43
asbelove:50
seaside:10
8scorpions:10
missyaman:15
raginda:20
kiraztepe:50
laylam123:10

Toplam:25

asbelove

RainbowColors:33
rimel84:10
leylam123:10

Toplam:200

Kızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

Mutlaka yılmak yok önümüzdeki maçlara bakzcaksın..En iyi score gelecek en kısa zamanda :) Ama aklıma takıldı genelde ilk idrarla bakmak önerilir,birde kanda daha net sonuç alınır diye duymuştum.Bence emin olma az daha bekle canım

Feryalcim insan hep umud ediyor vardır diye düşünüyor ne kadar üzülmedim desemde üüzülüyor yaşadım iyi biliyorum.Ama bak burada ne güzel dostluklar ediniyoruz sevinçlerimizi birlikte çoğaltıyoruz üzüntülerimizi bölüşüyoruz.

Bu aya daha sıkı çalışıp yeni umutlarla geliyoruz tamam mı tatlım.Bir an önce adet olursun inşAllah ve birlikte başlarız çalışmalara:)) öpüyorum senii.

cnmm hayırlısıı olsunnn belkıde wardır gec dollenmıstır dıelımmm (
eger yoksada gunun gecmesı guzel bırseyy cunku rahım bebek arıo derlerrr(

tabikide rainbow ablacığım :) daha yolun başındayım umudum her daim var dualarımıza güvenim sonsuz hep beraber hamiş topiğimiz olacak inş.bende seni çok öpüyorum.

seaside canım bakalım bu haftada olmazsam kanda baktırırım ozaman.

feryaaaaalll neden sabah yapmadın testi...her neyse üzülme tatlım, önümüzdeki ay inşallah, yemi umutlarla

hayırlısı olsun arkadaşım dediğin gibi daha yolun başındasın inşş en kısa surede bebişin gelsin cnm

missyaman e bari sen yapsaydın güzelim.Beklenen o haber gelse bir yerden :))

ben size yasadıgım olayları bı anlatayım daha sonra benı anlarsınız...subatta bı kımyasal gecırdım..daha sonra mayıs hazıran we temmuz aylarında hem cubuk testte hemde kanda sonuç pozitifdi ama deger hep 10 yada 12 arasında degısıyordu..sürekli ağlamakla gectı o aylaruım..Dedim yaRabbım boylesı daha zor herkes cıft görmek ısterken bn hep tek gormek kan degerımın sıfırlandıgını görmek ıstedım..we nısan ayında dahıl olmak uzere taaa agustos ayı gelene kadar her gun ama hergun kanamam oldu kahwerengı lekenlenme gıbııı artık beyaz akıntı gormek bnde hayal oldu..yaz tatılımde bır profösöre gıttım bana korunma werdı we buna ragmen sonucun hala pozitifse ilk gebeliğinden içinde parca kalmış olabılır dedı..we bnm ödüm koptu we temmuz ortası basladık yanı ıkı ay korundukkk we kan degerım ılk defa 0.41 cıktııı çok şükürr Allahıma..buna sewınır oldum herseyın hayırlısı ıstemek lazım..daha sonra bunun sebebını bulamadık neden böyle oldugunu doktorum prof olmasına we turkıyenın en ıılerınden bırı olmasına ragmen tıp bazı şeylere cewap bulamıo dedı..bana aspirin werdı we 30 ücreti olan bıtkısel bır folık asıt werdi..temmuz agustos we eylulde düşük yapmadan önceki adet düzenime geri döndüm 24 gunde bır olmaya basladım çok şükür..we bu ay gecıktı ılk defa..wucudum bana hamile oldugumu zaten sölüor cunku ust uste kan degerım hep pozitifti bnm tek duam artık bunun tamama ermesı..doktorumda uzulmemem için bana en son gune kadar bekle dedı..
kadınlar sikluslarına bakıo önemli olan sat' ile bat arasında en az ama en az 30 gun olması lazım dedı..
öyle işteeeeeeeee çokk uzun oldu arkadaslar ama bnm sebeım bu yoksa emın olun kııııı ewdekı ıkı tane testı eşim bnden saklıo cunku cok aglıyorum sonunda...öle işteeeeeeeeee
(((((((((

Canım hakkından hayırlısını versin Allah.Umuyorum emeklerin boşa çıkmasın,doktorun doğru demiş sen sabırlı ol .Merak ettim bu bitkisel folik asit nedir? fiyat 30 tl mi?:44:

cnm cok saol inşAllah öle olur..adı Pholicaps bilmm daha önce duyan war mı eczaneden degıl bıoenerjı falan yapan yerler war ya orada satılıo

cnm çok uzuldum ya inşşşş ne zaman olursa olsun ama sağlıklı bir gebelik olsun inşşş cnm seni anlıyorum inan iki dışgebelik geçirdim tupumun biri gitti ve sebep yok bende öyle diyorum allahım inşş hamile kalirsam inşş herşey yolunda gitsin diye ve dualarımın sonundada sizler içinde aynı şekilde dua ediyorum

cnm bnm inşAllah dualarımız bırbırımız ıcın gercekten bn daha önce baska topıklerde de yazdım ama bırbırımıze dua ettıgımız ıcın mı bılmıyorum ama kendımı i hissediyorum..bnde aksamları abdest alıp bılg basına gecıyorum we dualrımı okuyorum eger warsada bebegım boylre dualarla buyuyo olacak buda ıcıme huzur werıo..okudugumuz dua olylesıne buyuk kı...hepimizi muradına kawustursun ınşAllah..

missyaman canım çokkk geçmiş olsun,inş. hamilesindir.

rainbow ablacım benim günüm geçti.pek şaşmaz çünkü.tabloya yazabilirsin.

ama ben biraz daha beklemek istiyorum,sanki adet oalcakmışım geliyor

Arkadaşlar kadın olmak çok zahmetli o kadar farklı sebep ve rahatsızlıklar varki halimize çok şükür.Ben yıllarca ayın 15-20 günü adetli yaşadım ve 15 yaşımdan beri kadın doğuma gitmekten gına geldi koca İstanbul'da şimdi hangi doktora gitsem acaba diye düşüncelerdeyim.

canım aynı düşüncelerdeyiz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

''Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; “Allah’a günahsız dillerle dua edin” buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: “Ey Allah’ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?” diye sordular. Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: “Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir'' (alıntıdır)

tüylerim diken diken oldu ...Rabbim kabul etsin inşAllah.Alemlerin efendisi s.av müjdeliyor işte daha ne olsunn

missyaman canım bunlar sonra göreceğin pozitif bebeğinin müjdecisi olsun Rabbim yaşadığın tüm olayları geride bıraksın inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…