Kızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
Feryalcim insan hep umud ediyor vardır diye düşünüyor ne kadar üzülmedim desemde üüzülüyor yaşadım iyi biliyorum.Ama bak burada ne güzel dostluklar ediniyoruz sevinçlerimizi birlikte çoğaltıyoruz üzüntülerimizi bölüşüyoruz.Kızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
Kızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
Feryalcim insan hep umud ediyor vardır diye düşünüyor ne kadar üzülmedim desemde üüzülüyor yaşadım iyi biliyorum.Ama bak burada ne güzel dostluklar ediniyoruz sevinçlerimizi birlikte çoğaltıyoruz üzüntülerimizi bölüşüyoruz.
Bu aya daha sıkı çalışıp yeni umutlarla geliyoruz tamam mı tatlım.Bir an önce adet olursun inşAllah ve birlikte başlarız çalışmalara:)) öpüyorum senii.
hayırlısı olsun arkadaşım dediğin gibi daha yolun başındasın inşş en kısa surede bebişin gelsin cnmKızlar dayanamadım yaptım test 2.çizgiden eser yok sanırım bu ay bende bebiş yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
missyaman e bari sen yapsaydın güzelim.Beklenen o haber gelse bir yerden :))
ben size yasadıgım olayları bı anlatayım daha sonra benı anlarsınız...subatta bı kımyasal gecırdım..daha sonra mayıs hazıran we temmuz aylarında hem cubuk testte hemde kanda sonuç pozitifdi ama deger hep 10 yada 12 arasında degısıyordu..sürekli ağlamakla gectı o aylaruım..Dedim yaRabbım boylesı daha zor herkes cıft görmek ısterken bn hep tek gormek kan degerımın sıfırlandıgını görmek ıstedım..we nısan ayında dahıl olmak uzere taaa agustos ayı gelene kadar her gun ama hergun kanamam oldu kahwerengı lekenlenme gıbııı artık beyaz akıntı gormek bnde hayal oldu..yaz tatılımde bır profösöre gıttım bana korunma werdı we buna ragmen sonucun hala pozitifse ilk gebeliğinden içinde parca kalmış olabılır dedı..we bnm ödüm koptu we temmuz ortası basladık yanı ıkı ay korundukkk we kan degerım ılk defa 0.41 cıktııı çok şükürr Allahıma..buna sewınır oldum herseyın hayırlısı ıstemek lazım..daha sonra bunun sebebını bulamadık neden böyle oldugunu doktorum prof olmasına we turkıyenın en ıılerınden bırı olmasına ragmen tıp bazı şeylere cewap bulamıo dedı..bana aspirin werdı we 30 ücreti olan bıtkısel bır folık asıt werdi..temmuz agustos we eylulde düşük yapmadan önceki adet düzenime geri döndüm 24 gunde bır olmaya basladım çok şükür..we bu ay gecıktı ılk defa..wucudum bana hamile oldugumu zaten sölüor cunku ust uste kan degerım hep pozitifti bnm tek duam artık bunun tamama ermesı..doktorumda uzulmemem için bana en son gune kadar bekle dedı..
kadınlar sikluslarına bakıo önemli olan sat' ile bat arasında en az ama en az 30 gun olması lazım dedı..
öyle işteeeeeeeee çokk uzun oldu arkadaslar ama bnm sebeım bu yoksa emın olun kııııı ewdekı ıkı tane testı eşim bnden saklıo cunku cok aglıyorum sonunda...öle işteeeeeeeeee
(((((((((
cnm bnm inşAllah dualarımız bırbırımız ıcın gercekten bn daha önce baska topıklerde de yazdım ama bırbırımıze dua ettıgımız ıcın mı bılmıyorum ama kendımı i hissediyorum..bnde aksamları abdest alıp bılg basına gecıyorum we dualrımı okuyorum eger warsada bebegım boylre dualarla buyuyo olacak buda ıcıme huzur werıo..okudugumuz dua olylesıne buyuk kı...hepimizi muradına kawustursun ınşAllah..
canım aynı düşüncelerdeyiz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
''Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; “Allah’a günahsız dillerle dua edin” buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: “Ey Allah’ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?” diye sordular. Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: “Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir'' (alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?