2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

sevdemm
elderil
beyazlim
ayen1986
gumus19
esraezgi
dejavu_one
aysunayy
sub
EbruD
FerideMasal
rimel_84
2312

Sevdemm şimdilik bu kadarız...bat larımızı söyleyelim zahmet olmazsa liste yap olmaz mı :))

kızlar bende bende varım 2013 hamiş girmek istıyorum.inşeAllah hepimizin dileği kabul olur.topik hayırlı uğurlu olsun..benim bat 29 ekm:26:

sevdemm
elderil
beyazlim
ayen1986
gumus19
esraezgi
dejavu_one
aysunayy
sub
EbruD
FerideMasal
rimel_84
2312
Sevgimeleğim-Bat :29 Ekim
RainbowColors-bat:10 Kasım
roseens:bat-26 ekim

Son düzenleme:
Aminnn nşAllah.Canım siz genceciksiniz daha önünüzde uzunnn yollar var ben öylemi yolun yarısına geldim :))

Rabbim sanada çifter çifter versin inşAllah.Sana ve her isteyenede :)
aminnnn canm..

bende 30 lara geldim artık..çokta genç saylmam ama olsun da ben razıyım ne zaman olursa..
insan bazen hiç olmayacakmış gibi düşünmeye başlıyo 16 ay geçti
bende gırmek ıstıyorum bat 26 ekim :)

kızlar bende bende varım 2013 hamiş girmek istıyorum.inşeAllah hepimizin dileği kabul olur.topik hayırlı uğurlu olsun..benim bat 29 ekm:26:

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]roseens[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
aminnnn canm..

bende 30 lara geldim artık..çokta genç saylmam ama olsun da ben razıyım ne zaman olursa..
insan bazen hiç olmayacakmış gibi düşünmeye başlıyo 16 ay geçti

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr

Ayler bazen yıllarda geçer ama RABBİM anne olmayı nasib eder yeterki sabırla bekle.Bende evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım bazı sağlık sorunlarım vardı gebeliğe engel deildi ama annelikten önce çözmek istedim ameliyat falan oldum...31 yaşındada yavrumu kucakladım.Rabbim herlkese nasip etsin inşAllah.

Son düzenleme:
Sevdecim sana kolaylık olsun diye boş vaktimde varken yaptım tabloyu.

Umarım sonuç bölümüne herkesi hamile diye yazarız:))

Ayler bazen yıllarda geçer ama RABBİM anne olmayı nasib eder yeterki sabırla bekle.Bende evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım 31 yaşındada yavrumu kucakladım.Rabbim herlkese nasip etsin inşAllah.

Selamlar anne adayları benide alın aranıza nolur :)) yaş 27,4yıldır evliyim tahmini bat 1 kasım.Bu ay kendim yumurta takibi yapmaya başlayacağım ovulasyon aleti sipariş ettim onu bekliyorum.Bu aralar baya araştırmalar yapıyorum bu konularda.Yumurtlama günlerini tutturmakla ilgili olduğu kanısındayım ayrıca bel altına yastık koymak,hemen kalkmamak bacaklarınızı yukarıda tutmak gibi bilinen şeyler.Kızlar 2-3 ay da sonuç alamazsam derin araştırmalara başlanıcak doktorum öyle dedi.Burdan hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum.

merhaba canım hoşgeldin..
sanrım bu ay ilk ayn öyle mi?
inşallah kısa zamanda gelir bebişin..
o dediklerinin hepsini denedim..
benim eşimin değerlerinde problem olduğu için işe yaramadı bizde.
vitaminler ilaçlar vs kullanıyor bakalm inş.iyi olacak herşey hepimiz için

bende evleneli tam 2 yıl oldu..
biz 16 aydır bebek istiyoruz..baktık 6 ay olmad hemen dr gittik çok beklemeden..ve eşimin değerlerinde problem olduğu ortaya çıktı..
sonra 6-7 ay daha denedik kürler uyguladm düzelma oldu ama gene tutturamadık
bu temmuzda 1 tüp bebek denedik malesef gelmedi meleğim..
gerçi acele davrandık vede kötü bir merkez seçtiğimizi anladık ama geç oldu
şimdi de çok etkili ilaçlar kullanıyor eşim biraz akışına bırakmak istedik bakalım stressiz..
olmadı gene tüp deneyeceğiz bu kez istanbulda..
çok mu yazdım ama benim durumum biraz karışık
insan yazdıkça paylaştıkça rahatlıyor:13:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin canım.İlk denemen bu ay mı.İnşAllah hamile kalırsın.tabloya ekliyorum canım seni.

Selam kizlar,

feryalnur bende daha dün okudum,hemen kalkmayin diyor,bel altina yastik koyun diyor,birde süt ürünlerini bolca tüketin bir enzym varmis icinde

yumurtlamayi destekiyormus.

aysun tüp bebekde olumlu sonuç almak elbette üzücü ve büyük bir hayal kırıklığı ama sonrasında hamile kalan kişilerin sayısı o kadar çokki.Üstelik doğal yoldan.Şükür ki tedavsi var stresi bırakabilirsek herşey çok daha çabuk olacak biliyorum.

bende hem eşime hem kendime kürler uyguluyorum malum yaş kemale erince.Sakıncası yoksa eşin neler kullanıyor yazarmısın lütfen

Aramıza hoşgeldin canım.İlk denemen bu ay mı.İnşAllah hamile kalırsın.tabloya ekliyorum canım seni.

Çok teşekkür ederim evet bu ay başlıcam kızlar benim prolaktin sorunum var yıllardır doktor temmuzda denemelere başla dedi ama kilomdan dolayı başlamamıştım bu ay başlıyorum.Hazirandan beri adetlerim düzeldi 10 kilo kadarda verdim dahada vermek istiyorum ama kilom takıldı kaldı o yüzden bende bebek denemeyi dahada ertelemeyeyim dedim.

canım stresim artık yok akışına bıraktım desem yeridir kısmetimde varsa olacak inşallah..
benim eşimin sprm saysı iyi ancak hızı az..o yüzden hem sayı hem hz artıracak kürler ve vitaminler kullanıyor..

öncelikle morfoloji de çok önemli bilirsin..onun için 6 ay keçiboynuzu kürü kullandı ilk başlarda..morfoloji %7 den 14 e çıktı onu yaptık bıraktık şimdi ama ara ara dönüyoruz.
keçiboynuzu hem morfolojiye hemde sayıya çok iyi geliyor

havuç kürü kullandık geçtiğimiz 1 ay..oda sperm hzı için..

1.5 ay oldu proxeed diye bir vitamin kullanyor günde 2 kez..(doktor tavsiyesi) vede L arginine kullanıyor günde 2 tane..

bunun haricinde bi macunu var ondan yiyor günde 1 tatlı kaşığı...
ceviz badem fındık bal da hergün yediriyorum

inşallah işe yarar..dr lar bunları kullanın iyileşme olacak doğal yoldan bebeğiniz olabilir vs dediler ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…