Amin inşAllah.Hoşgeldinnnkızlar bende bende varım 2013 hamiş girmek istıyorum.inşeAllah hepimizin dileği kabul olur.topik hayırlı uğurlu olsun..benim bat 29 ekm:26:
hoşgeldin canım.ben listeye ekledim sevdem gelince güzel bir tablo yapar artık :)
aminnnn canm..Aminnn nşAllah.Canım siz genceciksiniz daha önünüzde uzunnn yollar var ben öylemi yolun yarısına geldim :))
Rabbim sanada çifter çifter versin inşAllah.Sana ve her isteyenede :)
bende gırmek ıstıyorum bat 26 ekim :)
kızlar bende bende varım 2013 hamiş girmek istıyorum.inşeAllah hepimizin dileği kabul olur.topik hayırlı uğurlu olsun..benim bat 29 ekm:26:
aminnnn canm..
bende 30 lara geldim artık..çokta genç saylmam ama olsun da ben razıyım ne zaman olursa..
insan bazen hiç olmayacakmış gibi düşünmeye başlıyo 16 ay geçti
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Ayler bazen yıllarda geçer ama RABBİM anne olmayı nasib eder yeterki sabırla bekle.Bende evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım 31 yaşındada yavrumu kucakladım.Rabbim herlkese nasip etsin inşAllah.
Selamlar anne adayları benide alın aranıza nolur :))yaş 27,4yıldır evliyim tahmini bat 1 kasım.Bu ay kendim yumurta takibi yapmaya başlayacağım ovulasyon aleti sipariş ettim onu bekliyorum.Bu aralar baya araştırmalar yapıyorum bu konularda.Yumurtlama günlerini tutturmakla ilgili olduğu kanısındayım ayrıca bel altına yastık koymak,hemen kalkmamak bacaklarınızı yukarıda tutmak gibi bilinen şeyler.Kızlar 2-3 ay da sonuç alamazsam derin araştırmalara başlanıcak doktorum öyle dedi.Burdan hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum.
Ayler bazen yıllarda geçer ama RABBİM anne olmayı nasib eder yeterki sabırla bekle.Bende evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım bazı sağlık sorunlarım vardı gebeliğe engel deildi ama annelikten önce çözmek istedim ameliyat falan oldum...31 yaşındada yavrumu kucakladım.Rabbim herlkese nasip etsin inşAllah.
Aramıza hoşgeldin canım.İlk denemen bu ay mı.İnşAllah hamile kalırsın.tabloya ekliyorum canım seni.Selamlar anne adayları benide alın aranıza nolur :))yaş 27,4yıldır evliyim tahmini bat 1 kasım.Bu ay kendim yumurta takibi yapmaya başlayacağım ovulasyon aleti sipariş ettim onu bekliyorum.Bu aralar baya araştırmalar yapıyorum bu konularda.Yumurtlama günlerini tutturmakla ilgili olduğu kanısındayım ayrıca bel altına yastık koymak,hemen kalkmamak bacaklarınızı yukarıda tutmak gibi bilinen şeyler.Kızlar 2-3 ay da sonuç alamazsam derin araştırmalara başlanıcak doktorum öyle dedi.Burdan hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum.
Aramıza hoşgeldin canım.İlk denemen bu ay mı.İnşAllah hamile kalırsın.tabloya ekliyorum canım seni.
aysun tüp bebekde olumlu sonuç almak elbette üzücü ve büyük bir hayal kırıklığı ama sonrasında hamile kalan kişilerin sayısı o kadar çokki.Üstelik doğal yoldan.Şükür ki tedavsi var stresi bırakabilirsek herşey çok daha çabuk olacak biliyorum.
bende hem eşime hem kendime kürler uyguluyorum malum yaş kemale erince.Sakıncası yoksa eşin neler kullanıyor yazarmısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?