Ya kizlar düsünsenize simdi bile hamile olabiliriz belki,belkide gelecek aya belki bir yil sonra ve daha fazla,yani anliyacaginiz karisik isler bunlar.
bu bazilarinin hemen olunca hava atar gibi konusmalari oluyor ya
birde kizlar farkindamisiniz bazi hamileler resmen ucar gibiler,burunlari havada,sanki kücük daglari onlar yaratmislar....veya bana öyle geliyor mu acaba.................
Ya kizlar düsünsenize simdi bile hamile olabiliriz belki,belkide gelecek aya belki bir yil sonra ve daha fazla,yani anliyacaginiz karisik isler bunlar.
bu bazilarinin hemen olunca hava atar gibi konusmalari oluyor ya
birde kizlar farkindamisiniz bazi hamileler resmen ucar gibiler,burunlari havada,sanki kücük daglari onlar yaratmislar....veya bana öyle geliyor mu acaba.................
teşekkür ederim eylül 18 en son son zamanlarda düzensiz
belkide hamilleik belirtisidir bu :)kızlarrr nabersınız....hafıften adet agrısı gıbı karınım agrıo daha gunumumede var ... bu ay da olmicek galıba
saol canım.bence sende git bir baktır.Bugün yaptırdığım dolgumda hiç çürük yok gibiydi inan leke bile yoktu ama yanında dolgu vardı meğer o dolgu alttan çürütmüş röntgende çıktı çürük oluşu.Dr. bir kaç ay daha farkedilmeseydi diş çatlardı dedi.çok geçmiş olsun cnm bende de dolgu dolu eyvaaahhhhh
TABLOYA EKLİYORUM CNM SENİ.
belkide hamilleik belirtisidir bu :)
saol canım.bence sende git bir baktır.Bugün yaptırdığım dolgumda hiç çürük yok gibiydi inan leke bile yoktu ama yanında dolgu vardı meğer o dolgu alttan çürütmüş röntgende çıktı çürük oluşu.Dr. bir kaç ay daha farkedilmeseydi diş çatlardı dedi.( Düşün ben başka bir dişim için gitmiştim o diş çürük değilmiş bu çürükmüş.yani mutlaka baktır cnm.
kızlar ben kacıorum... insallah hepımız hamıle kalırız hayırlısıyla.. hepınız opuorum .. mujuxxxxxx
kızlar ben kacıorum... insallah hepımız hamıle kalırız hayırlısıyla.. hepınız opuorum .. mujuxxxxxx
topiğiniz hayırlı olsun inşallah RABBİİİİİİİM hepimize en kısa sürede anne olmayı nasip eder
Selam hatunlar,naber?
ya kizlar yavrumu kucagima alip onu büyütmek istiyorum artik.
var ya nasil güzel gezerim onunlababasi isteyken bol bol tek gezeriz annesinin kuzusuyla.
ya cocugumla yanliz olmak,sadece o ve ben kim bilir ne güzeldir
anne olmadan kiytiriktanda olsa hayallerle o duyguyu tadiyorum.....
Selam kızlar
selam kacak hatun seni nerelerdesin
konu sahibimizle nihayet denk gelebildik selam sevdemm
kader mi artık bilmiyorumvalla vakit geçsin diye saçma sapan şeyler yapmaya başladım iyice
Kızlar ben yavrumu kucağıma aldım Allahıma çok şükür pıtır pıtır geziyoruz çok güzel bi duygu. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :)
Kızlar ben yavrumu kucağıma aldım Allahıma çok şükür pıtır pıtır geziyoruz çok güzel bi duygu. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?