2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

mutluluktan uçuyorlardır boşver hiç umursama ne kadar geç olurs aokadar kıymetli olur

evet canım sankı bı o dogum yapacak...sonra hastanede yasadıklarını butun ozelını anlatanlara sınır oluorum ... yok sole oldu bole oldu ..pehhh

teşekkür ederim eylül 18 en son son zamanlarda düzensiz

TABLOYA EKLİYORUM CNM SENİ.

kızlarrr nabersınız....hafıften adet agrısı gıbı karınım agrıo daha gunumumede var ... bu ay da olmicek galıba
belkide hamilleik belirtisidir bu :)

çok geçmiş olsun cnm bende de dolgu dolu eyvaaahhhhh
saol canım.bence sende git bir baktır.Bugün yaptırdığım dolgumda hiç çürük yok gibiydi inan leke bile yoktu ama yanında dolgu vardı meğer o dolgu alttan çürütmüş röntgende çıktı çürük oluşu.Dr. bir kaç ay daha farkedilmeseydi diş çatlardı dedi.( Düşün ben başka bir dişim için gitmiştim o diş çürük değilmiş bu çürükmüş.yani mutlaka baktır cnm.

Eğer hemen hamile kaldıysa yada çevresinde bebek için uğraşan biri yoksa bazı hamileler beklemenin ne demek olduğunu bilmeden karşındakiini incitecekmi diye düşünmeden konuşabiliyor.Çok önemsemeyin Rabbim herkese nasip etsin inşAllah.

insallah canımmmmmm

topiğiniz hayırlı olsun inşallah RABBİİİİİİİM hepimize en kısa sürede anne olmayı nasip eder

kızlar ben kacıorum... insallah hepımız hamıle kalırız hayırlısıyla.. hepınız opuorum .. mujuxxxxxx

Canım duygularımıza tercüman olmuşsun. Gerçeği hayalinden çok çok daha güzel olacak buna eminim. Anne adayı oldugumuzu düşünmek bile çok güzel en azından bir adım attık bunun için.

Kızlar ben yavrumu kucağıma aldım Allahıma çok şükür pıtır pıtır geziyoruz çok güzel bi duygu. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :)

Kızlar ben yavrumu kucağıma aldım Allahıma çok şükür pıtır pıtır geziyoruz çok güzel bi duygu. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :)

Amin canım tahmin edebiliyorum inşallah bizlerde hayırlı birer evlat sahibi oluruz bizde yavrularımızı alır gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…