En kısa zamanda hamile kalmayı planlayan 2013 e hamile girmek isteyenarkadaşlar burdan gün gün takip edip durumlarımızı paylaşalım Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah 2013 bizim yılımız olsun İNŞALLAH
merhaba bnde yaklaşık 2 yıldır evliyim eşimbebek istiyo fakat ben karar veremiyorum erken olduğunu düşünüyorum bir taraftan da çevremde ebebkleri olan arkadaşları görünce özeniyorum. yine de düşününce insanın bir bebeğinin olacağını bilmek müthiş bişi. 2013 bize de bi bebiş versin :)
amin inşallah :) bence zamanın çok normal 2 yıl iyi bir süre yaş kaç peki?
bencede ben yaklaşık 1 yıldır evliyim 2 aydır deniyorum.yaş 25tam uygun zaman diye düşünüyorum
Tabi canım bencede tam zamanı bende 29 yaşındayım biran evvel olmalı diye düşünüyorum yaş geçiyor biryandan 1,5 yıllık evliyim bende.
eskiler 16 sında yapıyomuş vallaartık herkesin farklı hedefleri olunca çocuk sahibi olmanın zamanı uzuyor sonra da tabi bebiş bizi bekletir kendi adıma konuşmayayım gerçi bu ay 2.denemem daha çok yeni ama yinede korkuyorum pkolu olduğum için umarım hepimiz 2013 e hamiş gireriz de ülke nufusunu patlatırız
merhaba arkadaşlar bende 4.yılıma girdimm evlilikte 2,5 yıldır bebek bekliyoruzson 6 aydır düzenli tedaviye gittim klomenler çatlatma iğneleri gene yok..eşimde ve bende problem çıkmadı çok şükür..bu ay başka doktora göründüm folik asit verdi bana şimdi sadece folik asit içiyorum ve zamana bıraktımm rabbim elbet zamanını biliyor.
Hoşgeldin canım inşallah yakın zamanda seninde yüzün güler
merhaba arkadaşlar bende 4.yılıma girdimm evlilikte 2,5 yıldır bebek bekliyoruzson 6 aydır düzenli tedaviye gittim klomenler çatlatma iğneleri gene yok..eşimde ve bende problem çıkmadı çok şükür..bu ay başka doktora göründüm folik asit verdi bana şimdi sadece folik asit içiyorum ve zamana bıraktımm rabbim elbet zamanını biliyor.
Kızlar şu profilime hamilelik takvimini eklemek için sabırsızlanıyorum valla
Kızlar şu profilime hamilelik takvimini eklemek için sabırsızlanıyorum valla
Ben bugün diş doktoruna gittim arkadaşlar.İşim oldukça uzun sürebilirmiş.Bugün 1 dolgu yaptı acil olan 2 dolgum daha var.Sonrasındada deişecek dolgularım.Değişecekleri erteleyebilirim ama 2 dolguyuda mutlaka yaptırmama gerek.Kanal tedavisi falan olmayacak ama dr.un vurduğu anestezi çok etkili bugün bayılacak gibi oldum öncesinde meyve suyu kek yediğim halde.Dr.uma bebek düşündüğümü söylediğimde bunlar gebelikte sana sorun çıkarır sonrasında düşün dedi.Gebelikte dr.lar dolgu yapıyor ama ben prensip olarak yapmıyorumda önermiyorumda dedi.
Yani arkadaşlar ben aralığı bekleyeceğim.Siz siz olun mutlaka dişlerinize baktırın arkadaşlar.Çok korka korka gidiyorum bende hatta dr.da anladı korktuğundan narkoz seni bu kadar etkiledi dedi.yapacak bir şey yok.
Günde 2 değil en az 3 kez fırçalama kararı aldım.aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum.
aramıza hoşgeldin canım.bence dr.unu dinleyip doğal sürece bırak olmazsa zaten aşılama olur.İnşAllah gerek kalmadan gelir bebeğinmerhaba, bende 3 senelik evliyim bizde bir senedir bebek istiyoruz. ama olmadı. doktora gittim herşey normal dedi. hormanlara baktı iyi dedi. şimdi klomen verdi. 3,4 ayda daha olmazssa aşılama yapacağım dedi. acaba direk aşılama olsam daha mı iyi olurdu. şimdi çatlatmada olmayacağım ne dersiniz?
geçmiş olsuuuun canım bence değişecekleri de erteleme hamilelikte sorun çıkarmasınlar, hem aralık da uzak bir tarih değil 2013 hamile birebilirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?