2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

ayy çok sinirr bir durum, eczacının rahatlığı da ayrı bir sinir. neyse geçmiş olsun canım uyardığın için de teşekkürler

hoş geldin günün geçtiyse bir test yap ilk hamişimiz sen olursun belki

Bende 2013 de anne olmak istiyorum. Bu ay azda olsa kucuk bir ihtimal var bakicaz artik, gerci regl tarihime daha var. 27 falan olmasi lazim bakalim harseyin hayirlisi Allah isteyen herkeze nasip etsin.

Bende 2013 de anne olmak istiyorum. Bu ay azda olsa kucuk bir ihtimal var bakicaz artik, gerci regl tarihime daha var. 27 falan olmasi lazim bakalim harseyin hayirlisi Allah isteyen herkeze nasip etsin.

Aramıza hoşgeldin canım.İnşAllah hamilesindir.Listemize eklenmek istiyorsan lütfen bana özel mesaj at olur mu.

demekki hepimiz ikiz istiyormuşuz yokmu üçüz isteyen şaka bir yana Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.ama umarım bir ikiz bebek anneside çıkar topiğimizden amin :)

demekki hepimiz ikiz istiyormuşuz yokmu üçüz isteyen şaka bir yana Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.ama umarım bir ikiz bebek anneside çıkar topiğimizden amin :)
avatarımdaki gibi bi kızım olsun başka bişey istemem
yinede hayırlısı olsun cinsiyet secme lüxüm kalmadı benm

avatarımdaki gibi bi kızım olsun başka bişey istemem
yinede hayırlısı olsun cinsiyet secme lüxüm kalmadı benm

inşallah.. hepimiz öyleyiz de işte bize kalsa kızlardan voleybol erkeklerden futbol takımı kurcaz bir bebek haberi alalımda mutlu olalım artık kendimiz gibi

biz bu kadar uğraşıyoruz millet bebeğini bırakıyor ya suan haberleri seyrediyorumda nasıl sinirlendim 2 haftalık bebeği köprüye bırakıp gitmişler kıyamam ya Allahım böylelerine vericeğine bize nasip etsin inşallah.

aynen canım içim parçalandı bebeği görünce..
biz bebeğimiz olsun diye bunca uğraşırken..

hoş geldin inşallah hep birlikte 2013 e hamiş olarak gireceğiz

inşallah kızlar inşallah her şey gönlünüzce olsun ben her zaman yanınızdayım sorularınız olursa da elimden geldiğince cevaplarım

benim kırmızılar geliyo gibi ..
aslında adet tarihlerim hep aysonu olurdu 29-30 u gibi..
tüp bebekten dolayı ay ortasına geldi bugün daha 16 sı...

böyle giderse yarıyıl tatilinde 2.denememiz hayal olacak
çünkü adet tarihimin yarıyıl tatiline denk gelmesi gerekiyor.ama tatil 25 inde başlıyor benim adetlerim artık 16-17 si gibi oluyor..

amann işte öyle..kırmızılar geliyor ya canım sıkılıyor işte..Allah hayırlsıı versin..

canım ben de bu ay umutluydum amaaa heralde kırmızılarım gelecek, hiç bi tuhaflık yok 3 günüm var ve sancılarım başladı ooooffff

canım ben de bu ay umutluydum amaaa heralde kırmızılarım gelecek, hiç bi tuhaflık yok 3 günüm var ve sancılarım başladı ooooffff

benim tüm belirtilerim var belimde inceden keskin bir ağrım var..başlayacak kesin bugün yarın..
bilemiyorum ki canım..bu özlem ne zaman bitecek..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

benim tüm belirtilerim var belimde inceden keskin bir ağrım var..başlayacak kesin bugün yarın..
bilemiyorum ki canım..bu özlem ne zaman bitecek..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

demek ki zamanları var daha,bizle oyun oynuyolar kuzum hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…