bebetime almayın da ne alırsanız alın.5 Ay önce adet günümden 2 sonra yaptığım testtie bana çift çizgiyi gösterince kendimi havalarda buldum mutluluktan saatlerce ağladım ama o günün akşamına kadar sürdü sevincim:) akşam hastaneye gidip kan verince hamile olmadığımı anladım.o anki psiklojimi tarif bile edemem dünya başıma yıkıldı resmen.aman kızlarrr aman diyim uzak durun o markadann
merhaba ben yeni üyeyim.
2 yıllık evliyim 32 yaşındayım geçen sene nisan ayında kimyasal düşüğüm var
korunmamamıza rağmen ikinci olmadı geçen ay dr. gittik rahim filmi için bat bekliyorum fakat yok
gerçi iki gündür kendimi şiş ve yorgun hissediyorum bakalım kısmet
benimde tek hayalim ikiz ama
aaa ne güzel ikiz isteyen 3 kişi olduk, yalnız değilmişim
Bende 2013 de anne olmak istiyorum. Bu ay azda olsa kucuk bir ihtimal var bakicaz artik, gerci regl tarihime daha var. 27 falan olmasi lazim bakalim harseyin hayirlisi Allah isteyen herkeze nasip etsin.
bende bnde ama benden 50 kat fazla kocam istiyo ikiz herilişkide inş ikiz olur diyip salıveriyoduaaa ne güzel ikiz isteyen 3 kişi olduk, yalnız değilmişim
avatarımdaki gibi bi kızım olsun başka bişey istememdemekki hepimiz ikiz istiyormuşuz yokmu üçüz isteyenşaka bir yana Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.ama umarım bir ikiz bebek anneside çıkar topiğimizden amin :)
avatarımdaki gibi bi kızım olsun başka bişey istemem
yinede hayırlısı olsun cinsiyet secme lüxüm kalmadı benm
biz bu kadar uğraşıyoruz millet bebeğini bırakıyor ya suan haberleri seyrediyorumda nasıl sinirlendim 2 haftalık bebeği köprüye bırakıp gitmişler kıyamam ya Allahım böylelerine vericeğine bize nasip etsin inşallah.
aynen canım içim parçalandı bebeği görünce..
biz bebeğimiz olsun diye bunca uğraşırken..
Bende 2013 de anne olmak istiyorum. Bu ay azda olsa kucuk bir ihtimal var bakicaz artik, gerci regl tarihime daha var. 27 falan olmasi lazim bakalim harseyin hayirlisi Allah isteyen herkeze nasip etsin.
benim kırmızılar geliyo gibi..
aslında adet tarihlerim hep aysonu olurdu 29-30 u gibi..
tüp bebekten dolayı ay ortasına geldi bugün daha 16 sı...
böyle giderse yarıyıl tatilinde 2.denememiz hayal olacak
çünkü adet tarihimin yarıyıl tatiline denk gelmesi gerekiyor.ama tatil 25 inde başlıyor benim adetlerim artık 16-17 si gibi oluyor..
amann işte öyle..kırmızılar geliyor ya canım sıkılıyor işte..Allah hayırlsıı versin..
canım ben de bu ay umutluydum amaaa heralde kırmızılarım gelecek, hiç bi tuhaflık yok 3 günüm var ve sancılarım başladı ooooffff
benim tüm belirtilerim var belimde inceden keskin bir ağrım var..başlayacak kesin bugün yarın..
bilemiyorum ki canım..bu özlem ne zaman bitecek..Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
demek ki zamanları var daha,bizle oyun oynuyolarkuzum hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?