senin bat ndn aralık cnmCanım cetvel bitti kodu alırken
image Url ye tıklayacaksın cetvelin hemen altında...çıkan kodu ekleyeceksin foruma
bu ay diş tedavisindeyim o yüzden bu ay çalışmaya ara verdim.Dr. etkili bir anestezi yaptığını söyledi gebelikte asla önerilmiyor .Riske atmayayım dedim tedavimi yaptırmasam dişlerle uğraşacağım.Hakımızda hayırlısı artık.
Aarkadaşlar faydalı olacağını düşündüğüm bir bilgi daha aktarmak istiyorum.Eğer benim gibi kahve bağımlısıysanız aldığınız vitaminde mineralde emilimi zorlanıyor ve faydasını alamadan vücuttan atılıyor.O sebeple kafein tüketimini aza indirin derim
Bunu bende okudum kafeini bırakın diyor gazlı içeceklerde dahil.Ama ben ofiste hergün 2 fincan nescafe,1 türk kahvesi nasıl bırakıcam artık karar verdim bırakmalıyım.
bende cok kola içiyorumm neysekı sıgarayı bıraktımm
birbirimizi en iyi anlayabilecek biziz kızlar umutsuzluğa kapılmayalım hepimiz daha genciz eninde snunda hamiiiiişşşşşşş kalıcaz ve bu mutlu haberi yine birbirimizle paylaşıcazzz
Çok yoruldum bugün çokk.Buraya yazdığımın dışında oturmadım desem yalan olmaz...hala bitmedi işim.
her tarafı kaldırdım cnm bugün komple.çamaşır dahil çok işim vardı.
Aramıza hoşgeldin canım.İnşAllah hamilesindir.Listemize eklenmek istiyorsan lütfen bana özel mesaj at olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?