2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

arkadaşlar bendemi başlasam bu folik aside eczaneye gidip istiyoruz hemen veriyorlarmı ?

Cnm inşallah iştah bebek içinde gelir :) sana önerim önce jinekolojik muayeneni yaptır,kan testini vs..zaten dr yapıyor onları.Dr tavsiyesiyle başla folik asite ..çünkü folik asitin fazla kullanımı kansere sebep oluyor.Ölçülü ve dr önerisine göre kullanılmalı.Mesela dünyada önerilen miktar 1 mg ama bizde 5 mglık satışı var.Gerisini sen düşün!!

gecen ay hepsini yaptırmıştım smeare kadar ama doktora çocuk istediğimi söylememiştim oyuzdne hiç bir şey vermemişti ama yine gitmem gerekiyor anlaşılan Türkiye bu şaşırmam

ciddmisin!!! peki neden tüm doktorlar direk öneriyor...

ciddmisin!!! peki neden tüm doktorlar direk öneriyor...

Çok ciddiyim makaleyi göndereyim sana...Ölçü önemlidir o sebeple kan testi yapılır dr o teste göre gereken miktarı yazar.Ben mesela 1 hap yutmuyorum kırıp içiyorum dr o şekilde önerdi..yaklaşık 2 mg alıyorum.Demekki ihtiyacım o kadarmış.O sebeple kafamıza göre almamalıyız folik asidi

gecen ay hepsini yaptırmıştım smeare kadar ama doktora çocuk istediğimi söylememiştim oyuzdne hiç bir şey vermemişti ama yine gitmem gerekiyor anlaşılan Türkiye bu şaşırmam

Sen bence güncelle durumunu..bu sefer bebek istediğini söyle ona göre tahlil yapıp gereken vitamini yazar sana

Cnm az önce temizlik konusu olmuştu,unutmadan yazayım.Madem bebek sürecindesin artık çamaşırsuyu kullanmayı bırak.Zararlarını biliyorsun.Onun yerine tüm temizlik için seçtiğin bir organik temizleyicilere geç,ben araştırıyorum şimdilik sadece arapsabunu su kullanıyorum.Ayrıca araştırmalarım sonucunda bulaşık çamaşır genel ev temizliği kozmetik vs için tüm organik temizleyici fiyatları,kimyasallarla aynı.

benimde aklımda özellikle bulaşık el ve makinesi için bio ürünleri dşünüyorum varmı bildiğin önerebileceğin.

müziğe gelince bende populer rap seviyorum pitbull örneğin :)

Son düzenleme:
benimde aklımda özellikle bulaşık el ve makinesi için bio ürünleri dşünüyorum varmı bildiğin önerebileceğin.

müziğe gelince bende rap tarzını seviyorum pitbull örneğin :)

Güzelll rap inde iyisini seviyormuşsun Pİtbull bilirim...henüz emin olmadığım ve kullanmadığım için öneremem ama nette araştırırsan çeşitli markalar var.Ben çamaşırsuyunu artık bıraktım.Eldivensiz kimyasalları hiç kullanmıyorum.Elden geldiğince korunmak lazım.

anammmm çamaşır suyu olmazsa naparım ben utanmasam içicem okadar çok seviyorum

anammmm çamaşır suyu olmazsa naparım ben utanmasam içicem okadar çok seviyorum

:))))) cnm biliyorum insanın içine sinmiyor gibi,sanki en iyisi oymuş gibi şartlandık yıllardır ama bebeğin ve kendi sağlığın için bir süre fedakarlıkta bulunacaksın asla solumayacaksın,dokunmayacaksın ...inan kimyasal olmayıp daha iyi temizleyen ürünler var yeterki bilinçli tüketici olalım

Aarkadaşlar faydalı olacağını düşündüğüm bir bilgi daha aktarmak istiyorum.Eğer benim gibi kahve bağımlısıysanız aldığınız vitaminde mineralde emilimi zorlanıyor ve faydasını alamadan vücuttan atılıyor.O sebeple kafein tüketimini aza indirin derim

artık doğurana kadar temizlikte yapmıcam evide toplamıcam eskiler dikkat etmiyormuş ama maşşallah 5 er 10 ar doğuruyormuş ya acaba bu kadar uğraşmamakmı gerekirki

annelerimiz kimyasal ne kullanıyorlardı ki.yedikleri herşey doğaldı şimdi öylemi herşeyin genetiği bozuldu yeni yeni sebzeler meyveler çıkıyor :)) ne yediğimiz ne içtiğimiz belli değil !!!

annelerimiz kimyasal ne kullanıyorlardı ki.yedikleri herşey doğaldı şimdi öylemi herşeyin genetiği bozuldu yeni yeni sebzeler meyveler çıkıyor :)) ne yediğimiz ne içtiğimiz belli değil !!!

oda doğru yazın eşimin köyüne bulgaristana gidiyoruz inanın bakkaldan bişey almıyoruz herşey doğal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…