2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canım ama hem idrar hem kandaa negatif çıktı. ayrıca daha erken olsaydı doktor bu negatife güvenip de antibiyotiğe başla demezdi. bebek yok die ilaç verdi

hayirli olsun cnm bende yeni hamileyim 2. bebegime 2013 haziranda kucagimiza alicaz insanlah hayirlisi ile

canım ama hem idrar hem kandaa negatif çıktı. ayrıca daha erken olsaydı doktor bu negatife güvenip de antibiyotiğe başla demezdi. bebek yok die ilaç verdi

doktor bilir tabi ama bana test için çok erken gibi geldi 8.gün kana karışıyor diye okuyorum senin okadar bile olmamış bence birkaç gün sonra idrardan yapmanı tavsiye edebilirim ümitlendirmek için değil ama dikkat etmen açısından

canım benim ya.o ilik çizgi öyle kolay kolay çıkmaz.yarın sabah inşAllah ilk hamilemizi tescilleyeceğiz:))

maaşallah ona.demek ikiz istiyor:))

canım vakti zamanı gelmedi demekki.ama ben hala umut var diyorum...Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşAllah.

kafam çok karışık.bugün adetimin 19. günü dün gece şiddetli kasık ağrım oldu.bugün doktora gittim kist rüptürü olduğunu söyledi.karın içinde sıvı varmış.bat 25 ekim.çok merak ediyorum bu ay hamile kalma ihtimalim var mıdır.ama bunu doktora soramadım

canım korkutmak gibi olmasın ama gçen gn yakın arkadaşım bu yüzden serum almak zorund kaldı 3 gün hastanede yattı.ama iyice ilerlemişti onunki..

canım korkutmak gibi olmasın ama gçen gn yakın arkadaşım bu yüzden serum almak zorund kaldı 3 gün hastanede yattı.ama iyice ilerlemişti onunki..
ben bunu 2009 yılında da yaşamıştım o zaman hastanede kaldım 1 hafta kan ve serum verdiler.ama bu sefer ki daha küçük olduğu için gerek duymadılar.bi kaç gün bol sıvı al dediler sadece.bu ay hamile kalmış olabilir miyim yoksa böyle bi durum varken bu mümün değil mi merak ettim aslında ama soramadı.sanırım 25 ekimi beklemekten başka çarem yok

Hayırlı geceler hamis adayları.biliyorsunuz zilhicce ayının ilk on günü yapilan ibadet ve edilen dualar çok onemli.bugun 3.günü birbirmizi dualarimizda unutmayalim.Rabbim tüm isteyenlere hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin amin.kızlar arife günü de çok onemli unutmayalim :)

amin canım inşAllah.

arkadaşlar bendemi başlasam bu folik aside eczaneye gidip istiyoruz hemen veriyorlarmı ?

Canım eczane veriyor ama çeşit çeşit folik asit var yinede bir doktorla görüşüp o dogrultuda alırsan daha iyi olur ama kendinde eczaneden alırsan bi sorun olmaz zararlı bişey değil aksine hem anneye hemde bebeğin gelişimine son derece faydalı. Eczacıyada danışabilirsin.

Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?

Evt iştah açtığı doğru ama bende bi kaç gündür gece yatmadan içiyorum bebiş gelsinde varsın iştahımız açılsın napalım

günaydın kızlar ....ben sabah test yaptım yine ama çizgi çok silik olmayabilir yani yada kimyasalda olabilir oyüzden pazara kadar başka test yapmıycam .

günaydıııınnn tüm güzel anniş adaylarıııı .... hergün 1 yeni hamiş haberi almak dileğiylee ... yeni anne adaylarımızı tebrik edioyoruuummm .. kızlarr bebeciklerinizi sağlıcakla kucaınıza alasınız ınsallahhhh

Merhaba arkadaşlar hani dün test yaptım tek çizgi var demiştim ya ben onu banyoda unutmuşum akşam işten eve gelince gördüm atayım diye aldım çift çizgi vardı ben sabah uyku sersemliği ile mi tek gördüm yoksa anlamadım yeniden yapıcam yarın sabah

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…