ovulasyon tarihin bu sıralar bitmiş olmalı oyuzden zaten bukadar kısa zamanda pozitif çıkmaz diye düşünüyorum.ayrıca çoğu insanın stresten geç hamile olduklarını biliyorum bizim bir tanıdığımız vardı oda çok uğraştı çocuk görünce donuyordu felan sonra o aralar ev aldılar onla uğraş derken hamile kaldı oyuzden bence strese girme hayırlısı de.hepimiz üzülüyoruz tabi ama kötüsünü düşünelim iyisi süpriz olsun
canım ama hem idrar hem kandaa negatif çıktı. ayrıca daha erken olsaydı doktor bu negatife güvenip de antibiyotiğe başla demezdi. bebek yok die ilaç verdi
hayirli olsun cnm bende yeni hamileyim 2. bebegime 2013 haziranda kucagimiza alicaz insanlah hayirlisi ile
merhaba kızlar 2 gündür yazmaya fırsatım olmuyor okumaya çalışıyorum ama maşallah sayfalarda çabuk ilerliyor.batıma daha 3 gün var ama dayanamayıp test yaptım 5 dkka sonra çok silik bir çizgi belirmiş ama ilk idrarla yapmamıştım çok ümitlenemiyorum niyeyse ama yarın sabah ilk iş yine test yapmak bakalım yine çizgi çıkacakmı.Bu ay tutturmuşuzdur inşallah da bayramdadolaşırım
sanırım kan testinde iyi bir sonuç görene kadar bebiş olduğunu söyleyemem daha regli geçmedi şuan bel kasık ağrım var tek taraflı ama nasip artık kızıma kardeş gelsin artık iki tane istiyor bizimki bir kız bir erkek
canım bu ay 6. aydı. doktora gitmiştim daha evvel çok iltihap var diyip fitil verdi 2 ay kullandım onu. sonra bu ay soğan kürü yaptım düzenli içtim hem iltihap için hem bebek olsun die. ama bugün doktora gittim tekrar ilaç verecekti antibiyotik kullancam diye baktı gebelik var mı die oyüzden gebelik testi yaptı hem idrarda hem kanda negatif çıktı. ilacına başla iç adet olunca da gel hormon testi yapcam hormonlara bakcam dedi. bu ay yumurtlama günlerimi de kaçırmadım. gündüz girdim ilişkiye hep yattım ayağımı diktim 1 saat eşime keçiboynuzu kürü yaptım ben yumurtlama günlerimde incir yedim ama yine boşş çıktı emeklerime üzüldümumutluydum bu ay ama olmadı
ben bunu 2009 yılında da yaşamıştım o zaman hastanede kaldım 1 hafta kan ve serum verdiler.ama bu sefer ki daha küçük olduğu için gerek duymadılar.bi kaç gün bol sıvı al dediler sadece.bu ay hamile kalmış olabilir miyim yoksa böyle bi durum varken bu mümün değil mi merak ettim aslında ama soramadı.sanırım 25 ekimi beklemekten başka çarem yokcanım korkutmak gibi olmasın ama gçen gn yakın arkadaşım bu yüzden serum almak zorund kaldı 3 gün hastanede yattı.ama iyice ilerlemişti onunki..
Hayırlı geceler hamis adayları.biliyorsunuz zilhicce ayının ilk on günü yapilan ibadet ve edilen dualar çok onemli.bugun 3.günü birbirmizi dualarimizda unutmayalim.Rabbim tüm isteyenlere hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin amin.kızlar arife günü de çok onemli unutmayalim:)
Arkadaslar bu folik asidi bazilari hamile kalmadan da basliyor ne kadar dogru bilgisi olan var mi?
arkadaşlar bendemi başlasam bu folik aside eczaneye gidip istiyoruz hemen veriyorlarmı ?
Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?
Merhaba arkadaşlar hani dün test yaptım tek çizgi var demiştim ya ben onu banyoda unutmuşum akşam işten eve gelince gördüm atayım diye aldım çift çizgi vardı ben sabah uyku sersemliği ile mi tek gördüm yoksa anlamadım yeniden yapıcam yarın sabah
Merhaba arkadaşlar hani dün test yaptım tek çizgi var demiştim ya ben onu banyoda unutmuşum akşam işten eve gelince gördüm atayım diye aldım çift çizgi vardı ben sabah uyku sersemliği ile mi tek gördüm yoksa anlamadım yeniden yapıcam yarın sabah
günaydın kızlar ....ben sabah test yaptım yine ama çizgi çok silik olmayabilir yani yada kimyasalda olabilir oyüzden pazara kadar başka test yapmıycam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?