2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Dengesiz insanlar çok çevremizde canım ne yapacaksın
Benim görümce de biz de çocuk istiyoruz ama önce siz yapında sonra biz yaparız dio sanki bizim istememize bağlıymış gibi

Aman insanlar evlendin mi çocuk yapma çalışmalarına hemen başladın zannediyorlar bizde 4yıl bekledik 6aydır istiyoruz gerçi biz başlamadan kontrollerimizi yaptırdık eşimde sorun var bizim şimdi herkes istediğimizi bilio ya Allahım hepsi her görüşmede kızım var mı bi gelişme deyip duruyor gerçi bilmiolar sorunumuz olduğunu ama bunu söylemeleri bile beni germeye strese girmeme sebep oluo tabi

Bundan sonra gelişmeleri kimseyle paylaşma canım.Hatta erteledik bebeği falan de.İnsanı zorla strese sokuyorlar.

Bundan sonra gelişmeleri kimseyle paylaşma canım.Hatta erteledik bebeği falan de.İnsanı zorla strese sokuyorlar.

Öyle diyorum bu seferde niye o kadar sene bekledin niye hala bekliosuna falan çevirdiler olayı
Neyse şimdi biraz daha durulduk en azından eşimde kendisine bile itiraf edemezken kimse bilmesin istio haklı olarak tek dayanağım sizlersiniz işte

Haklısın canım kendini bilmez insan çok birazda ufak atsın tam olarak cinselliği yaşamadan hamile kalmışmış nerdeyse leylekler getirip avcuma koydu diyecek ne insanlar varya insan biraz karşısındakini düşünerek davranır. Çocuk sahibi olmak isteyipde olmayan insanın yanında böyle patavatsız konuşan insanlara sinir oluyorum. İnsan biraz ince düşünür.

aynennn seaside..bende de öyle..üstü kapalı laf çarpmalar falan..5,5 yıllık evliyiz adım çoktann kısıra çıkmış
geçen halamda bı muhabbet olmuş..beni sormuşlar..annemde artık düşünüyorlar kızım doktora gidecek demiş.doktorumuz da tanıdıkk.aaa .. bey kısırlık tedavisi yapıyomu ki demişşannemde zavallı ne tedavisi yaa onlar korunuyo demiş hey allahım yarabbim sana ne be kadın dimii..oluyosa sanane olmuyosa sanane..çook dengesizler..halbuki daha 3 aydır korunmayı bıraktık ama inanmıyorlarrr

hayy ağzına sağlık ne güzel söyledin...bana da çok yapıyorlar kızlar bunu, ben de ağızlarının payını veriyorum...sonra da oturup ağlıyorum...
hiç demiyolar ki acaba bi sorunları mı var onlar da belki üzülüyor diye...
üzerine ceket atsan hamile kalan cinsler söylüyor bi de bunu
ııııyyyy sinir oluyorum onlara

aslında çocuk düşündüğümüzü söylesek dert söylemesek dert cnm.her halukarda aynı soru..''sende daha yokmu bişey''
yok biz sipariş verdik hazır alıcaz..töbe töbee..valla insanı arsız yapıyolar..ben yakında fena tersliycem birilerini

Aynen canım yaa nişan yaparsın düğün ne zaman diye sorarlar evlenirsin bebek yok mu diye sorarlar insanların merakı hiç bitmiyor. Bebek yok henüz kısmet dersin bi dahaki görüşmede hani yokmu daha diye sorarlar. Sanki hemen istediğimiz an oluyodu kolaydı yani. Çocuk oluncada 2 inciyi ne zaman düşünüyosun diye sorarlar heralde bu sorular hiç bitmez anacım

kendimi bilmez çok cnm.ya insan düşünür acaba bu kız üzülürmü diye.ben en yakınıma bile soramam yaa.herkesin hayatı kendine.valla bunaltıyolar bizi

merhaba kızlar naslsınz..
bugün başım çok ağrıyor dişimde ağryor..
canım sıkılınca hep böyle oluyor..
ne güzel dertleşmişsiniz keşke bende yetişebilseydim..
eşimin teyze kıznın bebeği oldu faceye koymuşlar bi çok foto baktıkça içim geçmiş onlar için sevindim ancak baktıkça baktım gözlerim yaşarıyor..
sonra açtm 1 aylık yeğenimin fotolarına baktım bi güzel ağladım
Allahın zoruna gitmesin ama bazen çok üzülüyorum..
elimiz kolumuz bağlı kaldık burada ankara yada istanbulda olsak hemen gidecem tekrar bi tüp bebek merkezine ama olmuyo burda

Son düzenleme:

Yok bebek istiyor musun diye soran yok ki... 1sene doldu mu hemen adın kısıra çıkıveriyor. Ben 4,5 yıllık evliyim görümcem hemen bizim sokakta eczanede çalışıyor mahalleli bile dert edinmiş geçenlerde yengen tedavi görüyor mu diye sormuşlar bu kadar zamandır çocuğu olmuyor diye Çıldırtır bu millet insanı ben artık ara verdik şu anda istemiyoruz diyorum ne yapayım bizim sürecimiz uzun o yüzden insanlara dert anlatmaktan yoruldum çünkü

Sen hangi şehirdesin canım ki bi çok şehirde var diye biliyorum tüp bebek merkezi birde sonuçlarınız çıktı mı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…