Kuzum yaaaa Allah yardimcimiz olsun,biz onlari mümkün oldugunca bosverelim,konusup dursunlar.....
keske sussalar tabi daha iyi olur amaaaaaaaaaaaaa.....
ya ben esimin kuzenin esine dedim ya bir kac aydir deniyoz sizde nasildi vs....
dedi biz tam olarak cinsellik bile yasamadan hamile kaldim yok sen fazla takma yok kilo ver hamile kalacaksan...
bir kac süre sonra esimin kuzenini gördük disarida yemek konusu mu ne acildi,esime dedi yaaa bol sogan ye ki sizde cocuk yapin vs diye sacmaladi
yani karilar kocalarinada bazen cogu halti yetistiriyorlar....size ne yav bizim cinselligimizden....sadece sormustum nasil bisey hamile olmak vs iste ne kadar sürede hamile kaldin falan...
Birde aileden yakınlar üstüne vazife sanıyor belkide iyi niyetle ama farkında olmadan kırıcı oluyorlar.3 yıla yaklaşıyor evliliğim.Henüz yeni düşünmeye başladık bebeği,henüz denememiz bile olmadı.Teyzem aradı 'kızım seni bi doktora götürelim,bu nedir böyle,bir sorunun vardır belki' demesin mi.Başımdan aşağıya kaynar su döküldü hissettim sanki.Demekti bu insanlar benim için içten içe üzülüyorlar yazık bebeği olmuyor die.Oysaki benim bebek isteğim bile yoktu denemedim bile.Sanıyorlarki ciddi bir sağlık sorunum var.Herkezin dünyası kendininki gibi sanıyorlar.Bunada çok üzülüyorum.Oh be anlattım rahatladım
Aman insanlar evlendin mi çocuk yapma çalışmalarına hemen başladın zannediyorlar bizde 4yıl bekledik 6aydır istiyoruz gerçi biz başlamadan kontrollerimizi yaptırdık eşimde sorun var bizim şimdi herkes istediğimizi bilio ya Allahım hepsi her görüşmede kızım var mı bi gelişme deyip duruyor gerçi bilmiolar sorunumuz olduğunu ama bunu söylemeleri bile beni germeye strese girmeme sebep oluo tabi
Bundan sonra gelişmeleri kimseyle paylaşma canım.Hatta erteledik bebeği falan de.İnsanı zorla strese sokuyorlar.
Kuzum yaaaa Allah yardimcimiz olsun,biz onlari mümkün oldugunca bosverelim,konusup dursunlar.....
keske sussalar tabi daha iyi olur amaaaaaaaaaaaaa.....
ya ben esimin kuzenin esine dedim ya bir kac aydir deniyoz sizde nasildi vs....
dedi biz tam olarak cinsellik bile yasamadan hamile kaldim yok sen fazla takma yok kilo ver hamile kalacaksan...
bir kac süre sonra esimin kuzenini gördük disarida yemek konusu mu ne acildi,esime dedi yaaa bol sogan ye ki sizde cocuk yapin vs diye sacmaladi
yani karilar kocalarinada bazen cogu halti yetistiriyorlar....size ne yav bizim cinselligimizden....sadece sormustum nasil bisey hamile olmak vs iste ne kadar sürede hamile kaldin falan...
Birde aileden yakınlar üstüne vazife sanıyor belkide iyi niyetle ama farkında olmadan kırıcı oluyorlar.3 yıla yaklaşıyor evliliğim.Henüz yeni düşünmeye başladık bebeği,henüz denememiz bile olmadı.Teyzem aradı 'kızım seni bi doktora götürelim,bu nedir böyle,bir sorunun vardır belki' demesin mi.Başımdan aşağıya kaynar su döküldü hissettim sanki.Demekti bu insanlar benim için içten içe üzülüyorlar yazık bebeği olmuyor die.Oysaki benim bebek isteğim bile yoktu denemedim bile.Sanıyorlarki ciddi bir sağlık sorunum var.Herkezin dünyası kendininki gibi sanıyorlar.Bunada çok üzülüyorum.Oh be anlattım rahatladım
Haklısın canım kendini bilmez insan çok birazda ufak atsın tam olarak cinselliği yaşamadan hamile kalmışmış nerdeyse leylekler getirip avcuma koydu diyecek ne insanlar varya insan biraz karşısındakini düşünerek davranır. Çocuk sahibi olmak isteyipde olmayan insanın yanında böyle patavatsız konuşan insanlara sinir oluyorum. İnsan biraz ince düşünür.
aslında çocuk düşündüğümüzü söylesek dert söylemesek dert cnm.her halukarda aynı soru..''sende daha yokmu bişey''Aman insanlar evlendin mi çocuk yapma çalışmalarına hemen başladın zannediyorlar bizde 4yıl bekledik 6aydır istiyoruz gerçi biz başlamadan kontrollerimizi yaptırdık eşimde sorun var bizim şimdi herkes istediğimizi bilio ya Allahım hepsi her görüşmede kızım var mı bi gelişme deyip duruyor gerçi bilmiolar sorunumuz olduğunu ama bunu söylemeleri bile beni germeye strese girmeme sebep oluo tabi
aslında çocuk düşündüğümüzü söylesek dert söylemesek dert cnm.her halukarda aynı soru..''sende daha yokmu bişey''
yok biz sipariş verdik hazır alıcaz..töbe töbee..valla insanı arsız yapıyolar..ben yakında fena tersliycem birilerini
Aynen canım yaa nişan yaparsın düğün ne zaman diye sorarlar evlenirsin bebek yok mu diye sorarlar insanların merakı hiç bitmiyor. Bebek yok henüz kısmet dersin bi dahaki görüşmede hani yokmu daha diye sorarlar. Sanki hemen istediğimiz an oluyodu kolaydı yani. Çocuk oluncada 2 inciyi ne zaman düşünüyosun diye sorarlar heralde bu sorular hiç bitmez anacım
sevincim.kursağımda.daha.adetime.var.ama.sanki.biraz.kan.gelmiş.az.bi.şey.
aynennn seaside..bende de öyle..üstü kapalı laf çarpmalar falan..5,5 yıllık evliyiz adım çoktann kısıra çıkmış
geçen halamda bı muhabbet olmuş..beni sormuşlar..annemde artık düşünüyorlar kızım doktora gidecek demiş.doktorumuz da tanıdıkk.aaa .. bey kısırlık tedavisi yapıyomu ki demişşannemde zavallı ne tedavisi yaa onlar korunuyo demiş hey allahım yarabbim sana ne be kadın dimii..oluyosa sanane olmuyosa sanane..çook dengesizler..halbuki daha 3 aydır korunmayı bıraktık ama inanmıyorlarrr
merhaba kızlar naslsınz..
bugün başım çok ağrıyor dişimde ağryor..
canım sıkılınca hep böyle oluyor..
ne güzel dertleşmişsiniz keşke bende yetişebilseydim..
eşimin teyze kıznın bebeği oldu faceye koymuşlar bi çok foto baktıkça içim geçmiş onlar için sevindim ancak baktıkça baktım gözlerim yaşarıyor..
sonra açtm 1 aylık yeğenimin fotolarına baktım bi güzel ağladım
Allahın zoruna gitmesin ama bazen çok üzülüyorum..
elimiz kolumuz bağlı kaldık burada ankara yada istanbulda olsak hemen gidecem tekrar bi tüp bebek merkezine ama olmuyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?