2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

iyi akşamlar arkadaşlar.

bayram öncsi keyifler nasıl.

merhaba canımmm...bayram bizim gibi asker ailelerine hiç uğramıyooorr hiiiiiççç, 4 yıldır evliyim,4 yıldır toplasan 2-3 bayram ailelerle geçirdik, aileyi bırak evde tek geçiriyorum yaa hep eşim bayramlarda nöbetçi oluyor,bizim için bayramın diğer günlerden farkı yok..
ilk zamanlar hep heveslenir tatlımızı,şekerimizi vs alırdık,sabah erken kalkar beklerdik,kapıyı çalan yok,tatlılar bayatlayıp çöpe gider,şekerleri de oturur günlerce biz yerdik..
şimdi alıştık,gelen giden olmayacağı için yine öyle ben eşime, eşim bana bakacak
gurbetlik zooooooooorr
asker eşi olmak zoooooooooorrr

ayyy gözlerim doldu ne çok sitem ettim sana canım kusura bakma, bayram gelince ayrı bi tuhaf oluyorum ben

Canım benim eşimde de sayı hareket azlığı ve morfoloji sorunumuz var y kromozom testini yaptırdık sonucunu alacağız inşallah karyotip analizi içinde kasım sonuna gün verdiler onu bekliyoruz bakalım sonra tüp bebek denemesine başlayacağız inşallah biz 4,5 senelik evliyizde inşallah hiç gerek kalmadan gelir bebişlerimiz bizde şu an aynı kürleri uyguluyoruz bakalım inşallah bekletmezler bizi

Caım benim yaa.Seni üzmek istemezdim.Ama zaten bayramların eski tadı hiç yokki.benimde geçen bayram şekerlerim hiç yenmedi düşün ablamagiderken götürdüm kapımı çalan olmadı.evde büyük yoksa gelen giden çok olmuyor.Bebeğin gelsinde bu y bayram hiç bitmesin içinde inşAllah.

inşAllah canım.

Günaydın fıstık
Bugün yarım gün çalışacak olmanın mutluluğu var içimde nedense

Günaydin tatli dillim

oh oh ne güzel,cok iyi geri kalan vaktinide nacizane fikrimi sorarsan kendinede vakit ayir canim benim

bende bugün gececiyim,yani bu aksam saat 20 de gidiyorum yarin sabah 8 e kadar

Günaydin tatli dillim

oh oh ne güzel,cok iyi geri kalan vaktinide nacizane fikrimi sorarsan kendinede vakit ayir canim benim

bende bugün gececiyim,yani bu aksam saat 20 de gidiyorum yarin sabah 8 e kadar

Allah yardım etsin canım ne iş yapıyorsun:44:
Çok istiyorum canım bugün kendimle kalabilmeyi

Harikasın öyleyseeee
Yerim senin o parmağını
Bende muhasebe maaleseffffff

hahahaha

canim ya sabah balin icine polenle ceviz kattim ve esim bunu yemeye raziydi,fakat dedim yav en iyisi birde keciboynuzu pekmezi katayim biraz daha güclü olsun karisim...

esim diyor yaaaaa hayatim sen ne yapiyon o yenir mi hic,kim yer onu ya sen nasil isler yapiyon,nerden geliyo aklina

dedi yemem ben onu,bende kizdim kendim bir iki kasik aldim,hahahaha benim yumurtalarim faydalansin bariiii

Bende bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yaptım yedim valla:))
Benimki Allahtan bişey demio dayıyorum da dayıyorum keçiboynuzu polen arı sütü bakalım şimdi bi de havuç duydum havuç salataları yapıp yedircem
Eşinde problem var mı canım seninde

Insallah yoktur canim,biz ikimizde henüz muane falan olmadik,ben sadece zarari olmaz diyerekten esime böyle spermlere iyi gelecek seyler veriyorum...

ama birdahaki siklüste benim muaneler basliyor...bakalim hayirlisi olsun

Insallah yoktur canim,biz ikimizde henüz muane falan olmadik,ben sadece zarari olmaz diyerekten esime böyle spermlere iyi gelecek seyler veriyorum...

ama birdahaki siklüste benim muaneler basliyor...bakalim hayirlisi olsun

Hadi hayırlısı canım olmaz olmaz ceviz bal ne bulursan yedir
Ben öyle yapıorum şahsen
Saysam koparsın yaniiiiii
Ne kadardır istiyorsunuz bebiş canımcım

Hadi hayırlısı canım olmaz olmaz ceviz bal ne bulursan yedir
Ben öyle yapıorum şahsen
Saysam koparsın yaniiiiii
Ne kadardır istiyorsunuz bebiş canımcım

14 aydir tatlim,yedir anam yedir,yarasin yavrunuz teeeeez zamanda göbegine konsun

ya ama canim ac karinla yedirmek daha iyi degil mi:26:

siz ne zamandir deniyorsunuz canim?

bugün adet oldum çok acayip karnım ağrıyo kızlar. ilaç içtim azcık hafifletti tam geçmiyo malesef (( bu ay 3 gün önce oldum. bu ay da hamile değilim ((

14 aydir tatlim,yedir anam yedir,yarasin yavrunuz teeeeez zamanda göbegine konsun

ya ama canim ac karinla yedirmek daha iyi degil mi:26:

siz ne zamandir deniyorsunuz canim?

Biz 6 aydır hem tedavi oluyoruz hem deniyoruz canım ama 4,5 yıllık evliyiz eşimde problem var olmadı da olmadı anlayacağın şimdi kromozlara balkıolar olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz işte
Aç karnına keçi boynuzu sabah akşam ceviz bal aç olmasa da olur oturduğu yerde ver yesin akşamları 80gr. ceviz canım ben öyle yapıyorum kabak çekirdeği de veriyorum o da işe yarıo salataları havuç salatası yap bol bol
İnşallah bişey çıkmaz canım kaç yaşındasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…