2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

bugün adet oldum çok acayip karnım ağrıyo kızlar. ilaç içtim azcık hafifletti tam geçmiyo malesef (( bu ay 3 gün önce oldum. bu ay da hamile değilim ((

Hayırlısı canım inşallah bi dahaki aya bebişine kavuşursun üzülmek yok yok ki tam gaz girebilesin yeni aya

bugün adet oldum çok acayip karnım ağrıyo kızlar. ilaç içtim azcık hafifletti tam geçmiyo malesef (( bu ay 3 gün önce oldum. bu ay da hamile değilim ((

2312cnm aynen bende bugün yedim kırmızı kartı.benim 1gün gecikmısti umutlanmaya başlıyordum ki o acı gercekle uyandim sabah:-(napalim canim bizd kasımda hamis oluruz insallah

Yahu arkadaş anlamıyorumki. :44: ..kimisi gün takip etmeden öyle pat diye istemesede hamile kalıyor,kimi mücadele veriyor çabalıyor.Henüz bir denemem olmadı ileride ne yaşayacağımı bilmiyorum ama şimdiden bu iş o kadarda kolay değilmiş demeye başladım...Allah isteyen herkeze nasip etsin Benimki bir serzeniş çünkü burda isteyip birdahaki aya bekleyen kadınlar beni üzüyor.Ama biliyorumki herşeyin hayırlı zamanı var...

Muhakkak canım Mevlam neylerse güzel eyler.......
Ama bekleyiş uzayınca bir de sıkıntı varsa her ay bir umut kaygı korku bir çok duyguyu bir arada yaşıyorsun
Allahım tez vakitlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee...........

Amin canim herseyin hayirlisi.....14 aydir bizdede tik yok...

ama birde bakiyorsun diyorlar korunmama ragmen hamile kaldim

Çok güzel ifade etmişsin ..o kaygı hali stres hormonlarını arttıracak bu kez sakinleşmekle uğraş hooop bidahaki aya...belirsizlik insan hayatındaki en travmatik durum.Allahtan tek dileğim bu belirsizlik halini yaşatmasın kimseye..

Evet ya bende duyuyorum bunu..korunmadan hemde ovuyü tutturmak pes doğrusu diyorum.Fizyolojik ,psikolojik bir hazırlığı olmadan,kendi sağlık sorunlarıyla uğraşırken hamile kalanlar ,aile olamadan sorunlu evlilikle hamile kalanlar...Bazen kendime kızıyorum isyankar gibi konuşma die ama Allah içimi biliyor benimki sadece insani bir serzeniş :)

merhaba nedense benim çevremde havasını atıp duran herkes bunu söylüyor korunuyormuşta olmuş ben çok istediğim için olmuyormuş felan valla kafa göz dalasım geliyor o an.

merhaba nedense benim çevremde havasını atıp duran herkes bunu söylüyor korunuyormuşta olmuş ben çok istediğim için olmuyormuş felan valla kafa göz dalasım geliyor o an.

Merhaba canim

Hahahahahahahaha evet yaaaa icinden insan diyor iyi güzel ben ne yapayim simdi?

sen cok takiyorsun takmaaaa,eee nasil takmiyim korunmayi birakmisim aylardir/yillardir olmuyor....yada sen bana yalan sülüyorsun...korunup morunmadin

sirf kendini baaaaak ben ne dogurganim yavvvv demek icin yapiyorsun

offffffffff bu ceket meselesini esimin akrabasinin gelini süledi......yok efemmmm üzerime ceket atsa hamile kalacam

atmasin kardesimmmmmm

olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim gec ekilen tohumlarimiz belki imtihanimiz ve o yüzden daha bir tatli ve kalici olacaktir meyvesi.....

ya bazi insanlar cok dengesiz sahiden...ben olsam öyle yok bilmem dogurganim ben bir makina gibiyim gibi imalarda bulunmam....

günah....veren Allah.......karsindakini niye üzüyon kardesimmmm kimbilir ne hasreti var yavrusuna

Böyle palavralarla ego tatmini yaşayan kadın türüde varmış demekki

Böyle palavralarla ego tatmini yaşayan kadın türüde varmış demekki

benim çevremde bu kadın tipleri çok fazla malesef zaten kendimi yıpratıyorum neden benim yok diye bide karşıma geçiyor ay canım ya olmuyor dimi sorun kimde laflarını duyuyorum görümcem hamile kaldı bir havalar burnu kaf dağında doğurdu hala indiremedi o dağdan burnunu oda korunmayı bırakmış hemen olmuş diğer görümcem de diyor ki onun zaten olurdu keşke Reyyan'nın olsaydı yazık kıza felan dedi nasıl ağladım ya hiç düşünmüyorlar kırarken karşıda ki insanı

Kuzum yaaaa Allah yardimcimiz olsun,biz onlari mümkün oldugunca bosverelim,konusup dursunlar.....

keske sussalar tabi daha iyi olur amaaaaaaaaaaaaa.....

ya ben esimin kuzenin esine dedim ya bir kac aydir deniyoz sizde nasildi vs....

dedi biz tam olarak cinsellik bile yasamadan hamile kaldim yok sen fazla takma yok kilo ver hamile kalacaksan...

bir kac süre sonra esimin kuzenini gördük disarida yemek konusu mu ne acildi,esime dedi yaaa bol sogan ye ki sizde cocuk yapin vs diye sacmaladi

yani karilar kocalarinada bazen cogu halti yetistiriyorlar....size ne yav bizim cinselligimizden....sadece sormustum nasil bisey hamile olmak vs iste ne kadar sürede hamile kaldin falan...

Aminnnn Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla doldursun göbişlerimizi...........

Amin canım inşallah Rabbim bize de nasip edecek o duyguyu kendini bilmeyen o kadar çok ki ben bu yüzden bir çok kişiyi hayatımdan çıkardım kafam daha rahat ebe bir arkadaşım var bana hep şunu diyor;rahmi ve yumurtalığı olan her kadın bir gün anne olacak umudum hep var yani Rabbim hayırla nasip etsin sağlıkla inşallah hayırlı bayramlar olsun bol bol dua edin dualarınızda bana da yer verin Allah emanet olun.

Canım sende gel burda paylaş burda herkezin mücadelesi aynı...Hayatımızda densiz düşüncesiz insanlar hep olacak önemli olan onlardan uzak durmayı becerelim.Benim kvdede kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapıyor sözde çaktırmadan..'Ayyy biliyormusun komşunun kızı 25 yaşında menopoza girmiiişşş'.Meraktan çatlıyor ne yapıyoruz ne düşünüyoruz die.Yada elini çabuk tut bak menapoza girersin demek istiyor.Bende aileden kimseyle paylaşmama kararı aldım.

İşgüzara bak demekki kocasına anlatmış.En güzeli yakın çevreye anlatmamak sanırım

Birde aileden yakınlar üstüne vazife sanıyor belkide iyi niyetle ama farkında olmadan kırıcı oluyorlar.3 yıla yaklaşıyor evliliğim.Henüz yeni düşünmeye başladık bebeği,henüz denememiz bile olmadı.Teyzem aradı 'kızım seni bi doktora götürelim,bu nedir böyle,bir sorunun vardır belki' demesin mi.Başımdan aşağıya kaynar su döküldü hissettim sanki.Demekti bu insanlar benim için içten içe üzülüyorlar yazık bebeği olmuyor die.Oysaki benim bebek isteğim bile yoktu denemedim bile.Sanıyorlarki ciddi bir sağlık sorunum var.Herkezin dünyası kendininki gibi sanıyorlar.Bunada çok üzülüyorum.Oh be anlattım rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…