bugün adet oldum çok acayip karnım ağrıyo kızlar. ilaç içtim azcık hafifletti tam geçmiyo malesef(( bu ay 3 gün önce oldum. bu ay da hamile değilim ((
bugün adet oldum çok acayip karnım ağrıyo kızlar. ilaç içtim azcık hafifletti tam geçmiyo malesef(( bu ay 3 gün önce oldum. bu ay da hamile değilim ((
2312cnm aynen bende bugün yedim kırmızı kartı.benim 1gün gecikmısti umutlanmaya başlıyordum ki o acı gercekle uyandim sabah:-(napalim canim bizd kasımda hamis oluruz insallah
Yahu arkadaş anlamıyorumki. :44: ..kimisi gün takip etmeden öyle pat diye istemesede hamile kalıyor,kimi mücadele veriyor çabalıyor.Henüz bir denemem olmadı ileride ne yaşayacağımı bilmiyorum ama şimdiden bu iş o kadarda kolay değilmiş demeye başladım...Allah isteyen herkeze nasip etsinBenimki bir serzeniş çünkü burda isteyip birdahaki aya bekleyen kadınlar beni üzüyor.Ama biliyorumki herşeyin hayırlı zamanı var...
Yahu arkadaş anlamıyorumki. :44: ..kimisi gün takip etmeden öyle pat diye istemesede hamile kalıyor,kimi mücadele veriyor çabalıyor.Henüz bir denemem olmadı ileride ne yaşayacağımı bilmiyorum ama şimdiden bu iş o kadarda kolay değilmiş demeye başladım...Allah isteyen herkeze nasip etsinBenimki bir serzeniş çünkü burda isteyip birdahaki aya bekleyen kadınlar beni üzüyor.Ama biliyorumki herşeyin hayırlı zamanı var...
Amin canim herseyin hayirlisi.....14 aydir bizdede tik yok...
ama birde bakiyorsun diyorlar korunmama ragmen hamile kaldim
Muhakkak canım Mevlam neylerse güzel eyler.......
Ama bekleyiş uzayınca bir de sıkıntı varsa her ay bir umut kaygı korku bir çok duyguyu bir arada yaşıyorsun
Allahım tez vakitlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee...........
aysun.kuzum.daha.tam.belli.değil.belli.olunca.inşallah.daha..güzel.haberler.vercem.
merhaba nedense benim çevremde havasını atıp duran herkes bunu söylüyor korunuyormuşta olmuş ben çok istediğim için olmuyormuş felan valla kafa göz dalasım geliyor o an.
merhaba nedense benim çevremde havasını atıp duran herkes bunu söylüyor korunuyormuşta olmuş ben çok istediğim için olmuyormuş felan valla kafa göz dalasım geliyor o an.
Merhaba canim
Hahahahahahahaha evet yaaaaicinden insan diyor iyi güzel ben ne yapayim simdi?
sen cok takiyorsun takmaaaa,eee nasil takmiyim korunmayi birakmisim aylardir/yillardir olmuyor....yada sen bana yalan sülüyorsun...korunup morunmadin
sirf kendini baaaaak ben ne dogurganim yavvvv demek icin yapiyorsun
offffffffff bu ceket meselesini esimin akrabasinin gelini süledi......yok efemmmm üzerime ceket atsa hamile kalacam
atmasin kardesimmmmmm
olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim gec ekilen tohumlarimiz belki imtihanimiz ve o yüzden daha bir tatli ve kalici olacaktir meyvesi.....
ya bazi insanlar cok dengesiz sahiden...ben olsam öyle yok bilmem dogurganim ben bir makina gibiyim gibi imalarda bulunmam....
günah....veren Allah.......karsindakini niye üzüyon kardesimmmm kimbilir ne hasreti var yavrusuna
Böyle palavralarla ego tatmini yaşayan kadın türüde varmış demekki
benim çevremde bu kadın tipleri çok fazla malesef zaten kendimi yıpratıyorum neden benim yok diye bide karşıma geçiyor ay canım ya olmuyor dimi sorun kimde laflarını duyuyorum görümcem hamile kaldı bir havalar burnu kaf dağında doğurdu hala indiremedi o dağdan burnunu oda korunmayı bırakmış hemen olmuş diğer görümcem de diyor ki onun zaten olurdu keşke Reyyan'nın olsaydı yazık kıza felan dedi nasıl ağladım ya hiç düşünmüyorlar kırarken karşıda ki insanı
Çok güzel ifade etmişsin ..o kaygı hali stres hormonlarını arttıracak bu kez sakinleşmekle uğraş hooop bidahaki aya...belirsizlik insan hayatındaki en travmatik durum.Allahtan tek dileğim bu belirsizlik halini yaşatmasın kimseye..
Kuzum yaaaa Allah yardimcimiz olsun,biz onlari mümkün oldugunca bosverelim,konusup dursunlar.....
keske sussalar tabi daha iyi olur amaaaaaaaaaaaaa.....
ya ben esimin kuzenin esine dedim ya bir kac aydir deniyoz sizde nasildi vs....
dedi biz tam olarak cinsellik bile yasamadan hamile kaldim yok sen fazla takma yok kilo ver hamile kalacaksan...
bir kac süre sonra esimin kuzenini gördük disarida yemek konusu mu ne acildi,esime dedi yaaa bol sogan ye ki sizde cocuk yapin vs diye sacmaladi
yani karilar kocalarinada bazen cogu halti yetistiriyorlar....size ne yav bizim cinselligimizden....sadece sormustum nasil bisey hamile olmak vs iste ne kadar sürede hamile kaldin falan...
benim çevremde bu kadın tipleri çok fazla malesef zaten kendimi yıpratıyorum neden benim yok diye bide karşıma geçiyor ay canım ya olmuyor dimi sorun kimde laflarını duyuyorum görümcem hamile kaldı bir havalar burnu kaf dağında doğurdu hala indiremedi o dağdan burnunu oda korunmayı bırakmış hemen olmuş diğer görümcem de diyor ki onun zaten olurdu keşke Reyyan'nın olsaydı yazık kıza felan dedi nasıl ağladım ya hiç düşünmüyorlar kırarken karşıda ki insanı
Kuzum yaaaa Allah yardimcimiz olsun,biz onlari mümkün oldugunca bosverelim,konusup dursunlar.....
keske sussalar tabi daha iyi olur amaaaaaaaaaaaaa.....
ya ben esimin kuzenin esine dedim ya bir kac aydir deniyoz sizde nasildi vs....
dedi biz tam olarak cinsellik bile yasamadan hamile kaldim yok sen fazla takma yok kilo ver hamile kalacaksan...
bir kac süre sonra esimin kuzenini gördük disarida yemek konusu mu ne acildi,esime dedi yaaa bol sogan ye ki sizde cocuk yapin vs diye sacmaladi
yani karilar kocalarinada bazen cogu halti yetistiriyorlar....size ne yav bizim cinselligimizden....sadece sormustum nasil bisey hamile olmak vs iste ne kadar sürede hamile kaldin falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?