çook sevindimm.hayırlı olsun.bayram neşeniz bol olsun.darısı başımıza insallahh
günaydn kızlar
adetleri başlayan arkaaşlarım hayrlsı olsun inşallah kasım ayı hepimize uğur getirsin bebişlerimizi getirsin..
bende son durumu merak ediyorum.
listede adım vardı yanlış hatırlamıyorsamson durum hakkında bilgi vereyim hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
listede adım vardı yanlış hatırlamıyorsamson durum hakkında bilgi vereyim hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ne güzel bir haber bu.Maaşallah .nihayettt ilk hamilemizde geldi.Ne zamandır düşünüyordunuz cnm.tabriklerrrrrrrrrrrrrrr
Hayırlı olsuuun çoook güzel bir haber buu. Ne güzel iki bayram yapıyorsun, inşallah Rabbim kucağına almayı da nasibetsin
Canım kasımda aşk başkadır herşey çok daha güzel olacak iinşAllah bu ay.üzme kendini lütfen
selam kızlar nasılsınız
ben test yaptım ve elllli birinci tek çizgimi de gördüm malesefartık umutlarımız kasım ayına kaldı
Canım kasımda aşk başkadır herşey çok daha güzel olacak iinşAllah bu ay.üzme kendini lütfen
Üzülme canım inşallah kasım ayında mutlu haberlerimizi alacağız hepimizin
İnşallah canım dediğin gibi olur,:114: artık herşeyde vardır bir hayır diyorum, umudumu yitirmemek istiyorum ama yeni yıla hamiş giremezsem bilemiyorum yani vazgeçer miyim, yaşım da geçiyor
kızlar ben vazgeçtim bu ovulasyon testlerinden BBT den, servikal mukus uzama testinden, yok ıslak mı yumurta akı mı :S iyice strese girdik, zaten iki ayda bir adet oluyorum ona da moralim bozuluyor, oooof of :S
İnşAllah canım vazgeçmek olurmu hiç.Bak gör gelecek ay gelecek kuzular bu ay doğurganlıkta zayıf bir ay listedende u belli ne yazıkki.Gelecek ay dökülecez hepimiz :))
Aminnnnnnnnnnnnn inşAllah...
Canım aşılama konuları var oraya yazarsan daha sağlıklı billgilere ulaşırsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?