2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

günaydn kızlar

adetleri başlayan arkaaşlarım hayrlsı olsun inşallah kasım ayı hepimize uğur getirsin bebişlerimizi getirsin..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende son durumu merak ediyorum.

Dün gece burdaydı ama cevap vermedi daha da meraklandım şimdiiiiii

listede adım vardı yanlış hatırlamıyorsam son durum hakkında bilgi vereyim hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Maaşallah bayram günü ne güzel bir haber bu maaşallah
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nesip etsin canım
Ne kadar süredir istiyordunuz meleğini

listede adım vardı yanlış hatırlamıyorsam son durum hakkında bilgi vereyim hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsuuun çoook güzel bir haber buu. Ne güzel iki bayram yapıyorsun, inşallah Rabbim kucağına almayı da nasibetsin

kizlar hayalpereste nolmus..:26:tam okuyamadimda...en son hamileydi..insaallah bisey yoktur...

bide bende hastalandim bu ay olmadi.. yeni bat 21 yada 22 kasim..

Son düzenleme:
Ne güzel bir haber bu.Maaşallah .nihayettt ilk hamilemizde geldi.Ne zamandır düşünüyordunuz cnm.tabriklerrrrrrrrrrrrrrr

tşk ederim canım bu ikinci ayımızdı şükürler olsun ki güzel haberi aldık Allah herkese nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsuuun çoook güzel bir haber buu. Ne güzel iki bayram yapıyorsun, inşallah Rabbim kucağına almayı da nasibetsin

tşk ederim canım güzel dileklerin için Allah'ım isteyen herkese versin inşallah bu bayramı hiç unutmayacağım sanırım

selam kızlar nasılsınız
ben test yaptım ve elllli birinci tek çizgimi de gördüm malesef artık umutlarımız kasım ayına kaldı

Canım kasımda aşk başkadır herşey çok daha güzel olacak iinşAllah bu ay.üzme kendini lütfen

İnşallah canım dediğin gibi olur,:114: artık herşeyde vardır bir hayır diyorum, umudumu yitirmemek istiyorum ama yeni yıla hamiş giremezsem bilemiyorum yani vazgeçer miyim, yaşım da geçiyor

kızlar ben vazgeçtim bu ovulasyon testlerinden BBT den, servikal mukus uzama testinden, yok ıslak mı yumurta akı mı :S iyice strese girdik, zaten iki ayda bir adet oluyorum ona da moralim bozuluyor, oooof of :S

İnşallah canım dediğin gibi olur,:114: artık herşeyde vardır bir hayır diyorum, umudumu yitirmemek istiyorum ama yeni yıla hamiş giremezsem bilemiyorum yani vazgeçer miyim, yaşım da geçiyor

İnşAllah canım vazgeçmek olurmu hiç.Bak gör gelecek ay gelecek kuzular bu ay doğurganlıkta zayıf bir ay listedende u belli ne yazıkki.Gelecek ay dökülecez hepimiz :))

Merhaba arkadaşlar. Ben de 4 senelik evliyim. Hep özel hastaneler gitdim ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yok. Artık boş yere oraya buraya para dökmekten yoruldum. Bu ay inşallah aşılamayı düşünüyorum. Adetimin ilk günündeyim. Acaba deneyimli arkadaşalr var mı İstanbul Avrupada hem uygun hem de aşılama yapan iyi bir kadın jinekolog tanıyomusunuz? şimdiden hepnize teşekkürler. Allah bu sene tüm arzulayanların anne olmasına yardım etsin İnşallah!

Aminnnnnnnnnnnnn inşAllah...
Canım aşılama konuları var oraya yazarsan daha sağlıklı billgilere ulaşırsın cnm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…