iyi akşamlar kızlaarrr, nasıl herkes ve herkeslerin moralleri?
ya kızlar ben adetimin 5. günümdeyim ama hala kasıklarımda bacaklarımda ve belimde aşırı derecede ağrı var...ki sadece 1. ve 2. gün ağrılarım olurdu ilk defa bu kadar uzun ağırlarım oldu...sizce neden
iyi akşamlar kızlaarrr, nasıl herkes ve herkeslerin moralleri?
ya kızlar ben adetimin 5. günümdeyim ama hala kasıklarımda bacaklarımda ve belimde aşırı derecede ağrı var...ki sadece 1. ve 2. gün ağrılarım olurdu ilk defa bu kadar uzun ağırlarım oldu...sizce neden
Merhaba hanımlar,
Ben pko hastası ve iki çocuk annesiyim. Haatım boyunca adetlerim düzensizdi. Senede 3 en fazla 4 kere adet olurum. Genç kızken çocuğum olmayacak diye korkardım. Fakat Rabbim daha ilk gecede hamile kalmayı nasip etti. Sonrasında eşim askere gitti ve döndüğü ilk ay ikinci kızıma hamile kaldım. Bunu neden paylaşıyyorum; pko hastası olup umutsuzluğa kapılanlar Allah istedikten sonra imkansız diye birşeyin olmadığını görsünler diye. Biz eşimle geniş bir ailemiz olsun istiyoruz o yüzden bir yılı aşkın bir süredir üçüncü çocuk için bekliyoruz. Geçen yıl ekim ayında bir kimyasal gebeliğim oldu. Aradan bir yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım. Hormonların son derece bozuktu. Hayıt ve civan perçemini on gün kullandım. Tekrar test aptığımda doktorum gözlerine inanamadı. Ona bitkileri söylemedim tabi. Buradaki kızlardan öğrenmiştim bunu. Klomen kullandığım ilk ay gebe kaldım fakat dediğim gibi düştü.
Gelelim bugüne. Son adet tarihim 6 eylül. Hala gelen giden yok. Yalnız göğüslerimde bir haftadır müthiş bir ağrı var. Dün hafif bir kanama oldu. Bir anlık. Sonra hafif kahverengi lekelenmeler. Bufünde bir iki kere o lekeleri gördüm. Üç gün öncesine kadar aşırı şeffaf akıntı vardı. Geçti gibi. Baş dönmesi ve mide bulantılarım had safhada. Bütün bunları gebeliğe yoramıyorum tabi. Adet belirtisi de olabilir ki büyük ihtimal öyle. 15 ekimde idrar testi yapmıştım, negatifti. Yeniden denemek de istemiyorum. Şu birkaç gün geçsin doktora gideceğim. Adet olsam da olmasam da.
Allahtan önce hiç annelik duygusunu tatmamamış kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum. Sonra hayırlısıysa kendim için. 33 yaşındayım ve en küçük kızım 10 yaşında. Allah yardımcınız olsun. Dilerim hepiniz bu aydan tezi yok hamile kalırsınız. Hayırlı bayramlar.
Canım bu tür adet ağrıları kış aylarında daha çok olur. Ayaklarını üşütmemeye gayret et. Eğer kistin varsa da ağrı olabilir. Bir de reglin kıvamı da ağrı ve sancıyı etkileyebiliyor.
Gecmis olsun arada benimde başıma geliyor aynısı adete yakın çok yorulduysam yada usuttuysem oluyor.
Özlem cim bişey sorucam sanki bır başka konuda görmüştüm prolaktin sorunun varmiydi?
evet feryalciğim vardı evelki yıl ama çok şükür dostinex kullandım ve düştü
Canım benim yıllardır var.temmuzdan beri adetim düzene girdi dostinex bende kullandım.şimdi yumurtlamam ne durumda prolaktin yukseldimi meraktayim.1 ay daha deneyip doktora gitmeyi dusunuyorum.
Canım benim yıllardır var.temmuzdan beri adetim düzene girdi dostinex bende kullandım.şimdi yumurtlamam ne durumda prolaktin yukseldimi meraktayim.1 ay daha deneyip doktora gitmeyi dusunuyorum.
listede adım vardı yanlış hatırlamıyorsamson durum hakkında bilgi vereyim hamileyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
İyi geceler arkadaşlar.Uyandım bir bakınayım dedim.
Sende geç kalmadınmı cnm uyumak için.Eşim şehir dışında bende erkenden uyumuştum akşam yetti galia :))
canım doktorun sana ne dedi? ne zaman ne kadar kullandın? detaylı yazsana
Canım benim durumum şöyle ilk adet olduğum günden beri aşırı derece sık ve yoğun adet oluyordum.10 günde bir adet olurdum.yasin küçük düzelir diye yıllarca doktorlar ilgilenmedi.5 yıl önce ortaya çıktı sonunda 100 lerdeydi prolaktin.sürekli ilaç kullanmadım kullanmadikca adetler iyice arttı.benson haziranda gittim gene 78 çıktı 1kutu dostinex bitirdim baya düştü doktorda ilacı kesti temmuzdan beri 30 güne cikti.ben bir dönem parlodel kullanmistim ınan beni mahvetti dostinex çok daha hafif geldi bana.
Doktorum 2 ay dene olmazsa bekleme kısırlık bölümüne git arastirilsin iyice dedi.bende senin gibi çekiniyorum bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?