2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Benim bayram berbat geçti desem yeridir.
Ne güzel senin iyi geçmiş:)
Bende buralarda gezineceğim bugün yalnızım eşimde dışarı çıkıyor şimdi arkadaşıyla bende evde pinekleyeceğim

hoşgeldin canım, ne iyi etmişsiniz, biz yalnız geçirdik

Benim bayram berbat geçti desem yeridir.
Ne güzel senin iyi geçmiş:)
Bende buralarda gezineceğim bugün yalnızım eşimde dışarı çıkıyor şimdi arkadaşıyla bende evde pinekleyeceğim

hoşgeldin canım, ne iyi etmişsiniz, biz yalnız geçirdik

üzülmeyinnn kızlarr canlarm bizde genelde yalnızız..
biz evleneli 2 yıl oldu eşimin abisi hiç gelmemişti onlar geldi bu bayramda biz de şaşırdık yoksa bizde yalnız geçirecektik..
ankaraya gitmek istemedik bu kez..

sizin aileler size uzak mı??farklı şehirlerdemisiniz ?

Biz bayramda evdeydik. Gidecek kimsemiz de yoktu doğrusu. Baş başaydık. Keşke bebeğimiz de bizimle olsaydı. İnşallah Allah izin verirse bir sonraki bayrama kadar ya karnımda ya kucağımda olur. Hatta ikizim olsa ne güzel olur.Çok istiyorum. Genetik olarak ihtimal yok ama Rabbim isterse neler olur neler. Herkese iyi bayramlar, kimse yalnız geçirmesin bayramını....

inşallah canım tez zamanda kucaklarımız dolar...inşallah.
bende ikizim olsun ne çok isterdim.

Biz yalnız değiliz kayınvalideler yan apartmanımızda benim ailemde yürüyerek 15dk uzaklıkta
Ama bu şekilde ağlayarak geçirmektense özlemle ağlayıp geçirmeyi tercih ederdim.
Annemle tartıştık da o yüzden..............

Selam kizlar hepinizin bayramini kutlayayim ve opeyimmmm....hahaha cok resmi oldu yavvv

Calisiyorum...amaaaa persembe gunu itibariyle kahverengi akinti peceteye surulecek sekilde geliyordu ve bugun kansma basladi ama o da af edersiniz
Ic camasirima gelmiyor kagitla silince vajeni geliyor kagida.

Pardon biraz acik oldu ama ne yapayim ya kizlar.

Artik alistim desem mi....kafayi yedim desem mi..... neyse adetin

4. Veya 5. Gunu gidip kan verecegim......ve devami gelecek bu siklusta muanelerin......

üzüldüm canım
inşalalh herşey yoluna girer..
inşallah önemli bir probleminiz yoktur..ama arada oluyo böyle şeyler barışırsınız eminim sıkma canını

beyazlım canım seninde bayramn kutlu mutlu olsun..
adetin başlamış sıkma canını tatlım.
dr gidin bi görüşün bakalım..inş..hiç bir problem çıkmayacak ama içiniz rahatlarrr..
bu arada hormon testi için gideceksin sanırım adetn 2.veya 3. günü gitsen daha iyi olmaz mı??

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım....
Ne için vereceksin kanı canım hormonlar içinse 2. veya 3.günü vermen daha sağlıklı olmaz mı acep
Gerçi sen daha iyi bilirsin ama.........

1.günü gezmelerdeydim sabahında eşim şehir dışına gitti bende o gün bugündür evdeyim.Dün yeni bir karışım öğrendim bugün onları toparladım.Eşim için tarifide yazayım buraya belki yapmak isteyen olur.Nette araştırırken buldum dün.

Bal-polen-arı sütü-çakşır kökü-ginseng -ısırgan tohumu....

ballı polenli karışım vardı içine sadece çakşır ginseng ve ısırgan tohumu katıyorum....Kaan hocanın önerisiymiş nette okudum bu tarifi.Ne bulursam kaynatıyorum eşim yerse tabi :))

Ballı polenimiz var onu yiyor eşim ama ginsengli vitaminde kullnıyor ısırgan otunu nasıl katlamlıyım ben şimdi bi de bizde sayı-hareket ve morfoloji sorunu var onlar için kullanabilirim sanırım:))

Hayırlısı olsun canım....
Ne için vereceksin kanı canım hormonlar içinse 2. veya 3.günü vermen daha sağlıklı olmaz mı acep
Gerçi sen daha iyi bilirsin ama.........

Canlarim bilemiyorum.doktor oyle dedi...heyecandan sebebinide soramadim...birde kapatmak uzereydiler derken

Soramadim sevincten heyecandan unuttum....cunku ilk defa bie doktor derdimle ilgilendi cok sukur.....inanin bana aslinda var ya diyorum hayirlisi olsunda...
Muane etsinde iyi bir sekilde gerisini kafama takmak istemiyorum....

Kizlar ya ben bir hayirlisiyla hamile kalsam var ya herhalde yeniden dogarimmmmmmm

asbelove canım balın içine katacaksın öğütüp ben göz kararı bala 50 gr. kadar katıyorum ama fazla gelecek kalanını çay olarak içer dedim.biraz uydurukk oldu ama idare edeceğiz artık:)) Eşimde ürik asit fazlalığı var Gut başlangıcı kullandığı ilaçlar sperm sayı ve kalitesini etkilermiş test yaptırmadı ama yaptırmayacağını bildiğim için takviyeler yapıyorum üstüne stresli işi ve bünyesi olunca şart oldu bana bu kürler:))

Arkadaşlar dün farklı bir sitede kadın forumunu geziyordum.Eşinde azosperm olan bir üye yıllardır uğraştığını ama sonuç alamadığını söylüyordu.Diyordu ki bir bebek sahibi olsam herşeyimi feda ederdim öyleki narkozsuz sezeryanı dahi göze alırdım...

Çok ama çok etkilendim nolur ismini bilmesekte birde onun için dua edelim.Ya eşimizde hiç sperm olmasaydı ya rahmimiz olmasaydı ya şu yada bu nedenden anne olmamız imkansız olsaydı..Lütfen bunları düşünelim ve Rabbimize hamd edelim..

Ben inanıyorumki er yada geç hepimiz bebeklerimize kavuşacağız az daha sabır..

Ay okurken ağladım Allahım tez zamanda yardım etsin de bebişine kavuşsun gerçi eşi azospermi olup tüp bebekle bebek sahibi olan ne insanlar var Allahım ona da bizlere de tez zamanda nasip etsin

İnşallah işe yarar canım bakalım ben bu ay o kadar çok şey dayadım ki eşime inşallah işe yarar bakalım bu aydan çok umutluyum
Allahım dualarımızı geri çevirmesin

Hayırlısıyla bişey çıkmaz da kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

evet canım benim eşim asker ordan oraya tayin görüyoruz, ailelerden uzağız yani aman zaten kaynanamlardan iyiki uzağız da annemler olaydı iyiydi

Bi de rainbowcum şu isminin altındaki yazıyı nasıl yazabiliyorsun
Ben çok denedim ama olmadı beceremedim

Ay okurken ağladım Allahım tez zamanda yardım etsin de bebişine kavuşsun gerçi eşi azospermi olup tüp bebekle bebek sahibi olan ne insanlar var Allahım ona da bizlere de tez zamanda nasip etsin
Aminnnnnnnnnnnn inşAllahhhhhhh.Bu bayanın durumu farklı sperm üretimi hiç yok ameliyatlada bulunmamış kök hücreyi bekliyorlarmış.Rabbim nasip etsin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…