rainbowcum ne kadar duyarlısın.. we ewet haklısın şükkredeceğimiz o kadar şey war kii..rabbimiz elbette bize yazdığı zaman bebeklerimizi vercektir..
günaydın kızlarr.. bayramda k.validemin yanına hataya gittim,giremedim yogunluktan.. bi tane hamişimiz bi tane gecikmelimiz warr sanırım.. hamişimizi tebrik ediorum gecıkmelımızde inşallah pozitifi görür diorum.. hepinizi coookk sevıyorum.. gülücükler
kirazcığım son durumun hakkında bilgi verirmisin lütfen.günü geçip bilgi vermeyen arkadaşları sileceğim ne yazıkki.Listede olup bilgi verilmeyince insanın hevesi kaçıyor yanılıyormuyum..seni regl oldu diye yazdım yanlış hatırlamıyorum değil mi.
ya benim başıma acayib bir şey geldi yazsam mı yazmasam mı karar veremedim
test yaptığım gün ve sonrası kasıklarımda hafif sancı vardı sonra o yumurtlama akıntısı var ya ondan geldi:26: bir daha mı yumurtladım anlayamadım:26::26: regl falan da yok
illginç acaba çokmu geç yumurtladın.Kaçırmasaydın bari o günü
15 gün önce de aynısı olmuştu bir ayda iki kere yumurtlama olur mu? Değerlendiremedik ya bayramdı ya hep bi engel çıktı
Bende bugün bayram sonrası ev toparlama günüm :)) gerçi gelen gidende olmadı ama neyse..:))
Arkadaşlar araştırdım ve bugün bemikse başladım içinde gerekli b vitaminleri var 2.5 mg.da folik asit.çok kullanımında zarar varmı ona bakacağım şimdi.
Canım sen niye ara verdin bu ay bi sıkıntı yok inşallah
inşallah öyledir ama zannetmiyorum çünkü reglim hep düzensiz bazen 9 ay bile olmuyor.oyuzden ben en iyisi ilaç tedavisine başlayayım.
Diş sorunlarım var cnm dolgularım değişecek yeni dolgular yapılacak.Dr. anesteziyi etkili yapıyor gün boyu kendime gelemiyorum hamilelik öncesi bu işlemlerim bitsin istiyorum.bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?