2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

merhaba canım biraz geç yazdım ama birazcık işlerim vardı ben 15 aylık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama nasip olmadı

Çalışıyorsun sanırım ne güzel:)
Tetkiklerini yaptırdın mı peki canım hiç kontrole gittin mi peki?

Canım kaçıncı denemen? Umuyorum bebeğini kucağına alırsın müjdeli haberlerini alırız

Kızlar hepinize merhabalar...Kendime uygun bir topik ararken burayı buldum.tam bana göre ocak ayından beri bebiş istiyoruz ama bi türlü olmadı.önce bi kimyasal gebelik geçirdim.Sonra şu pko denilen şey çıktı.bugün 3 ay sonra çok şükür adet oldum ve çarşamba günü hormon tahlilleri için doktoruma gidicem ve hayırlısıyla artık tedaviye başlicaz.Allahım isteyen,bekleyen herkese nasip etsin.Umarım bu topik bana uğurlu gelir

Çalışıyorsun sanırım ne güzel:)
Tetkiklerini yaptırdın mı peki canım hiç kontrole gittin mi peki?

yaptırdım canım bendede eşimdede bi sorun çıkmadı herşey normal doktorum dedi bide klomen kullanalım kullandım 4,5 yumurtam oluştu o yüzden çatlatma iğnesi yapılmadı çoğul gebelik olmasın diye tekrar kontrole gittiğimde 1 yumurtam fazla büyümüş çatlamamış diğerleri kaybolmuş yyumurtlamışsındır dedi ama adet oldum tutmadı galiba bu ay kullanmadım klomen adetime az kaldı kasım 4 adet tarihim inş.olmam

İnşallah canım tez zamanda bebişine kavuşursun pko olan ve bebişi olan nice arkadaş var topiclerde hayırlısıyla sende alırsın kucağına minik meleğini

Yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş ne güzel.Hoşgeldiniz safalar getirdiniz.

Dilerim sayımız büyüdükçe sevinçlerimizde büyüsün 2013e bebeişleriyle girmeyen kalmasın..

İnşallah canım inşallah iyi haberler verirsin Allah zamanını bilir verir herşeyin
Mevlam neylerse güzel eyler......

mrb kızlar bende çocuk için ugraşıyorum 35 yaşındayım birtane oğlum var tedavisiz bundan hariçte iki dışgebeliğim var bu hamileliklerimde hiç uğraşmamıştım fakat sonu gelmmedi iki yıl içinde uç aşılama olmadı ama bendeki sorun tupumun birinin alınmış olması allah tum isteyenlere versin annelik çok kutsal ve guzel birşey

yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, elelele bebişle 2013 eeeeeeeeee, inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh (slogana bak )

kızlar ben de gittigidiyordan ovulasyon testi sipariş etmiştim yarın elimde olacak, merak ediyorum inşallah beceririm
20 liraya 20 tane ovulasyon testi + yanında 6 tane gebelik testi..
hoş ben o gebelik testlerinin 1 günde 5 ini birden yaparım evde durursa eşime söylim de işe götürsün saklasın

Ya işe yarıyor mu o testler ben bir türlü güvenemedim canım yaa kullananlardan bilgi alarak mı aldın yoksa öyle bulup mu aldın

Merhaba neşeciğim Rabbim evladını bağışlasın ve seninde dediğin gibi her isteyene nasip etsin inşAllah.Sık sık gel lütfen konuşup dertleşelim.

slogan güzel olmuş, ben de inşallah diyorum

İnşallah canım tez zamanda bebişine kavuşursun pko olan ve bebişi olan nice arkadaş var topiclerde hayırlısıyla sende alırsın kucağına minik meleğini

canım çok teşekkür ederim evet okudum bir çoğunu.inşallah ben de onlar gibi bebiş sahibi olurum:)umarım sen de bir an önce kavuşursun bebeğine

Ya işe yarıyor mu o testler ben bir türlü güvenemedim canım yaa kullananlardan bilgi alarak mı aldın yoksa öyle bulup mu aldın

tatlım ben çok duyuyordum zaten, bununla gebe kalan çokmuş...ne zamandır almak istiyordum, geçenlerde burda konusu açıldı, geçmiş sayfalara bakarsan görürsün...ben de hiiiçç bişe bilmiyodum nedir, nasıldır, nete baktım bi sürü çeşit baya kafam karıştı, işte aysunay varya ona sordum baya soru, sağolsun o da sıkılmadan anlattı, bi de bi marka tavsiye etti, ben de aldım bakalım ilk defa kullanacam bu ay... ben de kullanayım anlatırım sana canımm, denemekte fayda var

Kesinlikle denemekte fayda var doğru zamanlarda çalışma olursa gebelik daha kolaylaşıyor.Herkez 12.18.günlerde yumurtladığını düşünüyor bir arkadaşım adetinin bittiği gün korunmasız tek ilişki ile hamile kaldı düşün artık 7.gün bile yumurtlamış olabiliyorsun.Yaşanan şeyler bunlar.

Evet evet denemekte fayda var sonuca ulaşmak için her yolu denemek lazım önemli olan meleklerimize kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…