inşallah öyledir ama zannetmiyorum çünkü reglim hep düzensiz bazen 9 ay bile olmuyor.oyuzden ben en iyisi ilaç tedavisine başlayayım.
En iyisini yapıosun canım anestezi hamilelik süresince alamayacağın için problem olur çok iyi yapmışsın
Şimdiden geçmiş olsun canım
BAT 5 Kasım, ekler misin?
Çok teşekkür ederim cnm.Biliyorsun hamileliktede dişler zarar görebiliyor.Ben birde hipotiroit hastasıyım ve kullandığım ilaç kemik erimesi yapabiliyor dişlerimi düzenli fırçalamama rağmen belkide bu yüzden çürüyor dişlerim.Bakalım hayırlısı 2 tanesinin işlemi bitti ama hala sızlıyor kanal tedavisimi gerekecek bilmiyorum haftaya randevum var yine.
canlarım nasılsınız?ben adet olmadım beklıyorum ne olucak ..hiç ümit yok bu aya .:44:
daha 1 gun keçdi.1 hafta keçsin öyle yapıyım test çıkmıyınca moralim bozuluyor.Sağol canım ne kadar geçti test yapsana
daha 1 gun keçdi.1 hafta keçsin öyle yapıyım test çıkmıyınca moralim bozuluyor.
asbelove canım damağın sıcaktan ağrıyor ama dişlerinde problem varsa mutlaka baktır.Bende acayip korkuyorum görsen nasıl gidiyorum ama işte yapacak bişey yok.
sevgimeleğim canım inşAllah hamilesindir heyecanla bekliyoruz sonucu.
kpz hoşgeldinkendinden bahset lütfen
geçmiş olsun .ihmal etme olur mu..Evet canım sanırım kanal tedavisi olmam gerekecek dolgum sızlıo çünkü
Belki cesaretimi toplarsam haftasonu giderim işyerinden izin almam zor oluo
geçmiş olsun .ihmal etme olur mu..
aramıza hoşgeldin.Kendindne ve süreçten biraz bahset lütfen.listeye eklemem için yaşınıda söyle lütfen.
birde ricam sık sık gel sohbetlere katıl.isim yazdırıp kaçıyor arkadaşlarolmuyor ama böyle..Amaç paylaşmak değil mi..
Merhaba canım hoşgeldin aramıza anlat bakalım kendini birazcık ne kadardır istiosunuz
Adım Yeliz, 36 yaşındayım, yaşımdan dolayı dr kontrolünde hamile kalmaya çalışıyorum. Ne akıntı ne enfeksiyon ne kist ne de kötü başka bişi çıkmadı kontrollerimde şükür. Bu ay ilk defa klomene başladık, 3 tane yumurtam oluştu, dr süppersin, çatlamışlar Yelizcim dedi. 15. günümde progesterona baktı 3.17 çıktı.14. günümde çatlama yaşadım ve 15. günü sabahı değerim buydu. Şimdi beklemedeyim. FF sayfamıda sizinle paylaşmak isterim... Yorumlarınızı bekliyorum...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?