bu arada rainbowcum topiiimizin ablası.. ne güzel çekip çeviriosun bizi sayende capcanlı bi topikimiz warrrbenimde yaşım 28 eklersen mutlu oliciiimm
hoş geldinnnnnnnnn.ben geldim :))
Sana gelen giden yok değil mi.
Korunma yöntemi olarak kullanınca evet çok güvenilir değil öncesinde sonrasındaki günlerdede sperm vücutta yaşadığı için ama ben doğru uygulanınca hamilelik yakalanacağını düşünüyorum.Bu şekilde hamile kalanları biliyorum çünkü...
İnşallah canım inşallah 3aydır düzenli şekilde bu yöntemi kullanıyorum çünkü bakalım bu ay çok çalıştık fındık fıstık bir aktarı kapatacak kadar yedik herhalde
İnşallah işe yarar bakalım
hoş geldinnnnnnnnn.yok canım daha gelen giden yok ayak diplerim ağrıyor ara ara sancı giriyor neden bilmiyorum .
hoş geldinnnnnnnnn.yok canım daha gelen giden yok ayak diplerim ağrıyor ara ara sancı giriyor neden bilmiyorum .
afiyet olsun size...işden bol ne var :)) kolaygelsin cnmgünaydın çalışkan anne adayları....biz kuzucumla kahvaltı yapıyoruz birsürü işim var ama ben pc başındayım
gunaydın canım hoş geldin.kolay gelsin sanagünaydın çalışkan anne adayları....biz kuzucumla kahvaltı yapıyoruz birsürü işim var ama ben pc başındayım
eşim izn vermiyor biraz keçsin sora yap diyor .üzülüyorum çıkmayınca.pazarertesi yapacam söz canımYap bir test artık amaaa
az kaldı gülüm yapacam:18:bunlar hamilelik belirtisi hadi yap bir test yaww
gunaydın canım hoş geldin.kolay gelsin sana
eşim izn vermiyor biraz keçsin sora yap diyor .üzülüyorum çıkmayınca.pazarertesi yapacam söz canım
Midem çok kötü bulanıo kızlarr yaaa dün akşamdan beri üşüttüm herhalde
geçmiş olsun canım, havalar soğumaya başladı ben de üşümeye başladım:2:, amaann dikkat edelim kendimize bebişlerin geleceği varsa da gelmez sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?