2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

mrb cnm iki yıldır uğraşıyorum bendeki sorun sağ tup yok bende cnm oyuzden bizim bebişde nazlanıyor yılmak yok ama allahın izniyle olack inş
Amin inşAllah. Yanlış bilmiyorsan sağ tüpte kız solda erkek oluyordu.kkda bir topikte okumuştum..Hayırlı sağlıklı olsunda inşAllah.

Son düzenleme:
Amanınnn benim prensesimmi olcak yani benim hep sağ kasıklarımda ağrı oluyor demekki o daha çok çalışıyo

hahahaha demek erkek geçti içinden, hayırlısı bakalım olsun da sağlıklı hayırlı bi evlat olsun cinsiyeti hiç mühim değil
ama bazen ben de eşimle konuşurken kızımız doğunca diye çıkar ağzımdan

ablacım ben de hayırlısıyla iki evladım olsun derim hep ama bi kaç yıl arayla olsun derim, çünkü benim eşim asker ve biz yıllarca ordan oraya gezicez, annem yurt dışında, kayınvalide desen kendine hayrı yok yani ben tekim, o yüzden çok zor olur..
geçen yıl hakkarideydik inan 2 ay hap kullanıp yine korundum, orda olsaydı ya o çocuk düşerdi ya da doktorsuzluktan başka bişey olurdu...
hayırlısıyla bir tane olsa da ikinciyi düşünsek

Arkadaşlar yaş kaç siizn.bende yolun yarısı ve belkide ilkinden daha bir heyecanla ikinciyi bekliyorum.İlkide kolay olmadı buda olmuyor..
mrb cnm bende 35yaş birtane oğlum var11yaşında ilkde hiç uğraşmadık ve uzun sure duşunmedik başka çocuk şimdi bende hamile kalırsam hamişligi yaşıyacağım sanki ilk gibi heycanlıyım hiç bukadar uğraşacagımı duşunmezdim hayırlısı artık

Bizim bir tanıdık anneme çok şanslısın 2 kızın var derdi(onun oğlu vardı) senin kızlar damatlara bıdı bıdı yapacak ne yapıp edip sana gelecek ama bizim erkekleri gelinler alıp alıp kendi ailesine götürecek biz şansısız derdi. Benden söylemesi
İşin şakası bir tarafa Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlısıyla
Allah razı olsun senden Rainbowcum

Hayırlı akşamlar bebis severler rainbow cum hiç biyerin sizlamadan sağlıkla tedavin sonuçlanır ınş. Ozlemcim ovulasyon cihazın hayırlı olsun bendede tukurukle çalışan var azda para vermedim ama daha su egrelti otunu göremedim

bnmde warrr bnde aynı düşüncelerdeyımmmm işte ınsanda hep umıt "ya cıkarsa" ((

Gelecek gelecek canım ne zmaandır karşılaşamıyoruz son durumun ne?

canım son durum bende bılmıorum adet tarıhı gunum gelmeden adet oldum yada bebek dustu bende bılmıorum... saldım gıtsın herseyı..doktora gıdesımde yok artık bıktım oraya gıdıp gelmektende ... ne olacaksa olsun

Olsun canım Mevlam neylerse güzel eyler sen sakin olup çalışmalara devam et yeter bir sıkıntı yoksa Allahın izniyle biraz çalışmayla gelecektir meleğin

Microskop canım egrelti otu çıkarsa yumurtladin demektir çok araştırdım sınırsız kullanım diye aldım bakalım bu bat sonrasi her rgün takip edicem

Hadi ya ilginç bişey olsa gerek ovulasyon testlerini duydum ama bunu ilk defa duyuyorum
Ateş ölçme yöntemine sağlıksız diolar yaaa değişkenlik gösterebiliomuş bende şaşırdım bunu duyunca ne yapcam ben şimdiiii

kızlar benim ovulasyon testlerim geldi 20 tane yanında da 6 tane gebelik testi göndermişler Laboguick marka,

Rainbow ablaaammm ateşimi ölçtüm bu sabah 7 de, ve 35.8 çıktı

Seni üzmek istemem ama bu marka hiç güvenilir değil. Ben bu markadan çok test yaptım, geneli pozitif çıktı ama aslında değildi. Ovulasyon testini bilmem tabi. Gebelik testinden bahsediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…