Amin inşAllah. Yanlış bilmiyorsan sağ tüpte kız solda erkek oluyordu.kkda bir topikte okumuştum..Hayırlı sağlıklı olsunda inşAllah.mrb cnm iki yıldır uğraşıyorum bendeki sorun sağ tup yok bende cnm oyuzden bizim bebişde nazlanıyor yılmak yok ama allahın izniyle olack inş
saol canım benim.Seninde hepimizinde inşAllah.Yaşın çok genç maaşallah bir abla önerisi bak oğlun 2 yaşına gelince bak oğlun dedim Allahmı söyletti ilk bebeğin diyecekken :)) işte ilk bebeğin 2 yaşına gelince 2.ye çalış:))) benim yaşıma gelincede anneliğin tadını çıkar ben biraz geç kaldım hem anneliğe hemde evlenmeye:)) Hayırlısı
mrb cnm bende 35yaş birtane oğlum var11yaşında ilkde hiç uğraşmadık ve uzun sure duşunmedik başka çocuk şimdi bende hamile kalırsam hamişligi yaşıyacağım sanki ilk gibi heycanlıyım hiç bukadar uğraşacagımı duşunmezdim hayırlısı artıkArkadaşlar yaş kaç siizn.bende yolun yarısı ve belkide ilkinden daha bir heyecanla ikinciyi bekliyorum.İlkide kolay olmadı buda olmuyor..
Amin inşAllah. Yanlış bilmiyorsan sağ tüpte kız solda erkek oluyordu.kkda bir topikte okumuştum..Hayırlı sağlıklı olsunda inşAllah.
Misafirin gönlünü hoş tutmak kadar önemli bir şey yok.Belkide ağırladığın o misafirlerden birinin duası tutacak ve sen o daimi misafire kavuşacaksın :)) Eşler bir gün gidecek olmalarını çokda hazmedemedikleri için hep erkek isterler.Ama artık erkeklerde gidiyor :)) hayırlı sağlıklı olsunlarda ....
Canım diş tedavim biraz sıkıntılı yaptırdığım iki dişimde sızlıyor.Pazartesi yeniden randevum var bu sefer 2 dolgum birden yapılacak bir an önce bitsin istiyorum hem dişlerim sızlıyor hemde yüreğim :)) Benim bir evladım var Rabbim önce size sonrada banada ikinci kez anne olmayı nasip etsin inşAllah.
Asıl ben teşekkür ederim siizn gibi şeker insanlarla tanışıyorum sohbet ediyorum evim şenleniyor.İyiki varsınız
bebegim bi gelse hıc bı derdım kalmayacak hayatımda... tabıkı saglıkla gelırse ..
BAT 5 Kasım, akşam prodüktör aldım, yapsam mı ki
Ay ölcem meraktan...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarınızı alabilir miyim?
Gelecek gelecek canım ne zmaandır karşılaşamıyoruz son durumun ne?
o nasıl birşey yaa çok merak ettim şimdi:44:
canım son durum bende bılmıorum adet tarıhı gunum gelmeden adet oldum yada bebek dustu bende bılmıorum... saldım gıtsın herseyı..doktora gıdesımde yok artık bıktım oraya gıdıp gelmektende ... ne olacaksa olsun
Microskop canım egrelti otu çıkarsa yumurtladin demektir çok araştırdım sınırsız kullanım diye aldım bakalım bu bat sonrasi her rgün takip edicem
kızlar benim ovulasyon testlerim geldi 20 tane yanında da 6 tane gebelik testi göndermişler Laboguick marka,
Rainbow ablaaammm ateşimi ölçtüm bu sabah 7 de, ve 35.8 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?