ya siz iki gunde bır gırmıyor musunuz ilişkiye eşleriniz neden yoruluyo bı kere yapıyorsunuz yaptıgınızdada demı ? ?
evet canım bazen her gün bazen de gün aşırı ama yorucu olur tatlım ben bile yoruluyorum
bi de ne olursa olsun bi amaç için yapınca ki her ne kadar ona odaklanmamaya çalışsak da yorucu oluyor yani
Özlemcim inan bu yumurtlama dönemimde öyle şeyler olduki eşimin klima bütün gün tepesinde beli çok kötü tutuldu bendede bir yorgunluk bir yorgunluk dediğin gibi yani hiç verimli geçiremedim.İnşallah bu ay her şart ve ortamı ayarlamak istiyorum birde kış geliyor soğuktan üşenirim biliyorum huyumu offf
walla o soguk olayı war ya işte ona bende katılıyorumbıde saclarım uzun walla sırf bu yuzden kestırcem (
bızım problemımızde eşimin bi kereyle kalmak istememsi we her gun yapmak ıstemesi..walla azıda coguda sorun bebek ıcın..dua edıo bı an önce olsunda bnde rahat edeyım dıo
walla o soguk olayı war ya işte ona bende katılıyorumbıde saclarım uzun walla sırf bu yuzden kestırcem (
bızım problemımızde eşimin bi kereyle kalmak istememsi we her gun yapmak ıstemesi..walla azıda coguda sorun bebek ıcın..dua edıo bı an önce olsunda bnde rahat edeyım dıo
bide o dinleyebilse yumurtlama gunu gecti gecti bitti mi bitti miiii her gun aynı soruuu bnde taaa 18 gune kadar bıtmedı duıorum :d Allahtan saymıooo bnm gıbı
ne acı ya kimse cevap vermemiş bana aşk olsun kızlar
kızlar ben bi de size bir şey sormak istiyorum
biz ilişkiden sonra ben ayaklarımı dikip yarım saat öyle kalıyorum, 15dk sağa dönük, 15 dk sola dönük yatıyorum, tabi eşim duşunu felan alıyor
ama ben sabaha kadar kalkmıyorum,sabah kalkıp banyomu felan yapıyorum
işte geçen ay iki-üç gün ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmadım, afedersiniz ama kalktığımda karnıma baya bi ağrı vardı, alt kasığımda yani çok çok afedersiniz ama bölgenin ağzında hafif kasılmalar oldu korktum mikrop mu kaptım acaba diye ama sonra geçti
bu ay da sabaha kadar kalkmamayı düşünüyorum, sizce yanlış mı yapıyorum ya da siz napıyorsunuz
kusura bakmayın özel oldu biraz ama bebek için soruyorum, herkese sorulmuyor çünkü
Canım bende yarım saat yatıyorum ama kalkıyorum sonra bende büyüklerimden duymuştum abdestsizken üstüne ezan okunmaması lazımmış.Sabah namazından önce abdest alsan daha iyi olur canım belki duşa girmeden yattığın için psikolojik olarakta kendino kasmış olabilirsin belki sancı ondandır.Sen yine duşunu al dualarını oku öyle yat derim nacizane tavsiyem :))
Evde doğalgaz petek ve sobası bile var canım da yapıcak insan yok :) ama bu ay kaçırmamalıyım.
Canım birde bugun saraçoğlunu baya araştırdım aslan pençesi kürü prolaktine uzun ve yoğun adet görmeyede iyi geliyormuş başlasammı acaba ne dersin
ne acı ya kimse cevap vermemiş bana aşk olsun kızlar
Kusura bakma nolur gözden kaçmıştır.Öncelikle Eşinle en kısa zamanda kavuşursunuz inş.canım sen dene tek seferde olsa olurmu olmazmı keşke olsa hepimizde bunun hayali peşindeyiz dualarımız bu yönde.Senin durumun zor ama belki bu sabrınızın meyvesinide hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla alırsınız sen umutlu ol
evet haklısın abdestsiz ezan okumamalıymış üzerine annem de hep derdi
inan zaten içim hiç rahat olmuyor, allahım affet diyorum
aslan pençesi kürü nedir, hiç bilmiyorum
valla canım baya okudum kadınlık hormonlarını düzenliyormuş biraz daha bilgi toplarsam başlarım belki sitesinde prolaktin problemi olanlar kullandığını yazmış memnun kalmışlar sende 4 yıllık evlisin ama benim yaş 27 senin şimdiden başlaman çok iyi olmuş canım
bn kımyasal gebelık yasadıgımda hıc kalkmamıs uyumustummmyanı dogru yoldasınn ama bnm esımde nöbet tuttugu ıcın mecburen bazen sabah yada gun ıcınde yapmak zorunda kalıyoruz ama bnm öle sancım olmadı senın gıbı belkı usuttun ondan oldu bnm esım gıdıo gıyınıo bn yat Allah yat bıde ızn wermıo erken kalkmamaa zaten eşimmm saat tutuyooo
çok teşekkür ederim canım umarım olur bizim işimiz çoz zor.zaten hep beraber olmadığımız için.bakalım belki olur hayırlısı olsun herkes için ben ocakta yine gelicem buraya o zaman inşallah hepimiz hamile oluruz ve temmuz ağusyos anneleri grubunda buluşuruz o zaman belki belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?