Dua okuma telaşından benim mesaj gitti gümbürtüye
gün doğmadan neler doğar dur bakalım bak mesajını görmeden duanda başladı sen bana sonra hatırlat olur mu cnmRainbow benide artık kasıma yazabilirsin regl olmadım ama zaten düzenli olan biri değilim olduğum zamanlar 26 sıyla 29 arası oluyor sen kasım 29 a yaz beni olur mu ?
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
tuanamasal:20
firarperest:30
Kalan:240
yehancım bu akşam okusan iyi olur cnm yarın başka arkadaşlara okuyacağız inşAllah.Bölüşsen tabiki olur..ne kadar çok nefes o kadar iyi.[/QUOTE
tamam o zaman gerekirse sabahlarım ama okurum. Abdest olayı falan sıkıntı olmasın die dedim..
haklısın cnm kaç tane yazayım sna cnm.
bu arada bende okumadım henüz akşam okuyacağım alınanların bu geec okunacağını kabul ediyorum arkadaşlar..
gün doğmadan neler doğar dur bakalım bak mesajını görmeden duanda başladı sen bana sonra hatırlat olur mu cnm
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
tuanamasal:20
firarperest:30
Kalan:240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?