kızlar burda itibaren hesap hatası oluştu sanırım ...tekrar 300 den düşerek devam etmişsinizYanlış anlamadıysam Feryalnur için başlıyoruz Ayetel kürsi bendende 20 olsun herkez katılabilsin kaldı 280
kızlar burda itibaren hesap hatası oluştu sanırım ...tekrar 300 den düşerek devam etmişsiniz
Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:33
seaside:20
asbelove:50
oz_lem:30
Kalan:200
kızlar bende bir 20 okumak istiyorum
Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:40
rmzeynep:30
kiraztepe:50
alaluna:33
Kalan:80
anlayamadım ne yaptığımızı nasıl olacağını. Ben de okurum seve seve. Sadece Ayete'l Kürsi mi okucak ? sırf o okunacaksa bi 50 de ben okurum ama farklı bi durumu varsa bilemiyorum. biraz açıklık getirirseniz..
Özlemcim RABBİM isimleride niyetleride en iyi bilendir cnm.hiç önemli deil.
parddoon yanlış hesap yapmışım beni dikkate almayın
rainbow ablacığım bende dua edebiliyorum dimi kendime bende alayım kalandan :)
Feryalnur
RainbowColors:33
rmzeynep:30
kiraztepe:50
alaluna:30
yehan:50
toplam:313
Kalan:20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?