canım gün içinde 10 kişiye bile okunur yeterki herkes o gece okuyabileceği kadarını alsın bu gece bitmeli alınanlar.Ben şahsen o yüzden rakamı yüksek tutmuyorum ki bu gece hepsini bitirebileyim.Canımcım hergün bi kişiye mi okunacak
Bence 2kişiye de okunabilir
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
tuanamasal:20
firarperest:30
Kalan:240
ben okudum bile inşallah rabbim kabul eder ve isteyen herkezi bebek sahibi yapar
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Kalan:240
Aminnnnnnnnnnnnn cümlemizinkini inşAllahçok teşekkür ederim ya çok sevindim şimdi :) Allah okuyan niyet eden dua eden tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin
banada 20 yaz cnm
rmzeynep
oz_lem:20
Kalan:220
canım gün içinde 10 kişiye bile okunur yeterki herkes o gece okuyabileceği kadarını alsın bu gece bitmeli alınanlar.Ben şahsen o yüzden rakamı yüksek tutmuyorum ki bu gece hepsini bitirebileyim.
feryal canım seninkini okudum birazdan zeynebin okuyacağım inşAllah.RABBİM niyetlerimizi duamızı kabul etsin inşAllah.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?