Allah kabul etsin zeynepcim.ben bir 5 daha okudumsana düz 100 olsun dedim :))
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:28
tuanamasal:20
firarperest:30
oz_lem:20
feryalnur:30
nese77:20
asbelove:20
alaluna:20
kiraztepe:25
Kalan:100
sevgimeleğim
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
alaluna:30
rmzeynep:20
Kalan:240
kiraztepe
nisan_1986
Maşşşallaah jet gibisinizbir gecede 5 kişinin duasını okudunuz
bende uygulamak istiyorummm ne yaapcm
kızlar merhaba adalena ben.Nolur benim içinde dua edermisiniz 5 yıldır denemediğimiz yol kalmadı ama olmuyor.çok istiyorum anne olayım ama allah nasip etmedi.artık ümidimide kaybetmek üzereyim dualarınızı bendende esirgemeyin lütfen.
işAllah hamilesindir cnm kan testi yaptırsaydın netleşirdi.Kızlar benim bat 4 Kasım ama bugünkü testte silikte olsa 2.cizgiyi gördüm. Sizce doğru müdür hala inanamiyorum
gözun aydın cnm bence hamilesinKızlar benim bat 4 Kasım ama bugünkü testte silikte olsa 2.cizgiyi gördüm. Sizce doğru müdür hala inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?