Kızlar adetime 4gun kala bugün yaptıgım test. İste sonuc.inanayim mı bilmiyorum.
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.feryalnur seninkini okudum tam başladım ve ezan okunmaya başladı ne kadar güzel denk geldi Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.şimdi yatsıyıda kılıcam ve hepinize bol bol dua edicem arkadaşlar.moral herşeyin başı ve sayenizde çok mutlu ve huzurluyum beni düşünen ve dua eden birilerinin varlığını bilmek çok güzel....
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:28
tuanamasal:20
firarperest:30
oz_lem:20
feryalnur:30
nese77:20
asbelove:20
alaluna:20
kiraztepe:50
yehan:20
Kalan:55
sevgimeleğim
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
alaluna:30
rmzeynep:20
kiraztepe:50
nese77:30
Kalan:160
kiraztepe
nese77:20
Kalan:220
nisan_1986
Kalan:240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?