listeye ve okuduklarınıza baktım aksama baslıorum
rainbowcolors
oz_lem
firarperset
nese 77
asbelove
alaluna
yehan için
benim için de okursanız cok mutlu oliciiimmm
Rimelcim sıradaki arkadaşlar sevgimeleğim-kiraztepe-nisan bbu gece hangi arkadaşa kaç taneokuyabilirsin
Kızlar hepinize günaydın...ne güzel dualar okunmuş,okunuyor.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.ben çalıştığım için çok sık gelemiyorum topiğe.ama ben de akşama dua edicem...Ben dün doktora gittim adetimin 3.günüydü tahlillerim yapıldı.Güzel çıktı sonuçlarımklomen verdi 5 gün kullanıcam,3 gün sonrasında ultrasonla bakıcak yumoşlara Umarım bu ay artık güzel bir sonuç alırım....
AminnnKızlar hepinize günaydın...ne güzel dualar okunmuş,okunuyor.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.ben çalıştığım için çok sık gelemiyorum topiğe.ama ben de akşama dua edicem...Ben dün doktora gittim adetimin 3.günüydü tahlillerim yapıldı.Güzel çıktı sonuçlarımklomen verdi 5 gün kullanıcam,3 gün sonrasında ultrasonla bakıcak yumoşlara Umarım bu ay artık güzel bir sonuç alırım....
Günaydın canım.Klomen konusunu merak ediyorum.Herkeze veriliyor mu ? Tahlil sonuçların güzelmiş neden klomen merak ettim?
rmzeynep
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:28
tuanamasal:20
firarperest:30
oz_lem:20
feryalnur:30
nese77:20
asbelove:20
alaluna:20
kiraztepe:50
yehan:20
Kalan:55
sevgimeleğim
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:23
alaluna:30
rmzeynep:20
nese77:30
Kalan:140
kiraztepe
nese77:20
Kalan:150
nisan_1986
Kalan:170
feryal cnm durumun nedir.Bugün regl günü belirti falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?