amin tatlım cümlemizinkinı.valla daha iki yıl daha beklicez bana da çok zor geliyo kaç kere okulu bırakcak oldum ama sabrediyoruz ışte napalımsen neresindensn
son günlerde çok fazla düğün oluyo onları gördükçe moralim bozuluyo canım bizde kurduğumuz hayalleri gerçeklestırebilsek artık diye üzülüyorum
aynı durum bizdede var canım bende heves ediyorm ama mecbur beklemek zorundayız( Erkek arkadaşım askerliğini yapıp gelicek bizimkilerde sorun çıkaracaklar amaa nasıl olacak bilmiyormmmm ((
amin tatlım cümlemizinkinı.valla daha iki yıl daha beklicez bana da çok zor geliyo kaç kere okulu bırakcak oldum ama sabrediyoruz ışte napalımsen neresindensn
son günlerde çok fazla düğün oluyo onları gördükçe moralim bozuluyo canım bizde kurduğumuz hayalleri gerçeklestırebilsek artık diye üzülüyorum
Kıyamam canım yaaa. Ama vardır bi hayır hiç bozma moralini kuzum, geç olsun güç olmasın inşallah tatlım benim.
Benimkide aralıkta yapalım diyo ben istemiyorum
Sanırım ben daha hazır değilim
Selam kızlarr , ne kaynatıyorsunuz bakiiiim
OOO Seninkide dayanamıyor artık anlaşılan tatlım
OOO Seninkide dayanamıyor artık anlaşılan tatlım
Son olan tartışmada sanırım kıymetimi anladı kzum
Öne aldıkça alıyo tarihi
Yarın evlenelim der diye korkuyorum artık
Nasılsın kuzummm
1 ay mıkız senin daha 5 6 ayın yok muydu yeni gelişme mi var :44:
Tartışmak öyle oluyor ya, benim bir arkadaşımda da aynısı olmuştu
Ha ha , sen ne zaman istiyorsun diyeceğim ama bence kafan zaman konusunda karışık gibi ...
Ay nisan iyiydi yaa
Aralık diyooo ama donucak bitaraflarım
Bilemiyorum nasıl olucak
Ayyyy kasım mııııı
Çooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmmm yaaaaaaaaaaaa
HArikaaaa valla hadi hayırlısı olsun canımmmmmmmm
Eviniz eşyalarınız hazırmı kuzummmmm
Canım yaaa,,, Allah razı olsuuunnnn bende çok mutluyum da bi kesinleşsin yakında artıııııkkkk
Evimiz var , lojman şu an... Eşya az buçuk önceden orda kaldıgı için bir şey vardı ama ben oraya gitmeden düzeceğiz işte..zaten köy evi şu an o yüzden çok abartmayacağız eşyaları tatlımm
hehe , aralık çok da soğuk olmayabiliyor bazen canım , sen bilirsiiin
Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin canım.ailen bilmiyo mu henüz
Ay canım yaaa çok sevindim valla
Evet lojmansa pek harcama yapmayın canım biriktirin kendi evinize çıkarken düzersiniz inşallahh
İstediğim mekan açıktı ama sanırım olamıycak gerçi biseyler ayarlarım ben minikim ama bakalım
Patlatabilir heran bi süpriz
inşallah vardır sabretmekten baska çaremizde yok zaten canım.Kıyamam canım yaaa. Ama vardır bi hayır hiç bozma moralini kuzum, geç olsun güç olmasın inşallah tatlım benim.
Benimkide aralıkta yapalım diyo ben istemiyorum
Sanırım ben daha hazır değilim
bende 3 e gectim 4. yılımızdayız canım seninle aynı tarihler yazıyo zaten düğün tarihindedayan canım dayan zaman çok olunca oyle oluyor. benimde 2 sene var bazen olacak mı acaba diyorum bazen olacak eminim hayırlısıyla diyorum okulu bırakıyorum ben tamam dedim kaç kere ama diye diye hazırlığı okudum 1 bitti 2 bitti 3.sınıf oldumbu saatten sonrada zor gibi neyse hayal edilen şeye geç kavuşulunca daha kıymetli olurmuş derler elbet bu günlerde geçecek kaç yıldır çıkıosunuz bilmem ama ben 4 sene nasıl geçti anlamadım
ne güzel ya bizimde böle bi mucize olsa keske en azından bi yıl öne alınsa :)
Daha tam kesin olmadan söylemeyeyim dedim ama evet son gelişmeye göre kasım düşünülüyooorrr
Nişanlımın tüm akrabaları bulgaristanda yaşıyorlar , ve şubat kar yağarsa gelemeyebilirler filan diye kayınpederim erkene alalım dedi, benimkiler de kabul etti , bir şeycik daha var , onun da kesinliği oldu mu düğün kasımda tatlım
Sizde kavuşacaksınız merak etme , bende çok yaşadım o duyguyu , ayrı kalmak , okulu bırakmak vs... ah canım benim anlıyorum yani seni , dualarım sizlerle
Amin canim.Biliyor benim ailemde onum aileside biliyor istemeye gelmek istiyolar zaten bizimkiler istemiyor surekli bahaneleri var bizde isteklerini yerine getirmeye calisiyoruz ama beni bunaltiyorlar yoruldum artik...
niye istemiyolar acaba canım askerden gelmesini istiyolrdr belki önce
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/647900-bendemi-sorun-var.html burda bahsettim biraz canimm nie istemediklerini( sinirlerim bozuk
Kızlar... merahabalar.. bende aranıza katıldım..
Ben daha yeni mezun oldum sevgilimde öyle.. Şuan Alese hazırlanıyor. Öğretim görevlisi olabilmek için .. Olunca hemen isticem seni diyo ama.. Benimkiler hiç düşünmüyo daha böyle şeyler.. Erken diyolar
Ama ben evlenmek istiyorum bi an önce.. Pff. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?