- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
bak canım bak benm bir tane beğendiğim yemek takımı var ama alamam 2,700 tl fyatı ,o yüzden kütahyaya bakıyorum beğendiğim modeli gidip alacağım . yoksa öbür türlü bernardo sitesine girer o yemek takımına ben bakarım yemek takımı bana bakar artık
geçti gitti canım önemi yok o anda öyle yazdım
bu aralar inanlmız sıkılıyorum işyerinde sıkıntılar,problemler,stres .maddiayt bakımından da sıkıntıdayım off offf hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum odama kapanıp uyuyup kalkmak istiyorum sadece..
Boşalttım kuzum
Evet dantelli prenses seviyorum.. Ama bulabilecek miyim... Yaklaşık 2 hafta sonra ıspartaya gidiyorum... boş bir zamanda hemen izmire gideceğim işte... gelinlik bakmaya.. Nasıl olacak , o an hemen beğenebilecek miyim vs vs... Aklım karmakarışık oldu bitanem
Kafamda deli sorular
Oyyy teşekkür ederiim canım benim , sende öyle oluursuuun
bak canım bak benm bir tane beğendiğim yemek takımı var ama alamam 2,700 tl fyatı ,o yüzden kütahyaya bakıyorum beğendiğim modeli gidip alacağım . yoksa öbür türlü bernardo sitesine girer o yemek takımına ben bakarım yemek takımı bana bakar artık
bu aralar inanlmız sıkılıyorum işyerinde sıkıntılar,problemler,stres .maddiayt bakımından da sıkıntıdayım off offf hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum odama kapanıp uyuyup kalkmak istiyorum sadece..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız:)
Merhaba canım , tanışmadık herhalde , esma ben :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız:)
Bulurum nasipse inşaAllah canım benimbulursun canım bulursun..
koskoca izmirdede bulamazsan düşün ben neyleyiim
inşallah herşey gönlünüze göre olur canım ya, halen şoktayım
hoş geldin canım
iyi diyelim iyi olsun,seni sormalı
Benim haberim yok olanlardan , üzülme sakın.... tatlım beniim...
bulursun canım bulursun..
koskoca izmirdede bulamazsan düşün ben neyleyiim
inşallah herşey gönlünüze göre olur canım ya, halen şoktayım
canım havalardanda oluyo,bir güneş,bir bulut..
bende geçen hafta dışarı adımımı atmak istemiyodum.
Streste ayrı vuruyo insanı..
Napalım canım elimiz ayağımız tutsunda tek dert bunlar olsun
Merhaba canım , tanışmadık herhalde , esma ben :)
Bulurum nasipse inşaAllah canım benim
Haklısın kuzucum benim haklısın...
amin amiiin , oyyy şoktan çıkman için düğünüme gelmen lazım
canım bişey olmadı sadece o anda öyle dün ayrılacağım galiba diye yazmıştım bişey olmadı ..saol yinede canım
olabilir canım işyerindeki stres gerginlik beni inanılmaz etkiliyor ..
maalesef öyle ama işte canına tak ediyor bazı şeyler maalesef ki.
kızlar sizin sevgiliniz cep telefonunuzu alıp rehberinizdeki erkekleri sildi mi?
benim sevgilim dün aldı telefonu bu kim diye sorup sildi ,ver şu telefonu dedkçe vermedi facede sinir olduğu şahıslar vardı hiç srmadan direk sildi.
bunun böyle yapması çok sinirlendiriyor beni..
Hoş geldin canım nasılsın?
zaten benim sevdiceğin düğün olayından sonra zorla kendimi davet ettirmeye hazırım herhangi bir düğüne, hiç düşünmem gelirim he
zaten benim sevdiceğin düğün olayından sonra zorla kendimi davet ettirmeye hazırım herhangi bir düğüne, hiç düşünmem gelirim he
sildi canım.
aslında ondan önce ben silmiştim onun telefonundakileri, e oda doğal olarak sildi.
Face'te silmişti hepsini benden habersiz, kızsam kızamamıştım, kızarsam yanlış anlar değeri mi var senin için diye.
Şükürki kapattım face, onda yoktu zaten, çok şükür rahatız şimdi.
ne geliyosa başa bu teknolojiden geliyo:117:
ben geldiiiiimm
amaniiiiinn
enişte beeey hızlı çıktıı
aslında bir yandan kavuşmak evet güzel canım ama adı üstünde kış ya,nisandan sonrası daha rahat oluyo sanki düğün için:44:
gerçi ocaktada yapsan Allahın işi sıcacık olur hava ama..
ne zaman nasipse o zaman kavuşun inşallah canım
çok sevindim gerçekten canım benim
sanada kocammaann bir amaniiinn
nasipse gidiyor bizim esmamızz
aslında güzel düşünmüş kp , gerçekten zor olur gitmek burdan oraya.. ama sen alt üst olmuşsundur canım ya, ben senin yerinde olsam stresten kendime gelemezdim herhalde:111:
kuzum benide alsınlar düğüne giderken,bende geleyimbak heves ettim şimdikk
işte budur diyorum noktayı koyuyorum yüzünde güller açtırmış yaa vallahi bravo
Ah canım benim de mekan açıktı düşündüğüm şimdi kapalıya gidip baktım , orası olacak , çok da dert etmiyorum ben salondur filan :)
ve dediğin gibi canım benim şu an çok abartmamayı düşünüyoruz eşya konusunda, hem lojman hem köy , paramızı biriktirelim dediğin gibi nasipse sonra hayırlısıyla şehre gelelim
inşallah vardır sabretmekten baska çaremizde yok zaten canım.
ne zamandır nişanlısınız kuzum
bende 3 e gectim 4. yılımızdayız canım seninle aynı tarihler yazıyo zaten düğün tarihindesanırım seninkide okulun kapanma tarihi :))
ne güzel ya bizimde böle bi mucize olsa keske en azından bi yıl öne alınsa :)
niye istemiyolar acaba canım askerden gelmesini istiyolrdr belki önce
amin tatlım cümlemizinkinı.valla daha iki yıl daha beklicez bana da çok zor geliyo kaç kere okulu bırakcak oldum ama sabrediyoruz ışte napalımsen neresindensn
izmirdenim canım bakalım bir mani olmassa bizimde 2015 olacak inşallah
Ayyy canım arkadaşım burdaydı yazamadım , ama kk bir yandan açıktı
Nasip bu işler canım , belli mi olur ki , benimki hiç planda programda yoktu canım, seneyeydi düğünüm düşün
Kuzuşuumm , gelebilirsen ne güzel olur aslında yaaa
Çok mutlu olurum inaaann...
Ayy evet amanin ki ne amanin,,, nişanlanınca noldu bize böyle
Ve acayip stresteyim.. gelinlikle ilgili hiç bir fikrim yok:26:
Hıhı çooookkk hızlı çıktıı
Aile özlemi çekiyo benden daha fazla sanırım kıramıycam oonu ama birazcık burnunu sürtücem zor aldım kızı desin
Bugün konuşurken kış falan dinlemem istediğin mekanı yaza çeviririm dedi
Gelsin gidip konuşucaz zaten boştur diye düşünüyorum
Hangi deli kışın düğün yapar dışarda
Evettt canım yaaaa
Yüzümde gözümde heryanımda güller açtı kiiiii
Beklemiyorum ben yoldayım deyince bile inanmadım ki, gelince inandım
Deli çocuk
Evet tatlım en iyisi en güzeli bu olur, maddiyat çokta önemli değil gönüller bir olsun yeter ki
Ben bi kuru ekmeğide paylaşırım sevdiğimle
Biz daha nişanlı değiliz kuzum, 1,5 aydır birlikteyiz daha
Geçen ilk görüştüğümüzde tektaşını taktı Ailemin ve benim başım eğilmesin rahat olalım laf olmasın diye
Eylül sonu ekim gibi nişan yapıcaz canım
hayırlısı olsun tatlımamin tatlım cümlemizinkinı.valla daha iki yıl daha beklicez bana da çok zor geliyo kaç kere okulu bırakcak oldum ama sabrediyoruz ışte napalımsen neresindensn
izmirdenim canım bakalım bir mani olmassa bizimde 2015 olacak inşallah
valla ben pek tarihin öne alınacagna ihtimal vermiyorm sonucta okul varamann napalım hayırlısı canm
oo baya pahalıymıs gercekten benmde ucuz ama şık bişey bulmam lazım bizde cok fazla kullanılmıyo zaten nedense
baya hızlısınız nasıl karar verdnz hemen nişan yapmaya yıldırım aşkı herhlde yada önceden mi tanısıyodnz
hayırlısı olsun tatlım
Tanımıyoduk canım,
Biz tanıştık 2-3 gün telefonda sabahlara kadar konuştuk, daha sonra baktık düşüncelerimiz, hayattan bekletilerimiz hayallerimiz aynı. Herşeyide hazırdı, kendimizde hazırdık zaten. Girelim bi işe çünkü evlililik için bşladık biz. UZatmaya gerek yoktu. Nasılsa herşey var hazır neyi bekliycektik ki.
Öyleeee girdik bi yola canım, yıldırım aşkı diyelim
Aşkı bulmuşkende kaybetmemek lazım,
selam kızlar
bugün üzerimde bir kırgınlık halsizlik var nedendir bilemedim sanırım karadenizin hırçın fırtınası hasta edicek beni:2::2::2:
Geçmiş olsun canım yaa , sıkı sıkı giyin:119:
slmmmmm kızlarrr nasılsınızz ben hastayımm:44:
bende hasta olacağım canım elim ayağım buz gibi kansızım daa
dikkat et kendine bol bol c vitamini tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?