2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok sağol şekerim benimİnşAllah bitanem buram buram terliyorum.İlaçlar uyku yapıyor.mayışık mayışık duruyorum öyle.

Uyku yapmaz mı canım ya. Terle de atarsın inşallah biran önce iyi olursun

İnşallah hayırlısı olur canım ya... Ahh şu maddiyat zaten bizleri bekleten...

kızlaar şeker mi şeker bi kahvaltı takımı ile fincan seti aldım
çok mutluyummm

Çok sağol şekerim benimİnşAllah bitanem buram buram terliyorum.İlaçlar uyku yapıyor.mayışık mayışık duruyorum öyle.

canım bnm çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bırakma sakın.. birkaç gün içinde iyileştim demeni bekliyorum inşallah canım

çok mutluyummm

hayırlı olsun.. tekrardan, sağ salim kavuşman dileğiyle siparişine :))
ben de havlu seti aldım bayılarak :))

kızlar bu arada markafoni kargo indirimi isteyen varsa vereyim.. bugün kullanımlık... boşa giderse üzülcem ya.. 2 tane kullandım ben.. bi de r10 üyeliğiyle 146 tl lik ürünü 86 ya aldım

sağol canım kırık gelmesin başka bişi istemiyorummm
senin de havlu setin hayırlı olsunn
ben kendimi kaybedip bir de bornoz seti alacaktım ama düşüneyim biraz dedim almadım :)
ahh markafoni ihtiyacım olsaydı alırdım canım ama kotamı doldurdumm

sağol canımmm.. bu çeyiz işi resmen bağımlılık yapıyormuş.. bir başladım sürekli bir şeyler alasım geliyor.. şimdi yurtdışındayım, internet sitelerinden alıyorum, daha doğrusu annemi arayıp aldırıyorum sürekli.. bir de türkiye'de olsam gördüklerime de yapışcam.. bir yandan da almayayım, daha çok var 2014 e diyorum.. o zamana daha neler neler çıkar diyorum... az kaldı ama 2 ay sonra türkiye'deyim.. kesin hızlanır bu çeyiz alışverişi...

kızlar merhaba uzun aradan sonra çeyiz hazırlıklarıyla ve galiba söz hazırlıklarıyla geri geliyorum eğer sevdiceğim yaz okulunda okulu bitirip aralık celbinde askere giderse aralıktan önce söz olucak ilk ciddi adımımızı atıcaz ben çok istiyorum fakat korkularımda var fikirlerinizi almak istiyorum sizce askerden önce söz nasıl fikir ;?

senin gönlünden geçen nasılsa öyle olsun bence canım.. ben olsam isterdim herhalde askerden önce söz olmasını.. ama senin durumunu bilemiyorum, ne kadardır berabersiniz, ailesiyle bir muhabbetin var mı? varsa nasıl.. şimdi söz olunca ister istemez içli dışlı olacaksın.. belki sevdiceğin uzaktayken çok içli dışlı olmak istemeyeceksin sen vs.. çünkü bunlardan sıkıntı yaşayanlar oluyor.. ona göre içinden nasıl geliyorsa öyle yap sen..

çok mutluyummm

nasıl nasıl foto isterizzzz

izmir perim bu arada dediğin gibi bekledim ben sonra kendiliğinden devam etti gene kahve makinesi, iyi ki makineyi götürmeden önce sana söylemişim. sağol valla

merhaba edss bn gzde bnde askerden önce nişanlandm şmdi nişanlım askerde hmde uzun dönem hç sıkıntısını çektinmi die sor hyr çekmedm heleki nişanlılık öle bşiki sihirli değnek gbi bütün problemlerimz nişanla çözüldü diorm ya hç zorluğunu gördünmü asla htta herşy çk dha kolay bile oldu birbrmzr dha kenetlenir oldk dha destek oldk kayınwalide kayınpederde çk önemli tbi onlarında nişanlın askerdeykn sna karışmıcklarına eminsen hiç düşünme derim bnmkiler hç karışmıo bna hçte öle bahsettkleri gbi askerden önce nişan zor olur yıpratır kaynana kayınpeder derdi olur nişanlın orda kafayı yer nişanlı giderse bla bla bla hç bşiye kulak asma sz kndinize güweniosanız gerisi bitti.

Sağol canım artık 6 yıla yaklaşıyoruz erkek arkadaşımla ailesiyle tanıştım hatta çok sevdim anneside babasıda çok şeker onlardan onay var zaten ilişkimize bizden de babam hariç herkes biliyor. Ben zaten sözlüyken ailesinin oturduğu şehirde pek olamıycam biz istanbul da oturuyoruz onlarda istanbulda ama ikimizde edirne de okuyoruz daha okul bitmedi benim 2 yılım var bu sene sonunda söz seneye nişan ondan sonra da düğün planımız ama kısmet :):) hayırlısı olur inşallah sevgilimde kararsız çünkü daha dersleri tam vermedi stresli birazcık

merhaba canım senin açından çok sevindim darısı tüm herkesin başına:) asla karışma gibi bir durum olcağını düşünmem çok modern insanlar aslında bizim kısa dönem şansımız var uzun dönem daha da zor ama ayrılığın her türlüsü can acıtıyor üstelik onla sürekli birlikte olmaya alışmışken nasıl ayrı kalacağımı düşünür oldum sözlü olsak diyorum askerdeyken sıkıntılı olcak malum ama kolayca laf ayrılığa gelmez hem de daha rahat oluruz rahat rahat yanına giderim ailesi işin ciddiyetinin farkında ama dahada farkında olur sonuçta 5 buçuk yıldır birlikteyiz şimdi oğlumun kız arkadaşı modundayken o zaman gelinimiz diyecekler .

kesinlkle bnm kaynanam nişanlı olmamıza rağmen oğlumun kız arkı modunda ama hç umrumda diil ztn bnada pek zararı yk bn ailemle nişanlımın we nişanlımla kndi ilişkime bakıorm we müthiş bşi nişanlı olmk yani en azından bzm flört zmnımıza kıyasla sihirli değnek gbi oldu yani demek istedğm hç düşünme sözlü nişanlı askerden önce zor olurmu die hçte zor gelmio bnm annemlerde çk kıyamet kopardı askerden önce olmz die nbişanlımın aileside bzmkilerde iiki şmdi olmş çocuklar çk mutlu dio mutluluğu erteleme edss'cim

yaaa resimmm istiyorummm .kim ne aldıysa eklesin azıcık .geçmişi okuyamadım kızlar nasılsınız ? nler yapıyor sunuz ?

çk iiyiz çk errescim kaç yıldır görmüodm sni nerelerdesn bn hç bşi almıorm ne zmndr yaa iice boşladm anca toparlıorm kndimi

haklısın cnm :) biraz pozitif olmak lazım bakıcaz artık zaman ne gösterecek ama ben istiyorum ailemlede etraflıca konuşmam gerekicek önce okul askerlik işi belli olsun o zmn belli olur ama ocak ayına kadar sözlü olucam inşallah :):)

oo gözdeeee seni gördüğüme çok sevindimm bir kaç yıl oldu görüşmeyeli herhalde napim yaa bildğin gibi değişiklik yok.kız napıyorsun paracıkları alsana adam gelene kadar bitir alacaklarını işte.şu ramazanda geçsin benimkini ikna çabalarım sonuç vericek vermek zorunda girmem lazım işe .o gelene kadar alabildiğin kadarını almam lazım off off çok para lazım çokkkk bunun içinde çoooook çalışmak gerek gözde çoook

çok mutluyummm

Güle güle kullan canım benim

2014 mü 2015 mi belli değil ama dayanamadım ben de geldim

Hoş geldin canımm

nasıl nasıl foto isterizzzz

izmir perim bu arada dediğin gibi bekledim ben sonra kendiliğinden devam etti gene kahve makinesi, iyi ki makineyi götürmeden önce sana söylemişim. sağol valla

Canım götürüceksen sen götür genede.
Tam yaklaşık 1 dk önce kahve yaptım Bu yazıyı da okuyunca gülümseme oldu bende de,
Canım eğer farklı bir hatasa ihmal etme.

Bende grip oldum malesef:2::2:
Aynen bu durumdayım:2::2:
Kendinize dikkat edin canlarımm

bnde anlamıorm tatlım bu para nereye gdio asgari ücretle anca bukdr oluo kız( hç bşi yapamıorm buara ztn aldğm maaş cep tel faturasına gdio artk hç tel kullanamıo bnmki akşmda nöbette oluo gün içinde cepten arıorm artk hep(( battım batttttıımmm yaparsın cnm arkadaşm bnmmm wala 2014 diil 2015 olsun düğün napalım artk

yaaa uzasın istemiyorum gözde artık çok sıkıldım.kız sürekli birilerini buluyorlar bana sanki arıyormuşum gibi işte nişanlı olsam hepsinin ağzı kapanırdı böyle çok zorlanıyorum.ben valla gündüz çok acil olmadıkça aramıyorum akşam 7 den sonra bdava ya öyle arıyorum ee çalışmayınca zor oluyor tabi.tatlım kenara atmaya çalış biraz .bn valla elime geçen 3 kuruşla hemen çeyize bir şeyler alıyorum.üst baş alamaya hasret kaldım valla

tatlım ben de 1 dk önce kahve yaptım, kalplerimiz birmiş yaa ve sönmedi bu kez. sürekli olursa gösteririm canım, şimdilik sorun yok
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendini çok yorma, havalar tam hastalık havası sürekli yapış yapışız, terimiz üstümüzde. günde kaç kere duş yapsak da halsizlik cabası.. çok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…