2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet canm çok tatlı kavgalar :) oh siz yemişsiniz askerliği ne güzel.benim essek sıpası zamanında gtseydi 4 senedir artık evlimi olurdum nişanlımı bilemiyorum tabi ki her şey kısmet ,vardır hayrı

Aynen öyle canımm o orda zorlanıyor, sen de burda. Beklemek de askerlik yapmak kadar zor. Tabi erkeklerimiz bunu anlamıyor zor olan bi tek onlarınkiymiş gibi davranıyorlar genelde. :))

Aynen canım yaa tek hareketle sallanan bir gelinlik :))) HAHAHa
Bizimki ailesi ve ailemde oynamayı çok sever ben nerden çıktım diye arada soruyorum :26:

evet canm çok tatlı kavgalar :) oh siz yemişsiniz askerliği ne güzel.benim essek sıpası zamanında gtseydi 4 senedir artık evlimi olurdum nişanlımı bilemiyorum tabi ki her şey kısmet ,vardır hayrı

Herşey gerçekten nasip kısmet.
Ben zorlamıştım askerlik başvursunu öyle yapmıştı :)
İyide yapmışım diyorum
Ama çok suçluluk duuymuştum giderken herkes ağlıyo birşey olsa kendimi asla affetmezdim

Ben aslında 5-6 yaşlarındayken kapı gıcırtısına oynardım.
Fotoğraflarım bile var, ellerimde ziller falan.
Ama büyüdükçe değişiyor demek ki insan, şimdi de öyle olabilmek isterdim..

bende okula devam et kısa dönem yap diye çok baskı yapmıştım ama bundada var hayır iyiki şimdi gitmiş ne bileyim .kımset :)

Aynen öyle canımm o orda zorlanıyor, sen de burda. Beklemek de askerlik yapmak kadar zor. Tabi erkeklerimiz bunu anlamıyor zor olan bi tek onlarınkiymiş gibi davranıyorlar genelde. :))
heh tamda dediğin gibi valla :)

liselere, üniversitelere, devlet dairelerine.. hatta şirketlere bile tatil o gün.. rahat olsun için o açıdan

Ben aslında 5-6 yaşlarındayken kapı gıcırtısına oynardım.
Fotoğraflarım bile var, ellerimde ziller falan.
Ama büyüdükçe değişiyor demek ki insan, şimdi de öyle olabilmek isterdim..

Elime mikrofon aalıp oynardım ben herkesin içindee
Yok yok insan insana benzer de bu kadan değil :)

bende okula devam et kısa dönem yap diye çok baskı yapmıştım ama bundada var hayır iyiki şimdi gitmiş ne bileyim .kımset :)

Tabiki canm kısmetten ötesi yok derler ya.

Ohh ne güzel canımmmmm. Benim yerime de gez. :))

Saol bitnem bakalımm bkalımm belki kuzenime gider kalırım ama bu durumda yer beni yanıma gelmiyon da gidiyon daa vır vırr vırr vırr

liselere, üniversitelere, devlet dairelerine.. hatta şirketlere bile tatil o gün.. rahat olsun için o açıdan

Doğrudur cnm yıl okulda hep tartışma konusuydu ve biz okuldaydık diye hatırladım ama demekki 24 nisan içindi ayy çok mutlu oldum

Son düzenleme:
GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1023
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/678
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 647
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 730
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 773
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1062
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 629
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 625
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 662
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1087
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1139
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 11337

cesurcvcv im sen hissettin mi
Manisa merkez miş.
4,6 ve derinlik 5,4 bizi fena salladı valla

yk gizemcim hissetmedm bn bzm fbrkadada inşaat wr onların sarsmasından hissetmedm heralde:)) yksa çk hassasımdır o konuda hissederm hmn oralarda bşi yk dmi akrabaları arayalım bakalım

geçmiş olsun canım

Saol canım benim çok teşekkürler. Yine ara ara sallıyor ama 2,5 falan oluyor aman olsun o kadar az olsun kırılsın,

yk gizemcim hissetmedm bn bzm fbrkadada inşaat wr onların sarsmasından hissetmedm heralde:)) yksa çk hassasımdır o konuda hissederm hmn oralarda bşi yk dmi akrabaları arayalım bakalım

İyi canım sevindim senin adına.
Bizim ev çok kötü sallandı ya yatakta yatıyordum bir anda girdi .

Son 3-4 dk da hep deprem düşündüm inanır mısın. Olur mu diye. Şaka gibi böyle kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…