Tatlı kavgalar oluyor zaten özlem sıkıştırdığı için masum kavgalar. İçinde bulunuca çok üzülüyoru sıkılıyoruz ama olsun.
Herkes kaldıramaz kesinlikle. Bağlılığımızın da göstergesi oluyor aslında.
Napalım okulumuz vardı bizim de aaa
hiç sorma canım ya .askerdeyimde öylede böylede ya tamam şartlar zor ağar ama bizde burda gülüp oynamıyoruz yanii .ona nekadar zorsa banada onunki kadar olmasada zor ... ya sağlık olsun sağlığı yerinde olsun geçerrr bunlar
Benim de öyle valla Gizemimm
Çok utanıyorum, ama oynamakta istiyorum öyle kaldım yani ortada.
Şimdi evde utanıyorsam düğünde kesin utanırım ama herkes oynayacak kendi düğünümde ben de oynamalıyım.
Gelinlikle belki çok oynamak gerekmez, sallansakta oynuyormuş gibi gözükebiliceğimiz bir gelinlik seçelim biz.
evet canm çok tatlı kavgalar :) oh siz yemişsiniz askerliği ne güzel.benim essek sıpası zamanında gtseydi 4 senedir artık evlimi olurdum nişanlımı bilemiyorum tabi ki her şey kısmet ,vardır hayrı
Aynen canım yaa tek hareketle sallanan bir gelinlik :))) HAHAHa
Bizimki ailesi ve ailemde oynamayı çok sever ben nerden çıktım diye arada soruyorum :26:
Herşey gerçekten nasip kısmet.
Ben zorlamıştım askerlik başvursunu öyle yapmıştı :)
İyide yapmışım diyorum
Ama çok suçluluk duuymuştum giderken herkes ağlıyo birşey olsa kendimi asla affetmezdim
Aynen canım yaa tek hareketle sallanan bir gelinlik :))) HAHAHa
Bizimki ailesi ve ailemde oynamayı çok sever ben nerden çıktım diye arada soruyorum :26:
Herşey gerçekten nasip kısmet.
Ben zorlamıştım askerlik başvursunu öyle yapmıştı :)
İyide yapmışım diyorum
Ama çok suçluluk duuymuştum giderken herkes ağlıyo birşey olsa kendimi asla affetmezdim
Akşama galiba dışarı çıkçam ben gene
heh tamda dediğin gibi valla :)Aynen öyle canımm o orda zorlanıyor, sen de burda. Beklemek de askerlik yapmak kadar zor. Tabi erkeklerimiz bunu anlamıyor zor olan bi tek onlarınkiymiş gibi davranıyorlar genelde. :))
Çok şanslısınız canım yaa :)
Pazara gelmesi avantaj :)
Belkim nişanı bende 21 ya da 22 nisan istiyorum nişanlılığı kısaltmak adına :)
23 tatil mi oluyordu liseler de de?
Sankim okul oluyordu yaa:26::26:
Ben aslında 5-6 yaşlarındayken kapı gıcırtısına oynardım.
Fotoğraflarım bile var, ellerimde ziller falan.
Ama büyüdükçe değişiyor demek ki insan, şimdi de öyle olabilmek isterdim..
bende okula devam et kısa dönem yap diye çok baskı yapmıştım ama bundada var hayır iyiki şimdi gitmiş ne bileyim .kımset :)
Ohh ne güzel canımmmmm. Benim yerime de gez. :))
liselere, üniversitelere, devlet dairelerine.. hatta şirketlere bile tatil o gün.. rahat olsun için o açıdan
Elime mikrofon aalıp oynardım ben herkesin içindee
Yok yok insan insana benzer de bu kadan değil :)
Aynen canımm benimm ya bu kadar olur yakında kesin ikiz çıkıcaz biz.
Deprem son günlerde izmiri sallıyor hadi hayırlısı depremle yataktan fırladım biraz önce.
GÜnaydınlar bu arada
cesurcvcv im sen hissettin mi
Manisa merkez miş.
4,6 ve derinlik 5,4 bizi fena salladı valla
geçmiş olsun canım
yk gizemcim hissetmedm bn bzm fbrkadada inşaat wr onların sarsmasından hissetmedm heralde:)) yksa çk hassasımdır o konuda hissederm hmn oralarda bşi yk dmi akrabaları arayalım bakalım
İyi canım sevindim senin adına.
Bizim ev çok kötü sallandı ya yatakta yatıyordum bir anda girdi .
Son 3-4 dk da hep deprem düşündüm inanır mısın. Olur mu diye. Şaka gibiböyle kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?