2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim.. biraz korka korka koymuştum fotoları :18: canım ama bunlar hem çok uygundu hem de o kadar çok beğendim ki tutamadım kendimi :) ben de kırmızıyı mutfakta çok severim ama ben belirli renkler olsun istemiyorum.. rengarenk bir mutfak istiyorumm bnm annem de daha erken olduğunu düşünüyor ama bunu görünce o da almamı istedi.. ben de yavaş yavaş sindire sindire alma taraftarıyım... annem de ikna oldu hemen hemen ben bu bitsin devam edicem.. daha durmayı düşünmüyorum çünkü çok çeşitli bi mutfağım olsun istiyorum

harmonyyim kahvaltı takımın o kadar şeker ki kahvaltıdakileri yemek yerine o porselenleri yiyesi gelir insanın yaa
fincan takmına da ayrca bayıldım çok şık sade bi tercih olmuş bebeğim eniştemle iyi günlerde kullanın

sedefmm bitanem seninle konuşmayı özlemişimmm çok teşekkür ederim kuzum çok sevindim valla :) evettt çileklerini sevdim en çok zatennn hiç kahvaltı yapmasam da bunları izler doyarım benn daha güzelleri senin olsun bitanem teşekkür ederimm

aslında renkli eşyaları ben de seviyorum pembeler, lilalar, turkuvazlar ama bazı parçaların takım olması da hoşuma gidiyor :) şu an elimde olan tek çeyizim annemin yıllar önce antepten aldığı fincan takımı bir de ahşap boyama kursunda el emeği kendimin yaptığı söz tepsisi, anahtar dolabı ve gitar şeklinde cdlik var

tabiki ben de çok isterim sohbet etmek tanışmak kaynaşmak

Kaç yıldır birliktesiniz canım neler yaparsın anlat bakalım

Canım kahvaltı takımın gerçekten çok hoş renkleri desenleri...
Fincan takımında çok zarif çok beğendimm:)
Güle güle kullanmanız nasip olsun inşallah canım

bwnim 2 haftam var 2 hafta sonra evli barklı oluyorum inşallahh

İnşallah Darısı başımıza.
Ömrünüz boyunca sağlığınız huzurunuz evinizden eksik olmasın inşallh. Ömür boyu mutluluklar dilerim...

İyi akşamlar canlar

Kaç yıldır birliktesiniz canım neler yaparsın anlat bakalım

İyi akşamlar canlar

yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz benim ailemden babam dışında herkes biliyor ilişkimi onun babası da biliyor ben elazığda okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene son senem o da istanbulda hukuk okuyor ve malesef okul uzattı ilerde istanbulda yaşamayı düşünüyoruz ben bu sene kpss çalışıyorum ve istanbul yazmayı düşünüyorum

uyku tutmayınca tekrar geldim :) yok canım tanışmamıştık ben bu bölüme yeni yazmaya başladım başlığı görünce tam benlik diye düşündüm
Hoş geldin aramıza canım benimm, kısa sürede kaynaşırsın sayfamıza, inşallah hep bizimle olursun bu süreçte.
fikirlerinizi yazın nolur kızlar
ben aşık oldum bunlara bir de sudan ucuza aldımm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzz

Canımm çok ciciler, çok beğendim. :))
Güle güle, iyi günlerde kullanın inşallah.

İnşalllah hayırlısı olsun canım.
Mutluluğunuz kat ve kat artsın .
İkinizinde okuduğunuz meslekler çok güzel canım. İnşallah güzel yerlere gelirsiniz,
Kız Babaları en son duyarmış zaten :)) Annenler falan biliyorsa hiç kendine dert etme canım kpss ye sıkı çalış.
BU arada çok memmun oldum :)

Simgemm seni gördüm ama sen yavaştan çıkıyorum uyumaya çalışcam :2:
Çok öpüyorum seni kendine dikkat et.

Kendinize dikkat edin canlar

uyku tutmayınca tekrar geldim :) yok canım tanışmamıştık ben bu bölüme yeni yazmaya başladım başlığı görünce tam benlik diye düşündüm
Hoş geldin aramıza canım benimm, kısa sürede kaynaşırsın sayfamıza, inşallah hep bizimle olursun bu süreçte.
fikirlerinizi yazın nolur kızlar
ben aşık oldum bunlara bir de sudan ucuza aldımm
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzz

Canımm çok ciciler, çok beğendim. :))
Güle güle, iyi günlerde kullanın inşallah.

Gizemimmm nasıl oldun canım benimm inşallah iyisindir, tamam tatlım uyu güzelce dinlen, çoook öpüyorumm, iyi geceler canımcımm.

internete girme imkanım olduğu sürece burdayım ama elazığdayken pek gelebilceğimi zannetmiyorum arada uğrarım okul bittiği zaman ise burdan ayrılmam

internete girme imkanım olduğu sürece burdayım ama elazığdayken pek gelebilceğimi zannetmiyorum arada uğrarım okul bittiği zaman ise burdan ayrılmam

Haklısın canım okullar açılınca zor oluyor nete girmek, ama bitince inşallah hepimiz bol bol burda oluruz. Hangi bölümü okuyordun canımm?

Haklısın canım okullar açılınca zor oluyor nete girmek, ama bitince inşallah hepimiz bol bol burda oluruz. Hangi bölümü okuyordun canımm?

okul öncesi öğretmenliği ordaki evimde net yok malesef ve bir de son senem olduğu için kpss çalışmak zorundayım

okul öncesi öğretmenliği ordaki evimde net yok malesef ve bir de son senem olduğu için kpss çalışmak zorundayım

Anladım canımm sağlık olsun, inşallah okulunu bitirip KPSS'yi kazandığın zaman bol bol girersin, şimdiden başarılar canımm gönlüne göre olsun inşallah.

Bu arada ben çıkıyorum canımm kusuruma bakma olur mu? Yine görüşmek üzere canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…