2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de büyük ihtimalle 2014 te gelin olacam. Gerçi şuan koca adayı yok. ama ne diyolar sen evrene siparişi ver evren sana geri dönüş yapar bi kaç aya kadar koca adayını bulsam, 1 sene flört yeter, sonra da düğünü yaparız allahın izniyle..

Allah gönlüne göre versin canım okuyor musun çalışıyor musun, kaç yaşındasın

aa kuzum kahvaltı etmemek yok, zaten zayıfcacıksın valla ben de seni çok özledimmmm yaa kpss çalışmaya başladım, kpss topiği açtım, kk ya girdiğimde oraya giriyorum genelde, buralara pek uğrayamıyorum.
bu arada ben de çeyizime bunu aldımmm

Eki Görüntüle 486399

bi de kızlar sanırım benim söz 10 haziranda olamıcak, çünkü o gün benim mezuniyetim olabilir. daha kesin belli değil ama eğer mezuniyetim o gün olursa söz olamaz. hangi birine heyecanlanacağımı şaşırırım valla 10 hazirandan sonraya atsak temmuzda kpss var, herhalde sözümde mutfakta test çözerim kpssden hemen sonra da ramazan başlıyo o zaman hiç olmazzz.. onurla okullarımız 31 mayısta bitiyomuş. finallerden önce tanışma faslı yaparız, finaller bittiği gibi de 10 haziran gelmeden söz yaparız dedi ama bakalım kısmet

2013 kpss öğretmen adayı ve 2014 gelini kendime çok benzettim de bir an :) hakkında hayırlısı olsun canım o tarih yaklaştığında taşlar daha çok yerine oturur:)

2013 kpss öğretmen adayı ve 2014 gelini kendime çok benzettim de bir an :) hakkında hayırlısı olsun canım o tarih yaklaştığında taşlar daha çok yerine oturur:)

aa kader arkadaşımmm çok sağol, evet önceden plan yapmak iyi değil zaten ama napalım kurduğumuz hayaller biz anlamadan plana dönüşmüş oluyor şimdilik zamana bıraktık, hayırlıysa olsun zaten

aa kader arkadaşımmm çok sağol, evet önceden plan yapmak iyi değil zaten ama napalım kurduğumuz hayaller biz anlamadan plana dönüşmüş oluyor şimdilik zamana bıraktık, hayırlıysa olsun zaten

insan ister istemez hayal kuruyor plan yapıyor ama zamanı gelince belirsizlikler ortadan kalkıyor ben de sevgilim okulu uzattığı için gelecek yaz ağustos eylül gibi nişan ondan sonraki yıl okulu bittikten 2 ay sonra da düğün düşünüyorum ama bakalım kader kısmet hayaller de olmasa beklemek çok daha zor

aaa kuzum ama bu çok tatlıııı daha önce de bi yerde görmüştüm bayılmıştım buna güle ügle kullanc bitanemm tmm tmm ben kahvaltımı yaparım sen kızma yeter ki bebeğim zaten ikimiz de zayıfız ben iyice zayıfladım ramazanda..:)biliyorum kuzum bu sene kpss var sen ona yoğunlaş hele bi öğretmen ol, o zaman konuşuruz bol bol arkidişimm kuzum madem öyle siz de finalleriniz bitince mezuniyet olmadan yaparsınız sözü... tarih birkaç gün oynar bişicik olmaz :) ikisinie de bol bol heyecanllanırsın bitanem heyecanlanılmayacak şeyler değil ki kısmet, hayırlısı bitanem

hoşgeldin canım :) tabii ki evrene yollayalım pozitif enerjimizi, istediğimiz gibi olsun inşallah

Bende hastayim suna almk istiyorum cok bklm nzmna kismt olck. Nkdr ve nerdn aldin ttlim sormasi ayip

Allah gönlüne göre versin canım okuyor musun çalışıyor musun, kaç yaşındasın

inşallah canım.. ben ingilzce öğretmeniyim atama bekliyorum kuzum.. önce iş.. sonra koca inşallah.. aile kurmak ve anne olmak istiyorum. 25 yaşındayım.. sen nişanlı mısın ?

hoşgeldin canım :) tabii ki evrene yollayalım pozitif enerjimizi, istediğimiz gibi olsun inşallah

2 kez nişanlanıp ayrıldım artık yoğurdu üfleyerek yiyecem bi de arayı çok uzatmicam canım.. çok inanıyorum düzgün biri çıkacak karşıma.. çok gözyaşı döktüm mutlu olmayı hak ediyorum. hepimiz ediyoruz gerçi öyle değil mi..

haklısın canım kısmt bu işler de tabii vardır senin de bi kısmetin bi yerlerde demek ki daha zamanı gelmemiş... konunu biliyorum az çok okumuştum.. hakkında en hayırlı olanı versin Allah canım... her sıkıntının sonunda vardır bi ferahlık.. tabii ki hepimiz hak ediyoruz ama bi de zaman geçse

inşallah canım.. ben ingilzce öğretmeniyim atama bekliyorum kuzum.. önce iş.. sonra koca inşallah.. aile kurmak ve anne olmak istiyorum. 25 yaşındayım.. sen nişanlı mısın ?

yok canım daha nişan olmadı inşallah 2012nin yazında düşünüyoruz bir meslektaş daha :) ben de okul öncesi öğretmenliği son sınıftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…