bugün benim doğum günüm canım annemler gece süpriz dığum günü yapınca uğrayamadım
cnm doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu güzel yıllara
tepsini de çok beğendim benn
el emeği en kıymetlisi
Ben de büyük ihtimalle 2014 te gelin olacam. Gerçi şuan koca adayı yok. ama ne diyolar sen evrene siparişi ver evren sana geri dönüş yaparbi kaç aya kadar koca adayını bulsam, 1 sene flört yeter, sonra da düğünü yaparız allahın izniyle..
sedefmm bitanem seninle konuşmayı özlemişimmmçok teşekkür ederim kuzum çok sevindim valla :) evettt çileklerini sevdim en çok zatennn hiç kahvaltı yapmasam da bunları izler doyarım benn daha güzelleri senin olsun bitanem teşekkür ederimm
aa kuzum kahvaltı etmemek yok, zaten zayıfcacıksınvalla ben de seni çok özledimmmm yaa kpss çalışmaya başladım, kpss topiği açtım, kk ya girdiğimde oraya giriyorum genelde, buralara pek uğrayamıyorum.
bu arada ben de çeyizime bunu aldımmm
Eki Görüntüle 486399
bi de kızlar sanırım benim söz 10 haziranda olamıcak, çünkü o gün benim mezuniyetim olabilir. daha kesin belli değil ama eğer mezuniyetim o gün olursa söz olamaz. hangi birine heyecanlanacağımı şaşırırım valla10 hazirandan sonraya atsak temmuzda kpss var, herhalde sözümde mutfakta test çözerim kpssden hemen sonra da ramazan başlıyo o zaman hiç olmazzz.. onurla okullarımız 31 mayısta bitiyomuş. finallerden önce tanışma faslı yaparız, finaller bittiği gibi de 10 haziran gelmeden söz yaparız dedi ama bakalım kısmet
2013 kpss öğretmen adayı ve 2014 gelinikendime çok benzettim de bir an :) hakkında hayırlısı olsun canım o tarih yaklaştığında taşlar daha çok yerine oturur:)
aa kader arkadaşımmmçok sağol, evet önceden plan yapmak iyi değil zaten ama napalım kurduğumuz hayaller biz anlamadan plana dönüşmüş oluyor şimdilik zamana bıraktık, hayırlıysa olsun zaten
aa kuzum kahvaltı etmemek yok, zaten zayıfcacıksınvalla ben de seni çok özledimmmm yaa kpss çalışmaya başladım, kpss topiği açtım, kk ya girdiğimde oraya giriyorum genelde, buralara pek uğrayamıyorum.
Eki Görüntüle 486399
bi de kızlar sanırım benim söz 10 haziranda olamıcak, çünkü o gün benim mezuniyetim olabilir. daha kesin belli değil ama eğer mezuniyetim o gün olursa söz olamaz. hangi birine heyecanlanacağımı şaşırırım valla10 hazirandan sonraya atsak temmuzda kpss var, herhalde sözümde mutfakta test çözerim kpssden hemen sonra da ramazan başlıyo o zaman hiç olmazzz.. onurla okullarımız 31 mayısta bitiyomuş. finallerden önce tanışma faslı yaparız, finaller bittiği gibi de 10 haziran gelmeden söz yaparız dedi ama bakalım kısmet
Ben de büyük ihtimalle 2014 te gelin olacam. Gerçi şuan koca adayı yok. ama ne diyolar sen evrene siparişi ver evren sana geri dönüş yaparbi kaç aya kadar koca adayını bulsam, 1 sene flört yeter, sonra da düğünü yaparız allahın izniyle..
Bende hastayim suna almk istiyorum cok bklm nzmna kismt olck. Nkdr ve nerdn aldin ttlim sormasi ayipaa kuzum kahvaltı etmemek yok, zaten zayıfcacıksınvalla ben de seni çok özledimmmm yaa kpss çalışmaya başladım, kpss topiği açtım, kk ya girdiğimde oraya giriyorum genelde, buralara pek uğrayamıyorum.
Eki Görüntüle 486399
teşekkür ederim canım altıncıcadde.comdan 114 tlye aldım
Eki Görüntüle 485874 Eki Görüntüle 485873
bu da yine el emeğim söz tepsimin resimleri umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 485874 Eki Görüntüle 485873
bu da yine el emeğim söz tepsimin resimleri umarım beğenirsiniz
Allah gönlüne göre versin canımokuyor musun çalışıyor musun, kaç yaşındasın
hoşgeldin canım :) tabii ki evrene yollayalım pozitif enerjimizi, istediğimiz gibi olsun inşallah
Cok iyiymis fiyat ya. Hangi marka bu tatlim?
2 kez nişanlanıp ayrıldım artık yoğurdu üfleyerek yiyecem bi de arayı çok uzatmicam canım.. çok inanıyorum düzgün biri çıkacak karşıma.. çok gözyaşı döktüm mutlu olmayı hak ediyorum. hepimiz ediyoruz gerçi öyle değil mi..
inşallah canım.. ben ingilzce öğretmeniyim atama bekliyorum kuzum.. önce iş.. sonra koca inşallah.. aile kurmak ve anne olmak istiyorum. 25 yaşındayım.. sen nişanlı mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?