2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

NASIL BİLMYİORSUN ilk braya yazdığımda konusstuk senle.listede ismm olması lazım

anaaaaaa doru yaaa :26: cnmmmmmm bitanemmmmmmm özür ama bn bugün çk kötüyüm biliosn boşluğuma gelmş resmen erkanımı getirin bnaaaaaaaaaaaaa

Benim adımda gözdee Bende asker yareni olucam aralıkta 2014 tede evlendikmi tamamdır

eneeeeee şuna bkkkkkkk adımzda kadermzde bir olck kız bnmki 2015te olabilir ama şaibeli her nekdr nişanlı olsakta maddi engellerimz var ayyyyy sna kıyamm çk zor asker beklemk kndini hazırla çk zor ama zmn geçio bi şekilde inan yarısı btti bzm erresle öle böle tmmlıcaz hayallere sığınıorz bide burda birbirimize kk dostları olarak

özür dilenecek bir şey yok kuzum benimmm ya yapma bnimde ağlayasım geliyor gözdee yaa

özür dilenecek bir şey yok kuzum benimmm ya yapma bnimde ağlayasım geliyor gözdee yaa

gitmicm bn bidha yaa bütün dnyam alt üst oldu dengem bozuldu hytım karardı ndn böle oldm yaa sanki ilk defamı gdiorm her ayrılık brz dha zor gelio artk konuştm şmdi erkanla boynu bükük kaldm dio

gitmicm bn bidha yaa bütün dnyam alt üst oldu dengem bozuldu hytım karardı ndn böle oldm yaa sanki ilk defamı gdiorm her ayrılık brz dha zor gelio artk konuştm şmdi erkanla boynu bükük kaldm dio

banada her çarşı sonrası koyuyor ya çok zor.hadi unutalım yaa bırak şimdii

offf çk dertli bi hayatım var ama erres nişamlım asker kaynanam kayınpederm ayrı dertberbat bi işim var nası bi hayat bu nası bi bohem

İSYAN YOK sakın.şükredeceğin okadar çok şey var ki onları düşün.ya olmasalardı ?

Bizimde maddi engellerimiz var malesef aynen 2015 te olabilir , askerliği atlatalım da aralık 15 te asker uğurlucam uğurlayabilirsem

Bizimde maddi engellerimiz var malesef aynen 2015 te olabilir , askerliği atlatalım da aralık 15 te asker uğurlucam uğurlayabilirsem

uğurlarsıııııııınnn en kötüsü o garajdaki ayrılma anı onu atlattıktn snra zmn geçer ne ddğimi o sahneyi yaşadktn snra anlarsn orda ayrılabilirsen artk sni hç bişi öldürmz korkma

Ay şenlenmiş burası
Bende varım bende varımmm
Ne sevdiceğim askere gitti ne okul bitti
inşallah ağustosta gidicek şubatta gelicek sonra söz nişan 2014 ağustosunda yeniden doğucam
6 ay içinde nasıl olucak söz nişan tanışma bilemiyorum ama tarihimiz kesin

kızlarrrrrrrrrr neler okudum neler bz hep nikah düğünde olsun die hayal ettk ama o ne yaaa nikah memurunu düğüne getirmk içn 400 500lira para yatırıomşsn (manisada 480liraymış bu fiyat güvenlkteki ark yeni evlendi ondan öğrendim) 70 80lira nikah cüzdanı için 30lira gbi raporlar için para ödüomuşsun sonra nikah memurunada nikahtn sonra bahşiş veriomşsn 100lira gbi bişi bunu birinci ağızdan duydum bide ister burda ister nette araştırın herkes aynı şeyi sölüo bu ne yaaaaaa

O zaman bizde dügünde nikah yapmayız :) İyice soygunculuğa vurmuşlar işi

O zaman bizde dügünde nikah yapmayız :) İyice soygunculuğa vurmuşlar işi

bu ne gzde yaa tmm biliorm ayrı para aldıklarını çk aldklarınıda biliorm ablam evlendğnde sene 2000 300lira almışlardı herşy içindeydi bi nikah memurunu evden gdip almştk o vardı ve snradan kalktı dendi bide gzdem aklında bulunsun 6 7ay önceden falan gdio rezervasyon yaptırmk gerekiomş yksa kalmıomş yer hç naparz snra aman allahımmmmm kızzzzzz düğünde olsn yaaa duvağını kaldırıp öpsün alnından ama çk pahalı değişken duygular içersindeyim

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/953
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/590
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 568
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 651
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 695
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 964
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 983
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 550
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 603
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 583
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1007
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1061
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 679
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1059

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar şafaklarımız azalıyor günden güne..

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, okullar açıldı pek gelemiyorum artık.

Gizemimm nerelerdesinnn, nasıl gidiyor okuluna alıştın mı?

Kızlar şafaklarımız azalıyor günden güne..

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, okullar açıldı pek gelemiyorum artık.

Gizemimm nerelerdesinnn, nasıl gidiyor okuluna alıştın mı?

Alıştım canım benim gerçi daha bu hafta başlıyorum sayılır.
Ben iyiyim çok şükür 3 saatlik aram var eve yakın geldim uzanıyorum valla :)
SEn asıl nasılsın çok öpüldünnn!

Herkese Selamlar

Hepinizi tek tek çok özledim
Pek giremedim kusura bakmayın..
Annem ufak bir ameliyat geçirdi geçen hafta ona baktım hep.
Bu hafta okula geldim geçen haftaki derslere yetiş annemle ilgilen misafirlerle ilgilen derken günler geçmiş bilee...
Hepiniz iyisinizdir umarımm

Simgecim tekrar çok saol tablo içinde

Ahh ahh 500 lerden düşsek artıkk olmaz mı yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…