NASIL BİLMYİORSUN ilk braya yazdığımda konusstuk senle.listede ismm olması lazım
Benim adımda gözdeeBende asker yareni olucam aralıkta 2014 tede evlendikmi tamamdır
anaaaaaa doru yaaa :26: cnmmmmmm bitanemmmmmmm özürama bn bugün çk kötüyüm biliosn boşluğuma gelmş resmen erkanımı getirin bnaaaaaaaaaaaaa
eneeeeee şuna bkkkkkkk adımzda kadermzde bir olck kızbnmki 2015te olabilir ama şaibeli her nekdr nişanlı olsakta maddi engellerimz var ayyyyy sna kıyamm çk zor asker beklemk kndini hazırla çk zor ama zmn geçio bi şekilde inan yarısı btti bzm erresle öle böle tmmlıcaz hayallere sığınıorz bide burda birbirimize kk dostları olarak
anaaaaaa doru yaaa :26: cnmmmmmm bitanemmmmmmm özürama bn bugün çk kötüyüm biliosn boşluğuma gelmş resmen erkanımı getirin bnaaaaaaaaaaaaa
eneeeeee şuna bkkkkkkk adımzda kadermzde bir olck kızbnmki 2015te olabilir ama şaibeli her nekdr nişanlı olsakta maddi engellerimz var ayyyyy sna kıyamm çk zor asker beklemk kndini hazırla çk zor ama zmn geçio bi şekilde inan yarısı btti bzm erresle öle böle tmmlıcaz hayallere sığınıorz bide burda birbirimize kk dostları olarak
özür dilenecek bir şey yok kuzum benimmmya yapma bnimde ağlayasım geliyor gözdee yaa
gitmicm bn bidha yaa bütün dnyam alt üst oldu dengem bozuldu hytım karardı ndn böle oldm yaa sanki ilk defamı gdiorm her ayrılık brz dha zor gelio artk konuştm şmdi erkanla boynu bükük kaldm dio
banada her çarşı sonrası koyuyor ya çok zor.hadi unutalım yaa bırak şimdii
offf çk dertli bi hayatım var ama erres nişamlım asker kaynanam kayınpederm ayrı dertberbat bi işim var nası bi hayat bu nası bi bohem
Bizimde maddi engellerimiz var malesef aynen 2015 te olabilir , askerliği atlatalım da aralık 15 te asker uğurlucam uğurlayabilirsem
O zaman bizde dügünde nikah yapmayız :) İyice soygunculuğa vurmuşlar işikızlarrrrrrrrrr neler okudum neler bz hep nikah düğünde olsun die hayal ettk ama o ne yaaa nikah memurunu düğüne getirmk içn 400 500lira para yatırıomşsn (manisada 480liraymış bu fiyat güvenlkteki ark yeni evlendi ondan öğrendim) 70 80lira nikah cüzdanı için 30lira gbi raporlar için para ödüomuşsun sonra nikah memurunada nikahtn sonra bahşiş veriomşsn 100lira gbi bişi bunu birinci ağızdan duydum bide ister burda ister nette araştırın herkes aynı şeyi sölüo bu ne yaaaaaa
O zaman bizde dügünde nikah yapmayız :) İyice soygunculuğa vurmuşlar işi
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Nasılsınızzz
Günaydın canımm :)
Ben iyiyim, sen nasılsın? :)
Kızlar şafaklarımız azalıyor günden güne..
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, okullar açıldı pek gelemiyorum artık.
Gizemimm nerelerdesinnn, nasıl gidiyor okuluna alıştın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?